Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zelovoc napísal:co keby sa toto hlupe pravidlo zrusilo? http://www.hojko.com/porovnavanie-mobilov-t52153.html
nie !
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nejde o porovnananie vlastnosti telefonu ale o skusenosti uzivatelov ktore sa clovek z letaciku nedozvie ak som pochopil zelovoc-a
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

SRneC napísal:nejde o porovnananie vlastnosti telefonu ale o skusenosti uzivatelov ktore sa clovek z letaciku nedozvie ak som pochopil zelovoc-a
Aby mali tie príspevky hodnotu, museli by ich písať ľudia, čo majú všetky porovnávané telefóny. Inak by v takej téme bol pravdepodobne iba flamewar.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

SRneC napísal:nejde o porovnananie vlastnosti telefonu ale o skusenosti uzivatelov ktore sa clovek z letaciku nedozvie ak som pochopil zelovoc-a
ja som ho pochopil lenze ide o to co napisal chrono
ked sa rozhodne pre nejaky telefon kludne moze zalozit temu a zistit ake maju ludia skusenosti s tym telefonom ale porovnavat nie bolo to povolene na zaciatku a samozrejme detska cast fora tam zakladala 10 tem za den kde porovnavali telefony uplne inych kategorii ... a vyjadrovali sa tam ludia co dane telefony nemali. porovnavanie bude proste zakazane a bodka.
SRneC
Addict
Addict

aha jasne chapem ...tak to by fakt bola blbost prispevky typu ber SE ...nee, ber nokiu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak ma napadlo, sice len podebovacne, lebo viem aka bude odpoved, ale neuvazujete nad vacsim redesignom? neako zmodernizovat? aspon to logo by mohlo ziskat plastickejsi, krajsi, taky krystalovejsi raz, ako to je dnes moderne. alebo uz fungujeme len zo zotrvacnosti? nechystate ziadne novinky? hm?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

uz sa to tu riesilo mnohokrat...uplinkovi by to trvalo velmi dlho a takto je to v pohode...nejde o vzhlad ale o userov....
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

V teme Upadok stale sledujem, ze niektorym uzivatelom vadia "stupidne" topicy a flame. Vyborne to bolo vyriesene na inom nemenovanom fore, kde vytvorili uplne novu hlavnu temu "Dvor", v ktorej sa automaticky mazu temy po piatich dnoch co do nich nikto neprispel. Aj tu by sa nieco podobne hodilo. Mohlo by sa tam flamovat, trepat a hlavne zasmiat. Zaroven, ked sa vam nepozdava nejaka tema supnem ju na Dvor a je to.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Rad by som sa spytal, aky zmysel ma funkcia "skryty uzivatel" , trochu lamaz otazka, ale zaujima ma to. Ci to nie je prepych, vzhladom na povahu fora alebo tak nejak. Prosim o vysvetlenie :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Sluzi na anonymne surfovanie po fore. Staci? :)
pato83
Addict
Addict

Ja viem, naco sluzi, ale aky to ma vyznam? Ci to ma vyznam skor by mala zniet otazka. Podla mna by mal mat kazdy prehlad, kto tu je. Mne to jednoducho nesedi, predsa predkym alebo predcim sa tu treba schovavat? Nie je tu nic nelegalne a na to by mu nepomohlo ani keby bol skryty. Hmmm?
SRneC
Addict
Addict

kinjeril napísal:Sluzi na anonymne surfovanie po fore. Staci? :)
nieje nahodou surfovanie po fore aj ako normalny user anonymne?

//to som reagoval na post kinjerila .. PU normalny user ako ty alebo ja :) (upravil som to)
pato83
Addict
Addict

Neviem, nakoho si myslel, no co je to PU? i dont know
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

PU je power user z torrentovych stranok. Tu sa to deli predsa na normalnych uzivatleov, vip, darcov, adminov, moderatorov a to je asi tak vsetko. Cize uzivatel, darca a vip je asi normalny uzivatel s rovnakymi pravami (alebo skoro rovnakymi).
pato83
Addict
Addict

Ok, diki za vysvetlenie, ide mi skratka iba o to, ze to skryty uzivatel je prezitok a malo by to byt zrusene. Nechapem totiz dovod skryvania sa na diskusnom fore ??? Ked sa chce niekto schovavat, tak nech sem nechodi alebo sa neprihlasi. No ked sa prihlasi, tak je sucastou fora. A kedze na fore sa ma diskutovat a preto sem ludia chodia, tak by malo byt kazdemu umoznene diskutovat s kazdym pritomnym ci uz cez ss alebo inak. Cakam na nazor :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

"Have you ever had the feeling that you've been watched?" ... :aasmile13:

Pato, klidek...
pato83
Addict
Addict

Ok, sak ale ja som kludny :D Vyzeram, ze nie? Tak som sem dal navrh a nikoho som predsa neurazil. Pre mna za mna nech to ostane, ja som dal len navrh. Nelubi sa mi to, no ja s tym mozem spravit iba to, ze dam ten navrh. Ci mam pravdu, si so mnou, lol :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

pato83 napísal:Ok, sak ale ja som kludny :D Vyzeram, ze nie? Tak som sem dal navrh a nikoho som predsa neurazil. Pre mna za mna nech to ostane, ja som dal len navrh. Nelubi sa mi to, no ja s tym mozem spravit iba to, ze dam ten navrh. Ci mam pravdu, si so mnou, lol :D
:)
Ok, ved ja ti nic nevravim. Len to tak vyznelo, takou mierne dost pokrocilou paranojou. :)
Nie je momentalne dovod, preco to rusit. V kazdom pripade, ak je niekto anonymny a prispeje neakym postom, ten post je jasne identifikovatelny kym bol napisany. Takze zas az taka anonymita to nie je. Teda ak chce byt niekto "inkognito" na fore, nech sa paci, ak mu to dobre spravi, ale prispievat pod anonymom sa neda.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pato83 napísal:Ok, sak ale ja som kludny :D Vyzeram, ze nie? Tak som sem dal navrh a nikoho som predsa neurazil. Pre mna za mna nech to ostane, ja som dal len navrh. Nelubi sa mi to, no ja s tym mozem spravit iba to, ze dam ten navrh. Ci mam pravdu, si so mnou, lol :D
Bože , :roll: je to hlavne pre módov aby ich hneď nezasypali nový useri nejakými svojimi zbytočnými SS = otázkami , respektíve prosbami .... skrytý uživateľ môže byť aj v prípade že sa chceš vyhnúť nejakej osobe na hojku aby nevedela že si na nete a ešte milión ďalších dôvodov..má to aj svoje pozitíva tak nehundri ja som s tou možnosťou nadmieru spokojný :)

//nechceš --->nepoužívaj ;)
pato83
Addict
Addict

Diki kinjeril za vysvetlenie , netrpim paranojou :D . A ty P3BO, neber meno bozie nadarmo :D, lebo ked ty das navrh, tak ta asi taktiez pobozenkujem. To som sa mal najprv kazdeho osobitne opytat, či mozem. Nepouzivam to. :)
Zamknuté