Hra s najlepším príbehom
...
aj ked to nema s pribehom nic spolocne je to skor "zavislost" tak counter strike 1.6 ale z tych pribehoviek 100% mafia , sacred (mam rad RPG a tesim sa na sacred 2)
-
NumBer_One
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
ledenaster
Medium Professional
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
jak to tu tak citam, tak neviem ci si mam mysliet ze niektori (a ze je ich dost) nevedia co si predstavit pod pojmom PRIBEH, alebo toho hrali sakra malo na to aby ziskali rozhlad... Stale sa tu objavuju FPS tituly ktore sice zvyknu mat cosi ako pribeh, ale je to take jednoduche a plytke, ze sa o pribehu ani hovorit moc neda. Nie to este o najlepsom pribehu... Dokonca aj Half-Life ktory ma ozaj slusne spracovany pribeh, tak ho ma vo svojej linearite spracovany v hernej podobe tak biedne, ze sa z neho dozvieme ozaj pramalo. Vsetko to stoji na systeme - prejdi hru do konca a zabi co sa hybe.. Nejake dialogove moznosti ktore by davali moznost si o danom pribehu zistit viac v tomto zanri nebyvaju zvykom.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
najlepsi pribeh ma starcraft ale najviac casu a zabavy sme mali s kamosom pri Vice City...sme tam nastahovali kopu novych aut, modov, textur apod bolo to super sme sa striedali zakazdym a sme sa len tak prehanali po meste, kosili policajtov apod ale bola to neskutocna sranda. asi hlavne preto lebo sme boli dvaja
seria Gothic, hlavne navaznost 1 na 2 (asi jedina hra kde som jasal pri najdeni nejakej poznamky/denniku pri nejakej mrtvolke
) Zo starších tak megaoriginalny Another World, romantika fantastickej Simon the Sorcerer 1. Este celkom fajn dojem s KOTOR1, ale nie ani tak main questy - ale pribeh postav, ich navaznost na hraci styl...
Ale ten GOTHIC ma chytil.. je to pre mna spomienka do staroby
Ale ten GOTHIC ma chytil.. je to pre mna spomienka do staroby
Uz ani neviem, ze ktora hra u mna mala najlepsi pribeh, lebo ich bolo neurekom ale najlepsia bola podla mna hra YAKUZA - perfektny pribeh, uz cakam na dvojku - niektori asi ani nevedia o com je rec
Mafia - pekny pribeh ale onicom hra - ani som to nepresiel ale sledoval som pribeh
a pribehy v GTA serii su na prd.
A urcite ze z dalsich hier ma prijemne prekvapil napr. MGS2,3...
god of war 2
ak si este spomeniem na ine tak urcite napisem..
a kvoli mafii ma mozte ukamenovat
Mafia - pekny pribeh ale onicom hra - ani som to nepresiel ale sledoval som pribeh
a pribehy v GTA serii su na prd.
A urcite ze z dalsich hier ma prijemne prekvapil napr. MGS2,3...
god of war 2
a kvoli mafii ma mozte ukamenovat
-
vivaSlovakia
Guru wannabe