Kocka zo zapaliek...
Kocka zo zapaliek...
Pomôžete mi zohnať návod ako urobiť kocku zo zapaliek ?
VID ( Myslím toto ) :
VID ( Myslím toto ) :
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
Daj 8 zapaliek vedla seba a na nich krizom dalsich osem (spodna mriezka). Potom na nich rob studnicku (dve zapalky na kraj pre kazde poschodie). Ked bude poschodi 14 (aj so spodnou mriezkou, co su dve poschodia) tak urob vrchnu mriezku (8 jednym smerom, osem druhym). Potom zhora nastrkaj zapalky do mriezky tak, aby zapadli do spodnej mriezky na svoje miesto. Zapalky vsak davaj len po obvode hornej mriezky (tazko sa to opisuje, ale zhruba to vidno na obrazku - ak dobre pocitam, tak asi 26 zapalok). Potom na kocku *silno* zatlac zhora prstom a zatlac na bocne steny (vzdy na dve protilahle). Kocku teraz mozes zdvihnut (mala by drzat a odpadnu styri zapalky). Zatlac spodnu stenu. Dalej stlacaj k sebe vsetky protilahla steny. Kocka by uz mala byt celkom pevna. Dalsi postup uz je na tebe (pripadna vypln kocky, lepenie...).
Jeremy pozri si aj tuto stranku a hlavne ten obrazok vlavo dole. Nemôzem si pomoct ale nie je to vrchnak z lepidla? A vsimni si aj obrazok v pravo hore. Nemozem si pomoct ale nie je to dokonca lepidlo.
A diki za -K.
Jeremi tak ju odfot a ukaz nam ju. Nie ze by som ti neveril ked ta tvoja je bez kvapky lepidla.
Cakam odpoved typu: uz ju nemam a naco by som ju fotil... alebo pockaj idem ju vyrobit...
A diki za -K.
Jeremi tak ju odfot a ukaz nam ju. Nie ze by som ti neveril ked ta tvoja je bez kvapky lepidla.
Cakam odpoved typu: uz ju nemam a naco by som ju fotil... alebo pockaj idem ju vyrobit...
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
chces tu foto mailom alebo ju uverejnit tu?pHysIQ napísal: Jeremi tak ju odfot a ukaz nam ju. Nie ze by som ti neveril ked ta tvoja je bez kvapky lepidla.
Tu mate dost jasny navod ako sa to robi, takto som to robil aj ja
Re: Kocka zo zapaliek...
Pozri moju stranku www.zapalkac.szm.sk alebo www.zapalkac.tym.skn1^ napísal:Pomôžete mi zohnať návod ako urobiť kocku zo zapaliek ?
VID ( Myslím toto ) :