Pripomienky ku KARME
ale zase si myslim, ze potom by sa karma odosielala omnoho menej a ked, tak same +. keby ludia vedeli, ze sa automaticky podpise, tak by - asi nedavalilollo napísal:jj suhlasim s tym tak by to bolo najlepsie
lebo ja si myslim ze ten kto sa podpise je frajer a nie ti hlupaci ktory sa nepodpisu lebo sa boja (kok****)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nie. Toto zoradenie staci: http://www.hojko.com/reputation_top.php
-
P3Bo
Guru wannabe
Myslím že to písal krija , aby karma ubúdala iba po desatinách a nie tak ako pribúda no nikdy k tomu nedošlo .schw33k napísal:mastermind , tomasito , audiotrack - no nech nežerem , úplne presne si o tom pamätám , keď to ešte asi tomase písal , či kto , že Vám pretože ste módi bude menej odoberať ... spýtajte sa ho , uvidíte , že mám recht
-
t0m4s3
Admin
Mozes najst konkretny post v tejto teme? Nemylis si to nahodou s tymto?schw33k napísal:mastermind , tomasito , audiotrack - no nech nežerem , úplne presne si o tom pamätám , keď to ešte asi tomase písal , či kto , že Vám pretože ste módi bude menej odoberať ... spýtajte sa ho , uvidíte , že mám recht
http://www.hojko.com/post408535.html#408535Ak vsak hodnotiaci ma vyssiu karmu ako hodnoteny, ma karma vacsiu vahu. Aka tato vaha bude zavisi opat od hodnotiaceho celkovej karmy.
Niesom si vedomy toho, ze by v kode (a mam ho "prelezeny" x-krat) bolo toto zahrnute.
nie , o tom samozrejme viem , ale o tej spomínanej veci , proste som o tom presvedčený ...
dokonca som mal zato aj hádku
niekto z hlavného vedenia vyslovil názor , že to špecifické odoberanie karmy moderátorom je dôvodom toho , že zamykajú témy , basy a pod.
Však ste o tom Vy písali , snívať sa mi to nemohlo ...
Mne je jedno spravme test ...
Jediný mód , čo má menšiu karmu ako ja, je zuzkazuzka
Pozrite jej hodnotu karmy , ja jej ju odoberiem a stavíme sa , že jej neklesne o viac ako 0,5
( samozrejme potom zmazať )
dokonca som mal zato aj hádku
niekto z hlavného vedenia vyslovil názor , že to špecifické odoberanie karmy moderátorom je dôvodom toho , že zamykajú témy , basy a pod.
Však ste o tom Vy písali , snívať sa mi to nemohlo ...
Mne je jedno spravme test ...
Jediný mód , čo má menšiu karmu ako ja, je zuzkazuzka
Pozrite jej hodnotu karmy , ja jej ju odoberiem a stavíme sa , že jej neklesne o viac ako 0,5
( samozrejme potom zmazať )
k tomuto sa niekto vyjadrite... myslim ze je to dobry napadpiton napísal:Mam napad k podpisom... Nebolo by lepsie, aby pri davani karmy bol checkbox ktorym by sa vyberalo ci sa chcem podpisat alebo nie? Ak by som ho zaskrtol, automaticky by odoslalo moj nick a nikto by sa nemohol podpisovat v mene niekoho ineho...
-
mastermind
VIP
-
uplink
VIP
to je taky hrozny problem dopisat tam svoj nick? Myslim si ze ten kto sa chce podpisat sa podpise aj bez toho aby zaklikaval checkbox a ten kto sa nechce podpisat tak mu nepomoze ani automaticke zaskrtnutie, ktore podporuje vacsina prehliadacov...kupo napísal:k tomuto sa niekto vyjadrite... myslim ze je to dobry napad
Jedina vec co by mohla mat ako taky zmysel by bol ten checkbox umiestnit do profilu [Nastavenia] a tam by sa to dalo zaskrtnut, alebo odskrtnut napevno, ak to niekoho tak velmi obtazuje podpisovat sa.
-
R1k1nko
Darca
je to "hlupost" stými podpismi ( ten program co chcete) : lebo stale ( este ) vela ludi sa nepodpisuje ani pod plus a hlavne pod minus (k)
cize tym by sa znizilo rozdavanie -k a davali by sa len plus K
takze kebyze niekto spravi temu : moj veniec je maly ale kamos ho ma vacsi ( priklad ) tak vela ludi by mu nedali -k ( lebo budu podpisi ) tak mu bud tu Karmu vobec nedaju alebo daju +k alebo sa vyje*** nato. Clovek co zalozil temu sa bude tesit ze nic sa nedeje ziadne znizovanie karmy sa nedialo ( mozno lock ) tak bude kazdy den robit hlupe temy *ved aj tak sa nic nestane *
ale hovorim : je uz dost ludi co sa podpisuje aj pod + a - ale este stale je tu XY ludi co sa boja podpisat.
Tiez mozme ocakavat divoke SS ( to nas ale nezaujima ) ale zas ten a ten nebude mat rad toho a ten toho ( mozno si myslel ze ten ktory ho nema rad ho mal volakedy rad.. ) a tiez aj KArma SUBOJE...

kto chce a neboji sa podpise.
ale treba skusit ...
takze kebyze niekto spravi temu : moj veniec je maly ale kamos ho ma vacsi ( priklad ) tak vela ludi by mu nedali -k ( lebo budu podpisi ) tak mu bud tu Karmu vobec nedaju alebo daju +k alebo sa vyje*** nato. Clovek co zalozil temu sa bude tesit ze nic sa nedeje ziadne znizovanie karmy sa nedialo ( mozno lock ) tak bude kazdy den robit hlupe temy *ved aj tak sa nic nestane *
ale hovorim : je uz dost ludi co sa podpisuje aj pod + a - ale este stale je tu XY ludi co sa boja podpisat.
Tiez mozme ocakavat divoke SS ( to nas ale nezaujima ) ale zas ten a ten nebude mat rad toho a ten toho ( mozno si myslel ze ten ktory ho nema rad ho mal volakedy rad.. ) a tiez aj KArma SUBOJE...
kto chce a neboji sa podpise.
ale treba skusit ...
-
lollo
Professional
tak potom taky ludia by vobec nemali davat karmu mala by sa im zakazatR1k1nko napísal:je to "hlupost" stými podpismi ( ten program co chcete) : lebo stale ( este ) vela ludi sa nepodpisuje ani pod plus a hlavne pod minus (k)
Imho, defaultne podpisy pod karmu nemaju moc vyznam. Viem si zivo predstavit, ako by to dopadlo. 90% z vas by sa "balo" dat -k len aby mu to ten dotycny nevratil. A na druhej strane, rozdavali by sa +k s ocakavanim, ze to o5 ten dotycny vrati. Proste vsetci by ste mali konecniky poroztahovane, co by ste si tam navzajom liezli. Mala by potom ta karma vyznam?
Ten kto ma gule (myslim tym aj zenske osadenstvo) podpise sa aj pod -k. (najlepsie svojim nickom,ze ano)
Ten kto ma gule (myslim tym aj zenske osadenstvo) podpise sa aj pod -k. (najlepsie svojim nickom,ze ano)