Ake filmy ste videli najviackrat?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Policajt z Beverly Hills - jednotku, ta je naj, na tom filme som vyrastal, takze neviem to spocitat, kupil som si dvd takze to bolo velakrat, mozem to pozerat dokola
Star Wars - nepotrebuje komentar
Klub sracov - Kevin and Perry go large - to je proste tak debilny film az je genialny
Bad boys I a II - to som videl tiez nespocetne vela krat
Hriesny tanec - to je taka moja romanticka srdcovka
stare ceskoslovenske filmy - Dedictvi..., Slunce seno..., Trhala fialky dynamitem, Vesnicko ma strediskova, Jak utopit doktora Mracka..., S tebou mne bavi svet
ja som filmovy magor ako ma kamarati volaju, podaktori nechapu, ako si mozem pozriet jeden film tri krat za tyzden - priklad, ja si pozriem v utorok siesty zmysel a kamarat ho chce pozerat v stredu, tak si ho s nim pozriem, ale vo stvrtok pride dalsi kamarat co to chce vidiet, ale kedze vie, ze sme to videli, tak chce nieco ine, ale ja som ochotny si to pozriet znova a tak to pozeram treti krat
takze mne je jedno kolkokrat som videl film, ak je dobry, tak mozem kukat doblba 
Star Wars - nepotrebuje komentar
Klub sracov - Kevin and Perry go large - to je proste tak debilny film az je genialny
Bad boys I a II - to som videl tiez nespocetne vela krat
Hriesny tanec - to je taka moja romanticka srdcovka
stare ceskoslovenske filmy - Dedictvi..., Slunce seno..., Trhala fialky dynamitem, Vesnicko ma strediskova, Jak utopit doktora Mracka..., S tebou mne bavi svet
ja som filmovy magor ako ma kamarati volaju, podaktori nechapu, ako si mozem pozriet jeden film tri krat za tyzden - priklad, ja si pozriem v utorok siesty zmysel a kamarat ho chce pozerat v stredu, tak si ho s nim pozriem, ale vo stvrtok pride dalsi kamarat co to chce vidiet, ale kedze vie, ze sme to videli, tak chce nieco ine, ale ja som ochotny si to pozriet znova a tak to pozeram treti krat
-
El Bastardo
Light Star