Skateboarding
Skateboarding
Tak co skusali ste to niekedy jazdit len tak,alebo vas to netrapi a ak hej ake oblecenie mate v skateboardingu radi ktory pro skater je vas favorit moj je Rodney Mullen paradnyy kuzelnik na skate..Tak ja sa tomu venujem 5rokov s prestavkami,board mam dost taky nijaky ale da sa aj na nom .. No A znacky ma uz prestali bavit tie G-unit a ostatne ale pacia sa my boty DC SHOES USA ale trika Etnies alebo Es alebo boty Adio.. 
-
piston
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Paneboze uz zase
naco riesite co sa oblieka na skate a podobne veci. Najprv je treba jazdit az potom tie ostatne veci. Jazdim uz dlho a ano kupujem si vsetky tie znackove veci ale iba preto ze rad jazdim a tim aj podporujem tie znacky ale kupujem si to co sa mi paci a nie to co je kúl znacka. A nechcem vas tu nikoho odsudzovat ale podla toho co pisete uz zfleku viem do ktorej skupiny vas zaradit. Napr. tvrdit ze rodney je najlepsi jazdec
Stavim sa ze ho poznas iba kvoli tomu ze bol v Tony Hawk's pro skater, ale pravda je taka ze sice je priekopnik ale ma urcite najskaredsi styl na svete. A tie znacky co tu menujete Adio(
) DVS a podobne, su podla mna fakt najskaredsie a nosia ich iba 12 rocny hip-hoperikovia(vy) a "kúl" ludia. Takze sa spametajte budte ticho a jazdite ked vas to bavi. Musel som to povedat lebo ma to fakt j**e aj ked na ukor poklesu karmy.
Nemas pravdu rodney mullena nepoznam z tony hawks pro skater ale videl som uz davnejsie na VHS jeho video tak preto..mne sa paci jeho styl a jazdit ma bavi a co je na tom zle ked sa my pacia take znacky ty vsetko odcudzujes zato ze si co ja viem boty VANS videl na dakom rapperskom typkovy ja taky nejsom aby si vedel..Tak ma nezaraduj do tvojich kategorii lebo u mna patris do frflosov nehnevaj sa ale toto je fakt ked 12rocni nosia Adio hip-hoperi , nikdy som take na ziadnom nevidel aj co poznam..Proste sa my pacia tie znacky nech si kazdy hovori co chce a kde chce a zvlast typiston napísal:Paneboze uz zasenaco riesite co sa oblieka na skate a podobne veci. Najprv je treba jazdit az potom tie ostatne veci. Jazdim uz dlho a ano kupujem si vsetky tie znackove veci ale iba preto ze rad jazdim a tim aj podporujem tie znacky ale kupujem si to co sa mi paci a nie to co je kúl znacka. A nechcem vas tu nikoho odsudzovat ale podla toho co pisete uz zfleku viem do ktorej skupiny vas zaradit. Napr. tvrdit ze rodney je najlepsi jazdec
Stavim sa ze ho poznas iba kvoli tomu ze bol v Tony Hawk's pro skater, ale pravda je taka ze sice je priekopnik ale ma urcite najskaredsi styl na svete. A tie znacky co tu menujete Adio(
) DVS a podobne, su podla mna fakt najskaredsie a nosia ich iba 12 rocny hip-hoperikovia(vy) a "kúl" ludia. Takze sa spametajte budte ticho a jazdite ked vas to bavi. Musel som to povedat lebo ma to fakt j**e aj ked na ukor poklesu karmy.
-
piston
Medium Star
ok tvoj nazor ti neberiem, ale rodney pre mna nebude nikdy najlepsi jazdec pretoze je uz o par rokov pozadu a dnes uz skateboarding vyzera uplne inak ale respektujem ho lebo vela toho urobil. A inak kde v bratislave jazdievas?
edit: a vlastne som chcel povedat ze neznasam ked ludia spajaju skateboarding so stylom obliekania a podobne. Najprv sa musis tomu sportu venovat a az potom sa mozes vystylovat oblecenim, cize nemam rad ludi co sa tvaria ako skejtaci a robia so seba drsnakov.
edit: a vlastne som chcel povedat ze neznasam ked ludia spajaju skateboarding so stylom obliekania a podobne. Najprv sa musis tomu sportu venovat a az potom sa mozes vystylovat oblecenim, cize nemam rad ludi co sa tvaria ako skejtaci a robia so seba drsnakov.
jazdim ale iba prilezitostne...obleciem si to co vyberiem ako prve zo skryne
....zatial toho moc nedokazem....semtam sa podari Kickflip, Ollie viem v pohode...raz sa podaril aj jeden Grab ale to fakt iba nahodou
teraz skusam Ollie pocas jazdy...a este ten favorit....urcite Rodney Mullen s tych co skor uprednostnuju ulicu ako nieake Skate parky cize U-rampy a tak...a z tych U-rampovicov je to jasne ze Tony Hawk pretoze vela tych "parkovych" nieje a Tony Hawk teda vedie aj ked ja uprednostnujem ulicu...sice mi ani nic ine nezostava lebo na Slovensku taketo parky nie su
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
k "skejtovaniu" nemam ziadny vazny vztah ... v podstate sa mi ale paci ako jazdia ti majstri, to je fakt pekne pozerat ako to dokazu s obycajnou deskou s kolieckami ... to su fakt manici ... ale vadia mi taki ti skejtaci co stretavam dennodenne .. nevim ci mam nprave na takych stastie, ale zial ich stretavam vice jak tych co vedia jazdit ... a narazam na takych tych, co na seba natiahnu nejaku skejtacku znacku, opru sa o murik, vystavia svoj skate, zapalia si a tvaria sa drsne a po nociach, ked este nemusia byt doma, zaparaju do slusnych ludi, pripadne ich vyrusuju ... takisto moc nemusim ked niekto skateuje v centre mesta a prepleta sa tam pomedzi ludi, pripadne ked si skejtaci spravia atrakciu z nejakeho pamatnika ... to sa mi fakt nelubi ..ale viem aj to, ze pokial sa nevybuduju pre nich priestory, tak sa to nezlepsi ..aj ked aj potom ostanu taki, ktori nejazdia pre potesenie, ale skor preto, aby ohurili skejtacke babenky v spominanom centre mesta ... apropo mesto .. v okrajovych castiach sa to da prezit, ked tam nieje tolko ludi
...
..btw.: ja a skate .. skusal som to raz ... zdalo sa mi to labilne, tak som ostal verny nasobkom dvoch kolies vacsinou s neporovnatelne vacsim priemrom ...
..btw.: ja a skate .. skusal som to raz ... zdalo sa mi to labilne, tak som ostal verny nasobkom dvoch kolies vacsinou s neporovnatelne vacsim priemrom ...
v ruzinove , ale prave som sa vratil som bol vonku trocha sa rozjazdit lebo na boarde som nestal skoro rok takze ale dalo ziadny pad nebolpiston napísal:ok tvoj nazor ti neberiem, ale rodney pre mna nebude nikdy najlepsi jazdec pretoze je uz o par rokov pozadu a dnes uz skateboarding vyzera uplne inak ale respektujem ho lebo vela toho urobil. A inak kde v bratislave jazdievas?
v poslednej dobe je to "modny hit" mat bord a to mi uz aj pride trocha trapne, ked "caja" velka skaterka, hip-hoperka a neviem co este, vyjde na ulicu so skejtom, postavi sa na neho a stoji na nom asi tak ako ja ked na zastavke cakam na autobus, akonahle pride nejaka zakruta, nerovnost alebo cosi podobne, zide dole, nohou si nasmeruje skejt a ide dalej, potom pride ku svojej "partii" na schody, sadnu si tam a bordy vycapia pred seba ... toto mi pride fakt len preto, aby zapadli do vlny modnych trendov [tak isto aj s hudbou - spoluziacky, ciste barbiny, bez vlastneho nazoru (:D), ale velke rockerky, punkerky, emo a neviem co vsetko ... to sa neda opisat slovami, proste treba to zazit, ale mna to neskutocne irituje, wrrr
]... no cest vynimkam, ktore to robia pre seba tak, ze ich to aj bavi a nerobia to preto, aby mohli pred kamaratmi povedat: "ja mam bord, som skejter", toto uz je potom ine kaffe, tychto uz beriem 
-
PACO8
Light Professional
suhlasim, stalo sa to v poslednej dobe obrovskym modnym trendom, len u nas na dedine ktora ma cca 2200obyvatelov. poznam minimalne 30ludi od 12-16rokov co na tom zacali jazdit v poslednej dobe a zacali pocuvat punk lebo je to kuul, ja som tiez skusal ale po hodinke ma to preslo, futbal je futbal
a k tym znackam DC a Adio sa mi celkom pacia, skejter Tony Hawk klasika a k tomu jazdeniu, nejazdim a ani nemam zaujem
a k tym znackam DC a Adio sa mi celkom pacia, skejter Tony Hawk klasika a k tomu jazdeniu, nejazdim a ani nemam zaujem
no ja som praveze zacal s obliekanim najprv
.....proste mne sa to pacilo a preco by som si nemohol obliect to co sa mi paci?.....ale nikde som nevravel ze som sk8er.....noo a sk8 sa mi pacil uz predtym ale neveril som ze to zvladnem
ale nakoniec som si tento rok zohnal a skusam si to ....alee chodim na malo frekventovane miesta
nechcem byt ten co ma sk8 vruke a je sk8er ...az potom ked uz budem daco vedet
..
Edo Shinoda: Robis podla mna chybu v tom ze neskusis zajst do nejakej partie co uz jazdi, urcite by ti pomohli a poradili, co a ako? Ja som to riesil tak ako ty a ver mi najst si niekoho na jazdenie je lepsia volba...
No ja som tiez jazdil, dokopy som vedel len zaklady: boardslide, pop shovit, kickflip, no a ollie, max tak 20 cm. Ja som sk8 vyuzival radsej na presun z miesta na miesto no a na to mi stacilo asi len ollie... Na sk8 uz nemam cas ani cash... jazdim uz len na snb
Ale skate bude urcite stale mojou sucastou
No ja som tiez jazdil, dokopy som vedel len zaklady: boardslide, pop shovit, kickflip, no a ollie, max tak 20 cm. Ja som sk8 vyuzival radsej na presun z miesta na miesto no a na to mi stacilo asi len ollie... Na sk8 uz nemam cas ani cash... jazdim uz len na snb
Ale skate bude urcite stale mojou sucastou
[quote="Retne"]Edo Shinoda: Robis podla mna chybu v tom ze neskusis zajst do nejakej partie co uz jazdi, urcite by ti pomohli a poradili, co a ako? Ja som to riesil tak ako ty a ver mi najst si niekoho na jazdenie je lepsia volba...
Hej raz za cas idem aj s takymi....ollieho ma naucili na mieste
)...a to si teraz skusam s kamratmi co sa tez ucia
Hej raz za cas idem aj s takymi....ollieho ma naucili na mieste
-
.:M4jco:.
Medium Star
Ja som začínal tak že som ani nepoznal žiadne značky sk8ové...Edo Shinoda napísal:no ja som praveze zacal s obliekanim najprv.....proste mne sa to pacilo a preco by som si nemohol obliect to co sa mi paci?.....ale nikde som nevravel ze som sk8er.....noo a sk8 sa mi pacil uz predtym ale neveril som ze to zvladnem
ale nakoniec som si tento rok zohnal a skusam si to ....alee chodim na malo frekventovane miesta
nechcem byt ten co ma sk8 vruke a je sk8er ...az potom ked uz budem daco vedet
..
A prídi normalne do skateparku alebo na nejake mieste kde sa jazdieva u vás a hlavne sa neboj.Čo sa stane ked ťa niekto uvidí so skejtom v ruke?Ked je to je*o zasmeje sa a normalny človek to ignoruje...jazdím už šiesty rok tak niečo viem o tomto...
no jo, u nas velmi skatepark nemame, ideme pred Billu.:M4jco:. napísal:Ja som začínal tak že som ani nepoznal žiadne značky sk8ové...
A prídi normalne do skateparku alebo na nejake mieste kde sa jazdieva u vás a hlavne sa neboj.Čo sa stane ked ťa niekto uvidí so skejtom v ruke?Ked je to je*o zasmeje sa a normalny človek to ignoruje...jazdím už šiesty rok tak niečo viem o tomto...