PDA a Nokia - problem sparovat

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

PDA a Nokia - problem sparovat

Príspevok od používateľa WiZard »

...mam problem... ked chcem sparovat PDA /HP iPAQ h2210 / s nokiou 6230i... po zadani kodu mi nokia napise, ze sparovanie je odmietnute z bezpecnostnych dovodov.... to iste sa mi stalo aj na inej 6230i a aj na 6230tke ...pls poradte....
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

zaujimave s tymto som sa este nestretol ... skusal si dat sparovat Nokiu s PDA or PDA s nokiou ?
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jasne ze som to skusal... ale vysledok ten isty... 6230tka sa mi dokonca restartovala....

este jedna vec... keed som asi pred rokom skusal sparovat 6230 s iPAQ ..neslo mi to... ale s 6230i sa iPAQ sparoval.... tak som skusil 6230 a Acer n30 ... islo ...6230i a Acer n30 - tiez islo... ale teraz mi uz nejde 6230i s iPAQ (a s Acer ide stale...)
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

WiZard napísal:jasne ze som to skusal... ale vysledok ten isty... 6230tka sa mi dokonca restartovala....

este jedna vec... keed som asi pred rokom skusal sparovat 6230 s iPAQ ..neslo mi to... ale s 6230i sa iPAQ sparoval.... tak som skusil 6230 a Acer n30 ... islo ...6230i a Acer n30 - tiez islo... ale teraz mi uz nejde 6230i s iPAQ (a s Acer ide stale...)
zaujimave skus sa pozriet v nastaveniach Ipaqu ci nie je nejaka moznost odmietnut niektore zariadenia ... or nieco podobne a v nokii skus premazat list zariadeni s ktorymi si uz telefon paroval (mozno to ma len urcity pocet zariadeni s ktorymi sa moze sparovat a potom treba popremazavat list)
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

na iPAQu som skusal vsetky mozne kombinacie... skusal som vypinat a zapinat sifrovanie... nastavil som ho presne ako ten Acer a nic... a na nokii nemam plny zoznam zariadeni... este skusim dat na pda a na nokii reset do tovarenskych nastaveni... ale neviem... ale aj tak dik za pomoc...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

mozno to chce flashnut novy soft do tej Nokie
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

este ma prave napadla jedna vec aky WM je v tom ipaqu ? neprepaloval si ho nahodou ? pretoze ja som mal tiez podobny problem ked som nahadzoval WM5 a kym som nasiel spravnu verziu chvilku to trvalo.
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ob3l1x napísal:este ma prave napadla jedna vec aky WM je v tom ipaqu ? neprepaloval si ho nahodou ? pretoze ja som mal tiez podobny problem ked som nahadzoval WM5 a kym som nasiel spravnu verziu chvilku to trvalo.
WM je tam 2003 original, neprepaloval som nic... na nokii je prepaleny novsi soft...
Napísať odpoveď