Ako stiahnut obsah flashu zo stranky?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
memphissk
Light Expert
Light Expert

Ako stiahnut obsah flashu zo stranky?

Príspevok od používateľa memphissk »

Potreboval by som stiahnut obsah flashu cez nejaky program neviete o niecom takom co stiahne napr obrazky z neho,,, napr stranka http://www.msunitra.sk/mapa/ potreboval by som vytiahnut pri najvecsom rozliseni tie obrazky mapy ako jednotlive framy alebo tak... hladam nejaky automatizovany program, ktory to dokaze. Takze riesenie typu posuvaj sa po celej mape a potom si skopci z cache browsera obrazky nie je bohvi jake riesenie... :wink:
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Konkrétne na tej stránke je tá mapa v tom flash, takže by si teoreticky mohol ten flash otvoriť v nejakom obrovskom okne a to zosnímať (ale asi by bolo lepšie to odtiaľ získať ako vektorový obrázok).
memphissk
Light Expert
Light Expert

no ale ako to otvorim v takom obrovskom okne? vime ze konkretne v nom to je ale napr skus poradit ako vyextrahovat mapu nitry z http://mapy.atlas.sk/mapviewer/mapviewer.aspx v najvecsich detailoch cize aby si videl nazvy ulic , tam sa to postupne nacitava podla snimku ktory mas zobrazeny .... :/
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

snad sa trafim... skus si zazoomovat kam potrebujes a potom si zobraz zdrojak stranky a skopci adresu toho swf suboru. mozno to pojde. napriklad:

Kód: Vybrať všetko

http://www.msunitra.sk/mapa/images/mapa.swf?ubytovanie=859-354-287;2632-223-249;2643-224-253;2824-272-207;2837-266-174;2856-289-209;2833-396-272;2644-41-142;2835-275-210;3902-224-245;2859-200-320;&stravovanie=2632-223-249;2643-224-253;2653-282-188;2856-289-209;3892-109-312;&_moz=0
memphissk
Light Expert
Light Expert

hej to dokazem zazoomovat a zvecsit ale ako ten zdrojak??? nechapem to je uz cisto flash a ja stem ten obrazok cely vytiahnut celu mapu,,, popripade ak by si vedel ako vythnut mapu mesta z mapy.atlas.sk thx
turtlak69
Guru
Guru

memphissk napísal:hej to dokazem zazoomovat a zvecsit ale ako ten zdrojak??? nechapem to je uz cisto flash a ja stem ten obrazok cely vytiahnut celu mapu,,, popripade ak by si vedel ako vythnut mapu mesta z mapy.atlas.sk thx
ak chces len cisto ten obrazok, tak si sosni program hyper snap a odfot si to. potom si to uloz a vystrihni len to co potrebujes. to je asi najlahsie riesenie... ja som to riesil raz tak a bola to 5 minutova zalezitost
memphissk
Light Expert
Light Expert

vies aj prosim ta poradit ako cele pozadie flashu nasnimat na rychlo, nejaky drobny navod dik
turtlak69
Guru
Guru

mozno som len nechapavy, ale neviem co vlastne chces. ak chces len mapu, tak ti navod napisem. sosni si hypersnap (demo je zdarma) a "odfot" si obrazovku a vystrihni v skicari. ak chces ten flash subor, tak potom je to nieco ine. tak co teda presne by si potreboval? :)
memphissk
Light Expert
Light Expert

ciel je dostat obrazok mapy tak aby boli na nom citatelne nazvy ulic cize tak aby to bolo priblizene a jeden velky obrazok mapy celeho mesta jedno mesto = jedno jpg
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Frikso »

To sa vobec da? Keď sa ti chce s tym babrať, tak sa pokus stiahnuť si ten swf do compu, stiahni si flash a pokus sa to nejako rozobrat (ak to vobec pojde). Screen ti v tomto pripade velmi nepomoze.
-A potrebujes to nutne z atlasu? Ja by som si na tvojom mieste stiahol auto route a mapu si vytiahol odtial. Alebo si rovno najdi nejaky warez s mapami, možnosti je na tisic.
memphissk
Light Expert
Light Expert

sak to ze screen je dost pracny lepit to potom dokopy a tak :( mam infomapu napriklad ale tiez mozem vyexportovat iba snimok co mam zobrazeny na ploche,,, na warezoch som nasiel mapky ale s tymi nazvami ulic som nenasiel, a este vies o nejakom auto route ktory by dokazal vyexportovat oznacenu cast v danom rozliseni aby boli vidiet tieto nazvy ulic? Sa to lahko hovori ze moznosti na 1000 ale uz mi dochadzaju napady ako to obist :(
turtlak69
Guru
Guru

nevidim problem. nejako som nepochopil o co ide. najdes si najlepsiu mapu aku mas. cvaknes si velky obrazok a potom ho zmensis. hodis na stranku nahlad a ked tam niekto klikne, tak to hodi velky obrazok :)
najdenie programu hypersnap = 10minut aj s instalaciou
cvaknutie desktopu = 5 minut
nastrihanie a uprava fotky = 10 minut
nahodenie na web = 10minut

do 45 minut to musis mat hotove. nie je kratsie ako sa tam hrajkat s flashom?
memphissk
Light Expert
Light Expert

hehe kamrat ale je to troska komplikovanejsie ako si myslis, takze potrebujem mapu pre GPS navigaciu do mobilu, nakolko je to java soft tak si musim mapu sravit lebo pre tento druh softwaru nie su take podrobne. Takze mam program ktory dokazem mapu zakalibrovat, cize v tom kalibracnom programe nacitam lubovolny obrazok a nakalibrujem to problem nie je. Len ze keby si odfotim screen z obrazovky 1024x768 pixelov tak mam zobrazynch dajem tomu 5 ulic vo viditelnej kvalite. keby to cvaknem ako zmensene a potom zvecsim tak s nazvu ulice budem mat jednu kocku.... neviem ci ma chapes proste potrebujem mapu mesta co bude mat vela pixelov a nie 1024x768 proste z takej mapy ked ju zvecsis mas velke kulove :)
turtlak69
Guru
Guru

aaa tak uz chapem. nuz ale tu uz neviem ako na to :(
memphissk
Light Expert
Light Expert

no som rad ze sa rozumieme :) proste pixely nepusta :(
Napísať odpoveď