ako objednavat z agemu
ako objednavat z agemu
zdravim,,skusal som hladat ale potreboval by som vediet ako objednavat z agemu.sk ..mam sa tam regnut?ale co ked nemam ziadnu firmu?
brm napísal:Keď nemáš žiadnu firmu, musíš nájsť nejakého známeho, ktorý má firmu a vie sa tam kvôli Tebe zaregistrovať (resp. už je zaregistrovaný)..
a neviete nejaky iny internetovy obchod,ale z ktoreho sa da posielat aj na dobierku pretoze chcem objednat bluetooth a kedze stoja povacsinou tak 400 sk a platit 299 za UPS sa mi nechce to si kupim tu v meste a nebudem objednavat,,proste chcem na dobierku na postu aby mi to poslali tusim ze to stoji cca 60sk
myslikm ze novepc.sk posiela na dobierku veci do 2 KG aleob do 1KG, lae niesom isty, skusivoralik napísal:![]()
a neviete nejaky iny internetovy obchod,ale z ktoreho sa da posielat aj na dobierku pretoze chcem objednat bluetooth a kedze stoja povacsinou tak 400 sk a platit 299 za UPS sa mi nechce to si kupim tu v meste a nebudem objednavat,,proste chcem na dobierku na postu aby mi to poslali tusim ze to stoji cca 60sk
ked potrebujes kupovat drobnost - nie je lepsie zbehnut do PC obchodu priamo?
bluetooth v maloobchode ta nevyjde o moc drahsi ako vidis v ageme, uz postovne a balne ta moze vyjst viac...
Navyse co sa agemu tyka - v pripade reklamacie to budes mat tazsie ako s maloobchodom. Nakolko je to velkoobchod a obchoduje vo vztahu firma-firma, tak sa neriadi obcianskym zakonnikom, ale obchodnym. A tam dobu vybavenia reklamacie, rovnako ako dobu zarucnu nemas jednoznacne definovanu...
Navyse co sa agemu tyka - v pripade reklamacie to budes mat tazsie ako s maloobchodom. Nakolko je to velkoobchod a obchoduje vo vztahu firma-firma, tak sa neriadi obcianskym zakonnikom, ale obchodnym. A tam dobu vybavenia reklamacie, rovnako ako dobu zarucnu nemas jednoznacne definovanu...
asi mas pravdu,poslem mamu dneska nech kupiKoCi napísal:ked potrebujes kupovat drobnost - nie je lepsie zbehnut do PC obchodu priamo?bluetooth v maloobchode ta nevyjde o moc drahsi ako vidis v ageme, uz postovne a balne ta moze vyjst viac...