chlapi mne po instalcii vyhodi chybu ze
1628 Failed to compled instalation
ja neviem co to moze byt poradte dakto ta hra je inac skvela stahoval som to 3 dni pls poradte
IZZi-BA napísal:chlapi mne po instalcii vyhodi chybu ze
1628 Failed to compled instalation
ja neviem co to moze byt poradte dakto ta hra je inac skvela stahoval som to 3 dni pls poradte
po instalacii ked spustas hru alebo po instalacii ked uz ma instalacia koncit ??
moze byt chyba v imagy
Cawte pri spustani hry mi vypise strare dobre "odoslat/neodoslat" Stahoval som z TL a v komentaroch to tiez par ludom robi ale nikto neporadil Skusal som 2x reinstalovat hru ale stale to iste,akonahle to cracknem tak vypise V aplikaci Spider-Man 3 došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.Odoslat/Neodoslat Konfiguracia PC je dostatocna...
tak ja som pekne nervy pri tejto hre chytal...stiahol nainstaloval vsetko full 1680x1050 4AA atd...hra fici pekne...ale skoro na ziaciatku musim preskakat cez miestnost plnu plamenov to je v poho staci davat iba space..ale ku koncu treba stlacit kolecko na mysi...stlacam jak chcem ani za tu materinu p**u mi to neslo....v oknach mys ide normalne aj to kolecko...skuhsim ete nieco porobit ak to nerozbeham vymazavam tu hru...
a dost ma tam este stve to ze si to tu klavesu nemozem prestavit na inu napr niake bocne tlacitko mysi alebo nieco na klavesnici nech sa cez to niako dostanem...
edit: tak som zistil ze nakoniec sa to da prestavit v controls...no uvidime idem skusat