Dieg0 napísal:- Ty 16 a on 18 - rozdiel "len" dva roky.Ako as to zase vezme.Keď budeš mať 19 a on 21 tak vtedy už môžeš povedať že len dva roky.Povedal by som že teraz je to dosť rozdiel
Moja kocka ma o 3 roky a 4 mesiace menej ako ja. Ja budem mat v lete 20. Pre niekoho to mozno je vela, ale pre mna nie. Pretoze niekto moze povedat ze to je este decko. A mozno je (ale zda sa mi starsia ako v skutocnosti je), ale ja si s nou rozumiem tak ako so zadnou pred nou (boli starsie, a ona je zatial najmladsia co som mal). A preto, ze sa mame vzdy o com porozpravat a tak dobre si rozumieme ju mam tak velmi rad a dufam ze nam to vydrzi co najdlhsie...
A aby som sa vyjadil k teme...
Rodicia tiez najprv hovorili ze je pre mna mlada, ale mam ju stretla a potom mi povedala ze fakt nema nic proti tomu ze s nou chodim a oco ju sice nevidel ,a le viem ze by sa mu pacila... Takze nastastie taky problem nemam...
A dinuška, jednoducho skus rodicov presvedcit, ze sa zmenil a ze uz nie je taky aky bol predtym, a ukazat preco ho mas tak rada...