ZHNiLa_KaCHNa napísal:preco nebolo logo s tematikou medzinarodny tyzden kondomov?? od 7 do 13.5
mno, s hojkom sledujeme len take "zauzivanejsie" sviatky, nechtiac mi usiel den boja proti rakovine, ale to ze je medzinarodny tyzden kondomov to som fakt netusil...az bude na buduce nejaky tyzden omietky, manzetovych gombikov, alebo den prihoretych spekacikov, tak daj vediet niekde sem a uvidim co sa s tym bude dat robit
uplink napísal:mno, s hojkom sledujeme len take "zauzivanejsie" sviatky, nechtiac mi usiel den boja proti rakovine, ale to ze je medzinarodny tyzden kondomov to som fakt netusil...az bude na buduce nejaky tyzden omietky, manzetovych gombikov, alebo den prihoretych spekacikov, tak daj vediet niekde sem a uvidim co sa s tym bude dat robit
robil som si srandu nemyslel som to vazne. slo mi kusok o ten predchadzajuci prispevok kde niekto kritizoval to ze sa menia loga
// no tak ako by som rad vedel ako by si sa popasoval s dnom za kvalitnu omietku alebo tyzden pevneho lesenia
Neviem, ci je to chyba, alebo je to schvalne - Ak nie som prihlaseny, tak nevidim obrazky pridane do prispevkov - ako napriklad v tejto teme... Sorry, ak je to spravene naschval a ja len spamujem : )
podla mna je chyba taka, ze ked vam niekto da k-, tak neviete od koho je, a este podla mna by sa nemala dat odoslat pokial tam neni nieco napisane, dostal som uz 7 razi tak -k. to je moj nazor
master23: Evidentne mas problem s citanim a nevies si precitat nazov temy. Toto nie je tema o karme alebo co ti chyba a co nie, je to tema o chybach na fore!!! Dalsie taketoh hluposti budem mazat.
hojko napísal:master23: Evidentne mas problem s citanim a nevies si precitat nazov temy. Toto nie je tema o karme alebo co ti chyba a co nie, je to tema o chybach na fore!!! Dalsie taketoh hluposti budem mazat.
ok my friend , ale ved tema karma je zamknuta(teda ak este je), tak som nemal kam napisat
pardon pomylil som sa je otvorene, nuz nevsimol som si, sry
ehm. ... akurát som si všimol . že ako je všade popis pod názvom jednotlivých sekcií (diskusia), tak každý ten jeden popis sekcie je zakončený troma bodkami (...) ALE popis sekcie "Voľná diskusia" je ukončený štyrmi bodkami (....) .
Hojko zmenil by si to? (alebo to je takto naschvál? )
/dík vopred
schw33k
1. uf neviem či serie . ale nebolo by to takto krajšie? . vieš že to je v rámci srandy
2. no neviem ti povedať . zas až také hrozné to nieje. či áno? ináč už dlho som tu nevidel príspevok od Etienna *dont_know*. žeby sa na to všetko vykašľal?
Hojko
1. dík moc hneď je to tu krajšie. no povedzte sami. jedným slovom "nádhera"
ked uz mate napisany prispevok a chcete este niekam do stredu dat smajla umiestnite tam kurzor a kliknete na smajla drbne vam ho bnie tam kde je kurzor ale na kociec/za text ..je to chba hojka alebo fór ako takých?
//a bol by problem keby davalo smajliky tam kde je kurzor? dik.