Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...
Zamknuté

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

"J"
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

Príspevok od používateľa "J" »

Zakladam novu temu, ktora bude aktualna este dost dlho.
Tu budete mat priestor na vsetko, co sa tyka extraligy.

Pridavam sem este program zapasov 1. kola:
Hra sa 7.9.2007

Liptovský Mikuláš - MsHK Žilina,
HK Aquacity ŠKP Poprad - HK Ardo Nitra,
HKm Zvolen - HK 36 Skalica,
MHC Martin - Slovan Bratislava,
Dukla Trenčín - Ski Park MHK Kežmarok,
VSR SR 20 - HC Košice

Viac aj o posobeni "dvacky" v extralige na http://www.hokej.sk/clanok49081.htm

//11.3.08 doplnene hlasovanie :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Uz by mohol Martin tento rok do semifinale. Som zvedavy na tu nasu 20ku
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Je to výborne, že konečne sa naša 20tka dala do extraligy.
Myslím si, že sa tým skvalitni nielen naša extraliga ale aj mladí hráči ziskajú skúsenosti zápasmi, ktoré sa im zídu na majstrovstva

Určite to vnímam za pozitívum

Ja by som v dalšej sezone uvýtal, keby sa Košice stali majstrami, pretože som východnar.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

J.O.S.E: Urcite sa tou dvadsiatkou liga neskvalitni, pretoze tam budu hrat mladi hraci, mozno talentovani, ale s minimom skusenosti a to sa nevyrovna starym borcom, ktore maju odohrane desatrocie v profesionalom hokeji. Samozrejme, ze je to pozitivum, ze budu dostavat prilezitosti a budu sa moct zohrat pre majstrovstvami, ale obavam sa, ze vysledky budu v ich neprospech.
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

ja som len zvedavy co postavi nitra lebo ked porovna co prislo a co odislo tak je to dost az velmi neuveritelne chabe(az na vynimky) a dufam ze sa nesklamu v brankarovi ked postavia konrada do pozicie jasnej jednotky(dufam ze to ten chlapec zvladne, lebo ma na to)
J.O.S.E
King
King

hojko napísal:J.O.S.E: Urcite sa tou dvadsiatkou liga neskvalitni, pretoze tam budu hrat mladi hraci, mozno talentovani, ale s minimom skusenosti a to sa nevyrovna starym borcom, ktore maju odohrane desatrocie v profesionalom hokeji. Samozrejme, ze je to pozitivum, ze budu dostavat prilezitosti a budu sa moct zohrat pre majstrovstvami, ale obavam sa, ze vysledky budu v ich neprospech.
ale mladí hráči získajú od tých starých niejaké skúsenosti kedže už proti nim budú hrať čo sa im zíde na MS.
Aby si nebol prekvapený že budú na čele tabuľky ja by som v tomto taký skeptik nebol
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

J.O.S.E: Ake skusenosti mozu ziskat tym, ze budu hrat proti nim??? Ja myslim, ze ziadne, pretoze sa to z pohladu nenaucis, chce to vela treningu a vela zapasov, kym sa dostanu na taku uroven.
J.O.S.E
King
King

hojko napísal:J.O.S.E: Ake skusenosti mozu ziskat tym, ze budu hrat proti nim??? Ja myslim, ze ziadne, pretoze sa to z pohladu nenaucis, chce to vela treningu a vela zapasov, kym sa dostanu na taku uroven.
a kde ta naša dvadsiatka môže získať asi tak skúsenosti. v našej extralige je silná štvorka, ktorá má dobré mena, ktoré neustále ukazujú, že sú špičkou na Slovensku. Mladí hráči budú proti nim hráť a vlastné získaju skúsenosti z náročných zápasov v predlžení, naučia sa zvládať zápasy v ktorých prehrávajú o dva, tri goly - a toto im doda psychyckú odolnosť a začnú mať sebavedomie potrebné nato aby na MS niečo dokázali

Pozri sa na Oveckhina - ten má ale sebavedomie, ten sa pusti do protiutoku proti presile a vie si poradiť, takto by sa mohli prezentovať aj niektoré mladé slovenské talenty.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

no som zvedavy...nasi hned hraju s dvaciatkou len skoda ze vonku lebe by som sa rad isiel pozriet....
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Kedze hlavne v MT dost zdvihli stupné, dufam ze aj uroven sa bude zlepsovat
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

Neviete nahodou niekto, kedy bude na nete komplet cely program ligy (nielen prve kolo)? Ale podla toho, co si pamatam last year, tak to zverejnovali az neskor...:)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

to prve kolo sa mi velmi pozdava, prvy zapas hned doma so slovanom, navyse piatok..podla mna bude plno uz sa tesim...no ako som zacal chodit na hokej mam aspon nejaku utechu ked pride september :D
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

hojko napísal:J.O.S.E: Ake skusenosti mozu ziskat tym, ze budu hrat proti nim??? Ja myslim, ze ziadne, pretoze sa to z pohladu nenaucis, chce to vela treningu a vela zapasov, kym sa dostanu na taku uroven.
Budem ti apelovať, vezmi si, keď hraje nejaké 14 ročné decko futbal s 18 až 20 ročnými, je to pre neho oveľa lepšie, pretože ak by hral s vekovo sebe rovnymi, tak by to pre neho nič neznamenalo. Lenže keďže hrá so staršími, musí sa viac snažiť aby dosiahol svoj vytúžený cieľ (čiže víťazstvo). A určite ten mladší hrač získa nejaké skúsenosti od tých starších.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Budem ti apelovať, vezmi si, keď hraje nejaké 14 ročné decko futbal s 18 až 20 ročnými, je to pre neho oveľa lepšie, pretože ak by hral s vekovo sebe rovnymi, tak by to pre neho nič neznamenalo. Lenže keďže hrá so staršími, musí sa viac snažiť aby dosiahol svoj vytúžený cieľ (čiže víťazstvo). A určite ten mladší hrač získa nejaké skúsenosti od tých starších.
no ja si zase myslim ze je lepsie hrat so vekovo rovnakymi, ale kvalitativne na vyssej urovni...nejake castejsie konfrontacie s ceskou U20 by neboli na skodu...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

kubooo napísal:no ja si zase myslim ze je lepsie hrat so vekovo rovnakymi, ale kvalitativne na vyssej urovni...nejake castejsie konfrontacie s ceskou U20 by neboli na skodu...
Tvoj názor je v celku dobrý, ale pozri ak ovladáš nejaký šport na vysokej úrovni, a hrávaš so svojou vekovou kategóriou, je to už nezáživne, je lepšie ak svoje hranice posúvaš niekam vyššie.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tvoj názor je v celku dobrý, ale pozri ak ovladáš nejaký šport na vysokej úrovni, a hrávaš so svojou vekovou kategóriou, je to už nezáživne, je lepšie ak svoje hranice posúvaš niekam vyššie.
Ano, ale podla vysledkov nasa U20 neni az taka spickova :(

edit// kazdopadne, o par mesiacov uvidime ci to pomoze
J.O.S.E
King
King

správa

DonLuca napísal:Budem ti apelovať, vezmi si, keď hraje nejaké 14 ročné decko futbal s 18 až 20 ročnými, je to pre neho oveľa lepšie, pretože ak by hral s vekovo sebe rovnymi, tak by to pre neho nič neznamenalo. Lenže keďže hrá so staršími, musí sa viac snažiť aby dosiahol svoj vytúžený cieľ (čiže víťazstvo). A určite ten mladší hrač získa nejaké skúsenosti od tých starších.
Ako vidím si si poriadne neprečítal príspevky - pretože toto čo ty si citoval napísal hojko a nie ja. Ja zdieľam rovanéké názory ako ty. Podľa mna je obrovský prínos ak hrajú mladí hráči, ktorí nemajú až také skúsenosti so zápasmi hokej s tými skúsennejšími majú čo pochytiť

Dam ti otázku - Vieš prečo bol Gretzky taký dobrý a tak produktývný?
pretože odmalička sledoval hokej sledoval pohyby a značil si to a samozrejme si vyznačoval cestičky ktoré by využival on.
J.O.S.E
King
King

kubooo napísal:Ano, ale podla vysledkov nasa U20 neni az taka spickova :(

edit// kazdopadne, o par mesiacov uvidime ci to pomoze
súhlasím o par mesiacov ale nesúhlasím s tým, že bude nejaká špičkova

Na slovensku nie su podmienky nato aby hrali hokej tí ktorí majú talent ale hrajú tí ktorí majú na túto finančne naročnú hru peniaze.
To je prvý ukazovateľ

Druhý aspekt je, že u nás nie su vytvárané podmienky pre mládež to jest štát nedáva dostatok prostriedkov na trénerov, ktorí sú kvalitní proste sa našej mládeži nevenujú
Další aspekt pre rozvoj hokeja je výstavba nových hokejových štadionov - u nas na to opäť raz nie sú peniaze s výnimkou v Košiciach, kde je nový a čo je hlavné moderný štadion.

ak sa toto všetko zlepší môžme očakávať že naša liga bude patriť medzi tri najlepšie v Europe.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E.

uplne suhlasim, u nas ide v prvom rade o peniaze, a nie kazdy rodic ma dost prostriedkov na financovanie hokeja, na ten treba dost vela penati... no a tie stadiony tiez, u nas je ich pramalo, prakticky tie lepsie len tam kde sa hra extraliga, medzi dalsie ako tak dobre patri mozno, Banska Bystrica, Prievidza, Puchov a neviem..v cesku je myslim kvalitny zimak v kazdom mestecku - a tak vyzera aj ich liga oproti nasej....
J.O.S.E
King
King

kubooo napísal:J.O.S.E.

uplne suhlasim, u nas ide v prvom rade o peniaze, a nie kazdy rodic ma dost prostriedkov na financovanie hokeja, na ten treba dost vela penati... no a tie stadiony tiez, u nas je ich pramalo, prakticky tie lepsie len tam kde sa hra extraliga, medzi dalsie ako tak dobre patri mozno, Banska Bystrica, Prievidza, Puchov a neviem..v cesku je myslim kvalitny zimak v kazdom mestecku - a tak vyzera aj ich liga oproti nasej....
Pre náš hokej dobudúcna je bezodkladne potrebné to, aby sa kompetentní začali venovať najmä mládeži.
ved si to zoberme najlepší hráči, ktorých dnes máme sú Hossa a Gaborík/beriem tých, ktorí mali v základnej časti NHL priemera aspon bod na zápas - a pre zranenie nepočítam Handzuša/
Marián Gaborík je ročník 1982 a Marián Hossa je ročník 1979 a po nich už nie je žiaden taký talent ako sú oni narážam na silu útoku

To je preto životne dôležite aby sa s našim hokejom začalo už konečne niečo robiť.
Zoberme si čechov - tí dokonca na MS 18 ročných vypadli z elitnej skupiny A a budúp na budúci rok pôsobiť iba v Bečku a to je dosť veľka hanba - tak nech nam je to výstrahou dobudúcna.
Zamknuté