rapidshare,zeby zadara ???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
low-rider
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa low-rider »

ja to tez nechapem,proste z nicoho nic toto....to heslo som mu nemenil :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja sa suuuuuuuuuuulam :D toto je moooooc. najprv vyrukujes s tym, ze na rapide je bug a ze ide tahat zadara a nakoniec sa dozvieme, ze mas acc ani nevies koho a mozes tahat :D no proste rehooooooot. cenim si cestnost, ze si nezmenil heslo. u mna k+
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

dallas96 napísal:za aku blbost? vies mi nejak rozumne zdovodnit ako sa k tomu dostal (okrem nejakeho bugu na rs)? (no flame, vazne by ma to zaujimalo)
bo ja som mal acc a ip zdielam tiez s plno ludmi a nikto mi z neho netahal. Inak co ja viem tak ze ci si nalogovany abo neni sa zistuje z cookies (aj pri logout napise cookies delete). Mna nic ine nenapada okrem nejakeho bugu abo nejakou zhodou okolnosti.
Keby sa dotycny normalne odhlasil z premium konta, takato situacia by pravdepodobne nikdy nenastala. A ked dotycny vie, ze jeho IPcku ma pol mesta, a napriek tomu sa neodhlasuje, tak je podla mna proste blby. :wink:

// EDIT: mno ak je tak ako pise dole makaveli, berem vsetko spät :roll:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

k6 napísal:LOL boha tak toto je maximum :D :D :D Zajdi do OPTIONS a tam zadaj dvakrat po sebe NOVE heslo, povodne tusim netreba. Potom sa z uctu pekne odhlas a si v pohode :D Precitaj si pravidla o tahani, maximalne mozes za 5dni sosnut 25GB. Tak aby si to nepresvihol. Nainstaluj si flashget a tahaj s tym.
da sa potiahnut aj viac, skusali sme to v linuxe, ked si das naraz multitaskingom tahat aj 100GB tak ti to potiahne, ked dotahas tak uz nemozes tahat, ale len tych 5 dni.. lebo ono bude pisat, ze za poslednych 5 dni si potiahol 100GB a postupne po dnoch bude odpocitavat objem, ktory si 5 dni od konkretneho dna potiahol.. my sme to konkretne skusali tak, ze sme potiahli 28GB ked uz rapid pisal ze za poslednych 5 dni sme potiahli 24,7GB a to tak, ze sme naraz dali tahat niekolko linkov cez skript pomocou wget
k6 napísal:Keby sa dotycny normalne odhlasil z premium konta, takato situacia by pravdepodobne nikdy nenastala. A ked dotycny vie, ze jeho IPcku ma pol mesta, a napriek tomu sa neodhlasuje, tak je podla mna proste blby. :wink:
to ze ma zdielanu IP s tym vobec nic nema.. moze mat rovnaku IP, ale ide o cookies, nie o IP
low-rider napísal:to heslo som mu nemenil :wink:
dobre si urobil, ani ja by som nemenil ;-) takych ludi si cenim, co sa neprizivuju na tom, co im nepatri a neokradaju druhych akonahle sa im naskytne prilezitostt :wink:
Napísať odpoveď