Problem s LAN
Problem s LAN
PLS Help kupil som Modem/Rounter aby som mohol zapojiť na net dva PC zvlášť jeden ide v poho ale druhy ani za boha. Skušal som namiesto neho tretí PC (nie môj) a ten išiel OK kupil som aj dalšiu sietovu kartu a ani to nepomohlo zo 6X som preinštaloval WinXP a nič aj kabel som skušal ten je tiež OK tak PLS v čom už len môže byť chyba, mohol sa azda HW do****ť či čo??? 
Na terajšej šunčičke:DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133), MB Asus P5VDC-X, Radeon X1600 Pro / X1300XT (512 MB)... to išlo na oboch kabloch, Ale na (starkej)AMD Duron 1,3GHz, 256RAM to nejde ani bohovy (samozrejme oba su stolne PC
). Zosieťovať sa navzajom Krížením kablom dajú ale spustiť na ňom net cez rounter sa neda ale dal som tam potom PC č.3 Notebok a nastavili sme všetko presne tak isto ako na AMD a išlo všetko LAN aj net, skušal som všekty kombinácie PC a vždy nešiel iba AMD. Proste AMD neberie cez Rounter net ani ani dalšie PC na ňom a skušal som v CMD ping (adresa) všetky sa našli okrem AMD. Neviem či sa nemohol pokaziť tým že stál asi pol roka a nehybalo sa s ním. IP som daval pevne a ako predvolenú bránu a preferovany server DNS som dával IP Rountra už neviem čo viac k tomu napísať
Zrejme skúsim či AMD vydrží pád s 10m alebo benzinovú horľavú lázeň 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mna nezaujima tvoj takt procesora, skor ma zaujima doska, pripadne pridavna sietova karta+chipset a operacny system, ktory pouzivas. Ak si spravne nastavil router, tak tam nevidim problem. Skus radsej nastavit DHCP, to iste nastavis aj na PC, na PC mozes navyse nechat nastavenia DNS serverov, aby sa nemuseli preberat z routra. Skus spravit ping, ci uz ping na router, druhy PC alebo rovno na server na nete. Daj vediet co to spravi... Este by bolo dobre napisat co za router mas a co za providera (wifi, dsl, kabel...).
-
vladino001
Light Professional
Ako si nastavoval tu sieť? DHCP prideluj IP alebo si dal IP napevno? ako si nastavoval na pc ručne či cez sprievodcu? (ked to robíš tak ako sa má tak to musí ísť ja mam sieť cez AP a úplne bezchybne
a môžem tam pripojiť hociktorý pc "mal som tam 3 pc")
// XavierX : mi (mne) , my (všetci) tak pls nedávaj my-mne ok?
// XavierX : mi (mne) , my (všetci) tak pls nedávaj my-mne ok?