DOVOLENKA 2007

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Naposledy som bol na dovolenke v 2000 v Chorvátsku, odvtedy žiadne zahraničie, ani viacdňový výlet, sme trochu lenivá rodina na to a ani financie sa nam do toho nechce velmi dať, nám je dobre si vyčleniť nejaké dva týždne cez prázdniny a počas nich tak každé dva dni vyraziť niekam na hory, pozreť nejaké slovenské mesto a tak... proste Slovensko je najlepšie. :smt023
A samozrejme chodievame na priehradu Nitrianske Rudno, ugrilovať si nejaké párky, ja s otcom zasurfovať. :)
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja idem koncom juna (alebo jula? uz ani neviem)aj s priatelkou do Bulharska - Pomorie. strasne sa tesim,az na tu blbu cestu autobusom.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja sa uz o mesiac vyberiem na Slovensko,prec z tohto urbanizovaneho prostredia.Prve dni stravim v Ziline na Majalese a potom na 10 dni domov relaxovat.Konecne po par mesiacoch uvidim ihlicnate stromy a Tatry,prip. Slovensky Raj.A v lete niekedy v juli sa chystam zasa..Holt u nas je najlepsia dovolenka...
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

do irska s laskou mojho zivota takze nikto na mna nema:)
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

nooo tak na "dovolenku" idem za dva dni t.j. v piatok 6.aprila do irska ako pisal prispevok nadomnou kolega ;) noo idem tam na tyzden ale len tak kuknut na segru ze jak sa jej tam zije ale rad by som isiel s krstnou do bulharska lenze nesom dobre informovany o cenaych ako myslim letenkach a tak .. ako keby som nieco kupoval tak rovno so vsetkym neviem kamarat mi hovoril ze do 15 litrov by sa dalo zmestit v pohode teda ze sa urcite zmestim pre jednu osobu a letecky... tak ked mi viete nieco poradit ohladom bulharska tak napiste rad by som tento statik navstivil :) a k tym cenam viem ze tam je vsetko lacne takze myslel som kolko aka cestovka berie a ci mate nejake tipy z minuleho roka napriklad... tak budem rad ked sa mi niekto ozve alebo napise tu ze co a jak kde kupil kde sa da pozhanat najlacnejsie najlepsie a tak proste viete urcite kde mierim :) dopredu dik :wink:
ef.K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ef.K0 »

..nejake stranky webovych agentur ktore ponukaju dobre dovolenky za lacne ceny nemate?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

spesko napísal:nooo tak na "dovolenku" idem za dva dni t.j. v piatok 6.aprila do irska ako pisal prispevok nadomnou kolega ;) noo idem tam na tyzden ale len tak kuknut na segru ze jak sa jej tam zije ale rad by som isiel s krstnou do bulharska lenze nesom dobre informovany o cenaych ako myslim letenkach a tak .. ako keby som nieco kupoval tak rovno so vsetkym neviem kamarat mi hovoril ze do 15 litrov by sa dalo zmestit v pohode teda ze sa urcite zmestim pre jednu osobu a letecky... tak ked mi viete nieco poradit ohladom bulharska tak napiste rad by som tento statik navstivil :) a k tym cenam viem ze tam je vsetko lacne takze myslel som kolko aka cestovka berie a ci mate nejake tipy z minuleho roka napriklad... tak budem rad ked sa mi niekto ozve alebo napise tu ze co a jak kde kupil kde sa da pozhanat najlacnejsie najlepsie a tak proste viete urcite kde mierim :) dopredu dik :wink:
15 litrov? Ak to rátaš aj s vreckovým, tak ťa čaká super dovolenka, lebo tam je všetko brutálne lacné.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked vsetko dobre vyjde tak pojdem na cca 12 dni do bukuresti a mozno s partiou pojdeme na vikend pozriet budapest. ja by som povedal ze dovolenka pri mori je take dost o nicom, radsej idem popozerat mesto na par dni, so skyeurope ked je stastie tak sa da letiet do rima a spat za 1850 sk(aj s poplatkami) a to vam poviem je fasa vylet. v polke januara cca 18 stupnov... a ziadni turisti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ako kazdy rok s tymi istymi ludmi na to iste miesto. Chorvatsko, Selce.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

hmm, tak bukurest nebude, zatial to vyzera na maltu so svagrom a jeho rozostavanym domom. mozno ked sa daco pritrafi tak vybehnem do tej pesti, inak budem musiet setrit cele leto na novy fotak.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

p4ra napísal:Ako kazdy rok s tymi istymi ludmi na to iste miesto. Chorvatsko, Selce.
Crikvenica je tam niekde, nie..? Ak si dobre pamatam.. tam som bol pred dvoma rokmi cez leto, pekne celkom, bol som tam prvykrat, predtym v Taliansku, tak co sa tyka mora prijemna zmena..
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

my zase rotzmyslame ze jeden krasny den sadneme do auta vyberieme sa niekde do chorvatska, bez planovania...
prideme ubytujeme sa oddychneme ked nas to zacne nudit pojdeme domov.... 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

makaveli napísal:Crikvenica je tam niekde, nie..? Ak si dobre pamatam.. tam som bol pred dvoma rokmi cez leto, pekne celkom, bol som tam prvykrat, predtym v Taliansku, tak co sa tyka mora prijemna zmena..
Ano, Crikvenica je 3km smerom na Rijeku odtial. Polhodina peso vedla mora. ;)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

klm16 napísal:my zase rotzmyslame ze jeden krasny den sadneme do auta vyberieme sa niekde do chorvatska, bez planovania.
to je dovolenka tak to ma byt.. nie to planovat dopredu, ale takto sa zobrat je spravne :wink: pozriem pocasie na 10 dni, ma byt pekne idem.. nie planovat dopredu a potom byt na dovolenke v nie najlepsom pocasi, pripadne dazdi a chladnom mori, ako sa nasej rodine uz dva roky, hlavne ten minuly, pritrafilo :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ci je pekne, ci je skaredo, je len na partii, kt. je tam, ako si to sprijemni. :) To je moj nazor.
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Ci je pekne, ci je skaredo, je len na partii, kt. je tam, ako si to sprijemni. :) To je moj nazor.
no ved ano, ale ked ides k moru, tak pre mna je lepsie ked si s tou partiou oddychnes niekde na plazi, pekne pocasie, zaplavate v mori a tak, ako ked prsi, a zabavate sa na hoteli pripadne sa tulate po nakupnych centrach, kvoli tomu by som k moru nesiel.. ale zas ked si autom, tak aj ked je skaredo, neni problem pochodit po zaujimavych miestach alebo zajst niekolko 10km juznejsie kde moze byt v primorskych krajinach uplne ine a krajsie pocasie..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hehe, neviem, ako ty, ale ja sa chodim kupat, aj ked prsi. :hehe:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Hehe, neviem, ako ty, ale ja sa chodim kupat, aj ked prsi. :hehe:
ale je rozdiel ked zaprsi len taky letny dazdik, ako ked prsi tyzden v kuse, teda leje, obcas burky, vzduch ma 15-18 stupnov, voda potom tiez nic moc
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vzduch 15-18 v juli-auguste, Chorvatsku - tazko, aj pri velky burkach. Aspon na pobrezi. O ostrovoch sa nebudem hadat. :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Vzduch 15-18 v juli-auguste, Chorvatsku - tazko, aj pri velky burkach. Aspon na pobrezi. O ostrovoch sa nebudem hadat. :)
ja som hovoril o minulom roku v Taliansku a stredisku Lignano Sabbiadoro a Bibione.. v Chorvatsku som bol na prelome jul/august pred dvoma rokmi v tej Crikvenici a prva polka tyzdna bolo tych 20
Napísať odpoveď