navigacia do auta
navigacia do auta
rozmyslame doma o kupe navigacie do auta
pozeral som nejake a nasiel som Mio C520F za ~15000
recenzia: http://navigovat.mobilmania.cz/testynav ... ARI=113299
podla recenzie ta navigacia vyzera celkom dobre
mate nejake skusenosti s tymto typom, resp znackou MIO?
hlavne by ma zaujimala kvalita slovenskych map teda map Conan, ktore pouziva tato navigacia pre Slovensko
resp aku inu znacku + typ by ste za podobnu cenu doporucili?
pozeral som nejake a nasiel som Mio C520F za ~15000
recenzia: http://navigovat.mobilmania.cz/testynav ... ARI=113299
podla recenzie ta navigacia vyzera celkom dobre
mate nejake skusenosti s tymto typom, resp znackou MIO?
hlavne by ma zaujimala kvalita slovenskych map teda map Conan, ktore pouziva tato navigacia pre Slovensko
resp aku inu znacku + typ by ste za podobnu cenu doporucili?
-
holenda
Expert
- Kontaktovať používateľa:
cau
a nemal by si zaujem o Garmin Nüvi 660 s mapami City Navigator Europe, ktore obsahuju 33 krajin, z toho 21 ma 100% pokrytie a Slovakia Roads mapa Slovenska pokrytie 99%

ked hej, tak ma kontaktuj na icq: 230954057 urcite sa dohodneme
a nemal by si zaujem o Garmin Nüvi 660
Kód: Vybrať všetko
http://www.gpsgarmin.sk/?lg=1&s=1&cat=1&prod=188
ked hej, tak ma kontaktuj na icq: 230954057 urcite sa dohodneme
Neviem ako je na tom MIO, ale ak ma mapy od Conanu, tak to budu asi Garminacke. Skusenosti mam s TomTom, iGo a Garminom, podla mna ma Garmin (to bude asi tvoj pripad) velmi dobre mapy, aj ked soft ako celok sa mi najviac pozdava TomTom, ale ten je tu strateny.
Asi som moc nepomohol, ale doporucujem pristroj odkusat, ak budes mat taku moznost. Nemusi ti totiz sadnut ...
Asi som moc nepomohol, ale doporucujem pristroj odkusat, ak budes mat taku moznost. Nemusi ti totiz sadnut ...
Zalezi od toho ake mapy budes potrebovat.. Ak aj mapy vychodnej europy, ako su madarsko, chorvatsko, pripadne ukrajina, tak tam lepsie pochodis s MIO, ktore pouziva okrem map TeleAtlasu, aj mapy lokalnych dodavatelov. Garmin je dobry pre slovensko a zapadnu europu - inac si skoncil.
Mio 520 je teraz pomerne novinka na trhu, a podla toho co som videl a pocul to ma byt pilotny model. Oproti starsiemu 710, ktory bol tiez jeden z najlepsich dostupnych u nas, ma sirokouhly display, napajanie z drziaka...
TomTom urcite neodporucam, pouziva mapy len od TeleAtlasu, nema prebrane o lokalnych dodavatelov, takze pokrytie svk je tam tych 9%, Garmin je dobry co sa podpory tyka, ale na vychodnu europu je kratky.
Takze tebou vybrany model mozem len potvrdit.
Mio 520 je teraz pomerne novinka na trhu, a podla toho co som videl a pocul to ma byt pilotny model. Oproti starsiemu 710, ktory bol tiez jeden z najlepsich dostupnych u nas, ma sirokouhly display, napajanie z drziaka...
TomTom urcite neodporucam, pouziva mapy len od TeleAtlasu, nema prebrane o lokalnych dodavatelov, takze pokrytie svk je tam tych 9%, Garmin je dobry co sa podpory tyka, ale na vychodnu europu je kratky.
Takze tebou vybrany model mozem len potvrdit.
pouzitie bude zrejme vyhradne len na Slovensku, nasi rozmyslaju tento rok maximalne nad dovolenkou v chorvatsku, to bude asi jedina zahranicna cesta
to mio ma zaujalo prave pre ten sirokouhly display a ze je aj dost velky, takze by mal byt dobre citatelny
jedina vycitka, mozno len v tom ze je to relativne novy model aj ked nastupca velmi uspesneho modelu, teda mozne prvotne problemy s FW, aktualizacia zo strany mia je vraj na dobrej urovni tak by to nemal byt az taky velky problem
nepocitam, ze sa v tom budem sprtat a skusat na ten navigacii psie kusy, teda customizovanie a pod
odskusanie by bolo fajn, ale bude sa to zrejme kupovat v Metre, a neviem ako to s tym bude
to mio ma zaujalo prave pre ten sirokouhly display a ze je aj dost velky, takze by mal byt dobre citatelny
jedina vycitka, mozno len v tom ze je to relativne novy model aj ked nastupca velmi uspesneho modelu, teda mozne prvotne problemy s FW, aktualizacia zo strany mia je vraj na dobrej urovni tak by to nemal byt az taky velky problem
nepocitam, ze sa v tom budem sprtat a skusat na ten navigacii psie kusy, teda customizovanie a pod
odskusanie by bolo fajn, ale bude sa to zrejme kupovat v Metre, a neviem ako to s tym bude
dnes som bol to mio c520 kupit, predava sa dost dobre, kedze v martine v nay uz nemali ani jeden kus, ale nastastie v ziline mali este posledne 2 kusy, takze som siel do ziliny
(btw zabudol som pin na nay kartu takze som sice nateraz prisiel o zlavu, ale aspon nabuduce budem mat vacsiu
)
cestou zo ziliny do martina som tu navigaciu vyskusal, a zatial celkom pozitvne dojmy, akurat:
mapa mestskej casti, kde byvam (martin-strane) je troska "zla" nie ze by chybali ulice, ale minimalne jedna (dve) su navyse
takze navigacia ma poslala, po virtualnej ceste
ale na druhej strane prepocitanie trasy trvalo sekundicku a uz to navigovalo v poriadku
este ma hneva, ze cisla domov na uliciach su hadzane fakt od oka a absolutne nesenia, skusal som viacero ulic a bola to hroza, ale staci zadat cislo 1 a no problem
tento tyzden sa chystam do BA takze az to bude ten pravy test
(btw zabudol som pin na nay kartu takze som sice nateraz prisiel o zlavu, ale aspon nabuduce budem mat vacsiu
cestou zo ziliny do martina som tu navigaciu vyskusal, a zatial celkom pozitvne dojmy, akurat:
mapa mestskej casti, kde byvam (martin-strane) je troska "zla" nie ze by chybali ulice, ale minimalne jedna (dve) su navyse
este ma hneva, ze cisla domov na uliciach su hadzane fakt od oka a absolutne nesenia, skusal som viacero ulic a bola to hroza, ale staci zadat cislo 1 a no problem
tento tyzden sa chystam do BA takze az to bude ten pravy test
inu kedze tieto mapy su prevzate od KONANu, ktory zabezpecuje lokalne zmapovanie SR, a kvalitou sa ani zdaleka nemoze porovnavat s mapami od NAVTEQ ci TELEATLAS, moze sa zrovnavat aspon rozsahom pokrytia. BA by mala byt zmapovana celkom slusne, avsak aj tam si treba dat pozor a nespoliehat sa vylucne na navigaciu, zvlast v pripade jednosmeriek.
A ak ta to potesi - tu istu chybu by ti hadzalo aj v garmine, kedze pouzivaju jednake mapy
, takze sa urcite nejedna o chybu gps prijimaca. Ale co by ma zaujimalo - aky je cas od zapnutia pristroja az po realne pouzitie?
A ak ta to potesi - tu istu chybu by ti hadzalo aj v garmine, kedze pouzivaju jednake mapy