neviem ked je uz rec o nezvycajnych veciach - kedy inokedy ako v horucich mesiacoch byvavaju taketo burky aj s krupami? netvrdim ze som vsetkovidelvsadeboldoritipisalhovnomuprislo, ale krupy som si vsimal uz ako male dieta - mne sa lubia este aj dneska (mozno preto ze nikdy ma to nezastihlo vonku )
Mozno by som sa viac divil krupom v zime tie som asi este nezazil
LM- pocujem klopkanie na parapetu, asi prsi ale nic nevidim lebo je tma
zato ked som bol na ciernom balogu, zmokol som vydatne (padali aj krupy), este som sa aj vylakal ked 20-25 metrov od hufu ludi kde som bol aj ja, tresol do stromu blesk
Kibo napísal:je nedela 10. juna, 15.25 a teraz mi povedzte, ci je to podla vas normalne, ze teraz v petrzke (neviem ako inde) pada ladovec a krasne svieti slniecko? to coho sa dozivame? globalne oteplovanie je svina, ale toto je uz extrem!
Priblizne o takom case padal aj u nas ... btw Vinne - Okres Michalovce ... Nieje to nic nenormalne... praveze ladocvec pada len ked je horuco ... vodna para je prilis prehriata a preto stupa velmi vysoko... tam kondenzuje a meni sa na lad. V zime ti ladovec nikdy nespadne
pishta napísal:Ruzinov,Prievoz
cca 14:08
Strasne krupy,ovela vacsie ako BBcka tj maju asi 10mm
Mame znicilo setky kvety
Takisto prietrž plus veľké krúpy, Ružinov - Prievoz, zastihlo nás to práve v škole tak sme kašlali na vyučko a celá trieda nalepená na oknách A potom v tom ísť domov
Lol mame tiež zničilo 5 ruží na balkóne.