Nie.Dinuška napísal:ved je to normalne..ty by si sa troska nebal ze ta podvedie alebo tak?
Leto bez Milacika?
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Leto bez Milacika?
no opustila ma na večné časyDinuška napísal:Opusta vas laska cez leto?...ide niekam cet leto napr. pracovat?..moj na cela 2 mesiace..
-
will.i.am
Darca
Moji kamosi idu v lete prec a aj ked ma volali so sebou nesiel som.
Mam tu robotu v ktorej sa vela nenarobim, no sice ani tolko ako niekde v zahranici nezarobim. Nesiel som prec kvoli svojej laske, pretoze chcem byt v lete s nou. A sme spolu len kratko, nieco vyse 4 mesiace, tak preto. Na rok uz asi pojdem a tie 2 mesiace bez nej vydrzim. Ked boh da a budeme este spolu
Mam tu robotu v ktorej sa vela nenarobim, no sice ani tolko ako niekde v zahranici nezarobim. Nesiel som prec kvoli svojej laske, pretoze chcem byt v lete s nou. A sme spolu len kratko, nieco vyse 4 mesiace, tak preto. Na rok uz asi pojdem a tie 2 mesiace bez nej vydrzim. Ked boh da a budeme este spolu
No ja som ten koho lienka557 spominala, ze odchadzam...uz za 2 tyzdne tu nebudem..ale urcite som ani nepomyslel na to, ze by to nejak zmenilo moju lasku ku nej alebo nas vztah..proste sa len urcitu dobu neuvidime..a urcite to bude tak aj v tvojom vztahu..hlavne ho podpor..on to ma tazsie...VER MI!!!
-
DonLuca
Medium Star
Chcel by som ti apelovat na to co si napisal. To ak chalan uprednosti pracu pred frajerkou neznamena, ze je to zle. Prave naopak, ak sa dvaja maju radi, tak to ich lasku len upevni. A prosto ak clovek potrebuje peniaze tak musi niekedy opustit aj to co mu je najmilejsie.turtlak69 napísal:tipujem, ze je to student... podla mna je uprednostnenie prace pred frajerkou dost zleja som tiez chcel ist povodne, ale fakty su taketo:
1.) mam co jest, co pit, kde byvat, netreba sa nahanat za prachmi
2.) ked bude treba peniaze na festivaly atd, tak sa da zarobit na SR
ak je to v jeho pracovnej naplni, tak to u moc neovplyvnis