aj vam ide ze ked date z rapidu nieco stiahnut , tak sa vam ani nehodi ta rapid stranka,ale rovno uz stahovanie suboru???da sa stahovat aj viac veci naraz.a acc.nemam...jak je to mozne ???
low-rider napísal:aj vam ide ze ked date z rapidu nieco stiahnut , tak sa vam ani nehodi ta rapid stranka,ale rovno uz stahovanie suboru???da sa stahovat aj viac veci naraz.a acc.nemam...jak je to mozne ???
ved iba spravili to ze necakas tych niekolko desiatok sekund. inac stale je to platene
low-rider napísal:ano lenze normalne po stiahnuti nejaku hodku cakavas....lenze toto mi pripada ako keby som mal acc.....ale pytam sa hlavne ci to aj vaam robi
low-rider zaujimave. Tak to ja musim dat najprv Free a potom opisat ten kod. Teraz som to skusal. A to niekolko sekundove cakanie zrusili ako darcek k velkej noci.
to dallas98 : ano da sa aj pokracovat , akurat sa neda pouzit usdownloader......ja mam taky pocit....moji ip pouzivat asi polka trnavi , a podla mna si jeden kupil acc a zabudol sa odhlasit ci co , a ked mam(e) rovnaku ip ako on tak to ide....je to mozne ???
Hlavne nevypinaj pocitac, nicoho sa nedotykaj len tahaj Myslim, ze ide o nejaku zahadnu zhodu okolnosti. Kamarat u mna jednu dobu vysel cez proxy (cize sme mali rovnake ipcky), ja som mal premium a on to co popisujes Ty nezazil. Viem ze rapid si v prehliadaci po prihlaseni uchovava cookies... Co sa stane, ked zadas do prehliadaca adresu: https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi ? Chce prihlasovacku? Ak nie, tak makaj do nastaveni a zmen heslo
Your Premium-Account is valid until Thu, 30. Jun 2007 kde sa da to heslo zmenit ????
edit:alebo ne,neni som kur.va .... necham im ho,akurat im pomozem zapar bajtiikov potahat
low-rider napísal:Your Premium-Account is valid until Thu, 30. Jun 2007 kde sa da to heslo zmenit ????
LOL boha tak toto je maximum Zajdi do OPTIONS a tam zadaj dvakrat po sebe NOVE heslo, povodne tusim netreba. Potom sa z uctu pekne odhlas a si v pohode Precitaj si pravidla o tahani, maximalne mozes za 5dni sosnut 25GB. Tak aby si to nepresvihol. Nainstaluj si flashget a tahaj s tym.
tak to mas stastie , myslim ze ten majitel toho uctu raz na to dojde, urcite si pozera limit stiahnutych GB.. tak ked ho chces mat, bud k*rva a zmen heslo
Ludia ako by sa vam setkym pacilo ak by sa niekto nejakym bugom dostal k vasmu acc a okradol by vam ho?
Nebud kur*a a nemen heslo, bud rad ze zatial mozes tahat.
za aku blbost? vies mi nejak rozumne zdovodnit ako sa k tomu dostal (okrem nejakeho bugu na rs)? (no flame, vazne by ma to zaujimalo)
bo ja som mal acc a ip zdielam tiez s plno ludmi a nikto mi z neho netahal. Inak co ja viem tak ze ci si nalogovany abo neni sa zistuje z cookies (aj pri logout napise cookies delete). Mna nic ine nenapada okrem nejakeho bugu abo nejakou zhodou okolnosti.