to je z orliku ze jednej imba pesnicky:Dsundevil napísal:kamaratov oblubeny status:
pivecko pijeme veselo zijeme....
Vtipné statusy (ICQ, Facebook, Twitter...)
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
minule som sa nastval ne zopar ludi z contact listu , co mali depresivne statusy, tak som napisal takyto provokacny
KAVA je to co mi zivot dava, ved pravda, ze obcas sa to stava
Vsetci co ste invisible:VIDIM VAS
:D (miranda
)
Kosim travnik Forest Gump style
a potom dalsie statusymam strasne depresivny status do ktoreho by sa patrilo hodit aj vyrok nejakeho filozofa aby bol depresivny status dokonceny a vsetci co ma mate v contact liste mi teraz musite pisat spravy typu "neboj sa vsetkobude OK " . Este sa kladie otazka preco som si dal tento depresivny status ? Odpoved na tuto otazku pravdepodobne neexistuje, ale asi len chcem byt zaujimavy a chcem aby ma ludia lutovali, lebo bez toho , aby som si dal depresivny status na ICQ si nikto nevsimne ake hlboke emocie prezivam ...
a ked nad tym tak rozmyslam, moj status je az tak velmi depresivny ze z neho zacnu mat depresie aj iny ludia, ale to je dobre, lebo sa lepsie dokazu vzit do mojej koze .
KAVA je to co mi zivot dava, ved pravda, ze obcas sa to stava
Vsetci co ste invisible:VIDIM VAS
Kosim travnik Forest Gump style
Kamaratka ma ku kačičke: "Jsem ve vaně... myju si kachničku
"
Iny kamarat včera urobil doktorat, a od tej chvile ma na ICQ status pivo a popis "P.o.h.oD.a. - Mission completed successfully"
Oblubeny status na jedlo je: "Nepiste, zerem, nechcem si zaje*at klavesnicu..."
Osobne mam k zltej prilbicke popis "arbeit macht frei" (nachadzalo sa napriklad nad vstupnou branou do osviencimu, znamena "praca oslobodzuje")
Na tasku nakupnu som uz zazil popis "predavam bony pred lidlom" (pochopia len starsi)...
Na oranovu postavicku s modrou (friends) som videl popis "dneska sa tak naje*em, ze sam proste domov NETRAFIM"
Dalej ikona prilby "Varim... prikorenit, pripeprit, prisolit... trosku povarime a pak za staleho michani lijeme do hajzlu..."
a co bolo maximum... ikona unavenej tvare... "Cely vikend bol u mna frajer, lebo dostal opustak... nemozem chodit ani sediet..."
Iny kamarat včera urobil doktorat, a od tej chvile ma na ICQ status pivo a popis "P.o.h.oD.a. - Mission completed successfully"
Oblubeny status na jedlo je: "Nepiste, zerem, nechcem si zaje*at klavesnicu..."
Osobne mam k zltej prilbicke popis "arbeit macht frei" (nachadzalo sa napriklad nad vstupnou branou do osviencimu, znamena "praca oslobodzuje")
Na tasku nakupnu som uz zazil popis "predavam bony pred lidlom" (pochopia len starsi)...
Na oranovu postavicku s modrou (friends) som videl popis "dneska sa tak naje*em, ze sam proste domov NETRAFIM"
Dalej ikona prilby "Varim... prikorenit, pripeprit, prisolit... trosku povarime a pak za staleho michani lijeme do hajzlu..."
a co bolo maximum... ikona unavenej tvare... "Cely vikend bol u mna frajer, lebo dostal opustak... nemozem chodit ani sediet..."
Vtipné ICQ statusy
Pivo : Ludia - ved ja na vas je*em.........NAZDRAVIIIIIIIIIIIIII 
-
Eru
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
toto ma teraz kamarat
:
Zakerny Virus yyyaay:
Uplynul rok a byl predpovezen navrat viru yayvvtq ..nebozak Luki nevedel co ma delat ...Zkousel Avast, Nod 32, Norton Antivirus, ale tito chrabri rytiri nevedeli jak zakerny virus premohou ...pres kralostvi Windows nesel vypnout a tak se Luki rozhodl povolat mocneho maga MS- DOSe ..jenze nemel zapojene zadne mechaniky, jen jednu pres zemi nezemi USB ..tak povolal ze skrine IDE mechaniku ...restartoval PC a vlozil CD s kralovstvim Windows ...Zde uz mohl povolat maga Dose ...ten se zakerneho viru nebal a pronesl dnes jiz slavne zarikavadlo C:\Windows\System32 a pote mocnou formuli DELETE Yayvvtq.dll pote zarval mocnym hlasem ENTEEERRRRRR a virus byl smazan z tohoto sveta ...lide se radovali a kralovstvi muze zit stastne dal
Zakerny Virus yyyaay:
Uplynul rok a byl predpovezen navrat viru yayvvtq ..nebozak Luki nevedel co ma delat ...Zkousel Avast, Nod 32, Norton Antivirus, ale tito chrabri rytiri nevedeli jak zakerny virus premohou ...pres kralostvi Windows nesel vypnout a tak se Luki rozhodl povolat mocneho maga MS- DOSe ..jenze nemel zapojene zadne mechaniky, jen jednu pres zemi nezemi USB ..tak povolal ze skrine IDE mechaniku ...restartoval PC a vlozil CD s kralovstvim Windows ...Zde uz mohl povolat maga Dose ...ten se zakerneho viru nebal a pronesl dnes jiz slavne zarikavadlo C:\Windows\System32 a pote mocnou formuli DELETE Yayvvtq.dll pote zarval mocnym hlasem ENTEEERRRRRR a virus byl smazan z tohoto sveta ...lide se radovali a kralovstvi muze zit stastne dal
výstižný spoluziakov status:
Ja uz cem prazdniny!brigada,peniaze,ziadna skola,holky,voda,Hodokvas,ziadne ucenie,krasne pocasie,opalovanie,a zase ziadna skola a vela kociek pri vode v plavkach,ziadna skareda Bozena a Ju*****a (nase profesorky), zahranicie, dovolenky, nezaväzný sex
závezný sex
vseobený sex.. vela piva, chata, letné lásky, staré lásky, Tonko si konecne ostrihá afro, Rockfest,Verim Pane, ozranparty kazdy vecer na brigade a zase pivoooo...a mariska, zahulime jak sa patrí
Ja uz cem prazdniny!brigada,peniaze,ziadna skola,holky,voda,Hodokvas,ziadne ucenie,krasne pocasie,opalovanie,a zase ziadna skola a vela kociek pri vode v plavkach,ziadna skareda Bozena a Ju*****a (nase profesorky), zahranicie, dovolenky, nezaväzný sex
-
Sagittarius
Guru
: Posral mě pták.