My Chemical Romance

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

Kelusko napísal:strasne kraviny tu zaznievaju ...billy talent emo ... :lol: no coment.. Good CHArlotte EMo? :shock: Ludia viete co je to vobec EMO?
daj het spusti bo ja vazne presne neviem co to je .... ale s tym Good Charlotte sam mi to hned nezdalo ze EMO :lol:
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

sak prave ...ze Billy Talent chodia v ciernom a dvaja z nich maju dlhsie vlasy neznamena ze su EMO ...tusim na wiki sa da najst emo ;-)

EDIT: http://sk.wikipedia.org/wiki/Emo
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

slavo120 napísal:daj het spusti bo ja vazne presne neviem co to je .... ale s tym Good Charlotte sam mi to hned nezdalo ze EMO :lol:
no tak billy je alternative rock .. jednoznacne neni o com to s emom nema nic spolocne ..
Good cHarlotte- je teraz uz pop punk -bol skorej skate punk /trosku neo punk - s emom deto nema nic preboha :)
Lost Prophets sa mi javi tiez skorej alternative rock ..
ten 30stm je skorej progresive ale ma tak trosku emo texty..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Kelusko napísal:no tak billy je alternative rock .. jednoznacne neni o com to s emom nema nic spolocne ..
Good cHarlotte- je teraz uz pop punk -bol skorej skate punk /trosku neo punk - s emom deto nema nic preboha :)
Lost Prophets sa mi javi tiez skorej alternative rock ..
ten 30stm je skorej progresive ale ma tak trosku emo texty..
emo a skate a punk su uzko prepojene, sk8 chcu byt emo, emo chcu byt punk a punk chcu byt hlavne punk :D tie styly emo su dost rozne, aj MCR (co je vlastne tema tuna v tomto chlieviku) hraju vraj horror rock
a ked uz tu tolko omielate billy talent - to je taky mix ze zaradit to do stylu sa proste neda...
hm a prave som dozvedel ze ENTER SHIKARI je ciste emo, pricom este pred mesiacom to bol post-hardcore (co este stale je)...hm no dobre
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

ciste emo je John Ball alebo Children of Fall
Napísať odpoveď