vaše grafické výtvory
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Ano je to v maxku. Nehodim ti parametre materialu, lebo som nad tvorenim toho materialu stravil niekolko hodin. Akurat ti mozem povedat ze som to renderoval v MAX osmicke a pouzil som zakladny renderer (ziaden Vray ani Brazil, aj ked som sa ich snazil trochu napodobnit)Exxon napísal:tomexx dost pekna praca.... v com si to robil?
ak v maxku, mohol by si mi na ss hodit parametre toho materialu?
Pripajam dalsie mody tej istej sceny

ak chces tmavozelenu tak si to zmen vo photoshope...image-adjustments-hue,saturation a zaskrtni colorize, a nastav si tmavozelenuKoCi napísal:fuha.. mat to tak este cierne pozadie a travovozelenu farbu toho spletaneho neviemcoho, a rozlisko 1680*1050, tak si to veru aj drbnem ako pozadiema to uroven
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nehodis material, lebo mas zakupenu originalnu licenciu na MAXko za niekolko 10k aj so vsetkym co k tomu patri a preto je ten material Tvojou plnohodnotnou pracou...fajn pristup. Ja mam dovod nehadzat psdcka, ked mam originalny fotosop [nie cely CS] a predsa ich na poziadanie raz za cas hodim...k takym ako Ty nemam viac slov.tomexx napísal:Ano je to v maxku. Nehodim ti parametre materialu, lebo som nad tvorenim toho materialu stravil niekolko hodin. Akurat ti mozem povedat ze som to renderoval v MAX osmicke a pouzil som zakladny renderer (ziaden Vray ani Brazil, aj ked som sa ich snazil trochu napodobnit)
Vies ako zadarmo si dostal, zadarmo by si mal davat...
Ak si kupis, tak nemusis nic davat, ale mozes nad tym uvazovat...
k tej praci, jeden torus knot, mozno trochu zdeformovany a jeden "super tajny" material a hranie sa s perspektivou...fakt nemusim.