Torredy a zahlteny router

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Torredy a zahlteny router

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Tak ako predmet napoveda rad by som vedel vase vedomosti ohladom tohoto lebo aj ja mam problem a čital som tu v par temach že torredy dokazu zahltit router ..ja mam taky lacnejsi jednoduchy ale pomerne vykonny ADSL router...K teme...Stava sa mi že proste ked necham bežat aj 3 dni 20 torredov a potom ukončim program na stahovanie tak je sakra problem otvorit čo len tu najjednoduchšiu stranku ..vyriešil som to naštastie tym ze proste ho vytiahnem z elektriky a on sa potom znovu nabootuje .....ALe čim to vlastne je ? že potom je take blbe spojenie ? Zeby sa mu routovacie tabulky zahltili ? alebo čim ? rad by som vedel detaily :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V prvom rade to nieje torrend ale torrent s T na konci!!! Torrent pri vacsom pocte peerov dost pekne dokaze vytazit linku, takze zalezi od nastavenia a od routeru co mas. Najskor by si mal napisat, aky klient pouzivas, kolko mas nastaveny pocet pripojenych na torrent a celkovy pocet pripojenych???
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Najskor by si mal napisat, aky klient pouzivas, kolko mas nastaveny pocet pripojenych na torrent a celkovy pocet pripojenych???
http://www.utorrent.cz/ tohto klienta použivam celkovy počet pripojenych vzdy sa snažim aby to bolo na maxime ciže aby ked nie som doma tak aby bola využivana linka 1536/256 na maximum ..ale ide o to že ked tohoto klienta vypnem a počkam aj 5 min a idem otvorit stranku tak mi aj ta najjednoduchšia stranka taha strasne dlho ako keby bola linka stale vytažena stahovanim pritom neni ...to vyzera ako zahlteny router...
A pomože iba reboot router .... ale s tymto efektom sa stretavam iba ked nechavam stahovat torrenty den,dva v kuse a naplno...
mademan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mademan »

ako som pisal, najlacnejsi SMC s wifi, robil to iste, akurat ovela skor... Po zhruba minute:)

Uz je spat v ageme, nieco v nom ehm, odislo... Ci to bol vadny kus alebo vseobecna vlastnost teda uz nezistim... S Linksysom nemam problem..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nezaujima ma o co sa snazis, daj sem presne hodnoty a potom mozeme o niecom diskutovat. Takto ti nikto nedokaze pomoct ked napises, ze sa snazis...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zahltena RAM routera. Bezna zalezitost pri lacnejsich modeloch. Obmedz si pocet pripojeni.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

t0m4s3 napísal:Zahltena RAM routera
Prípadne ju rozšíriť, ale to pri lacných modeloch nie je možné.

Videl som v Amatérskom rádiu schému, čo odpája elektrospotrebič v daných intervaloch - možno by si mu prišiel na chuť ;-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis: Na to stacia obycajne hodiny z Tesca s odpajanim, pripadne je mozne pouzit watchdog, ktory je urceny pre AP a routre. Najvyhodnejsie je ale urcite sa pozriet po lepsom zariadeni a popripade si precitat diskusie na internete.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Prípadne ju rozšíriť, ale to pri lacných modeloch nie je možné.

Videl som v Amatérskom rádiu schému, čo odpája elektrospotrebič v daných intervaloch - možno by si mu prišiel na chuť ;-)
ALebo nejake relatko na dialkove ovladanie lebo sa mi nechce vstavat od PC prejst 2miestnosti a vytiahnut to s elektriky :lol:
Napísať odpoveď