Ktory browser otvorí najviac okien ?
Ktory browser otvorí najviac okien ?
Ktory browser otvorí najviac stránok?Je to obmedzené?
Dá sa to nastavit?Potrebujem aby mi browser otvojil cca 5000 tisíc okien
s roznymi stranami
Dá sa to nastavit?Potrebujem aby mi browser otvojil cca 5000 tisíc okien
s roznymi stranami
Zaujímavé požiadavky..
myslím, že počet okien nie je nijak obmedzovaný, obmedzenie môžeš akurát čakať zo strany windowsu, ktorý má nastavený iba určitý počet pripojení na uvedené stránky, čiže nebude sa Ti naraz naťahovať 5000stránok, ale iba 5, keď dokončí, pôjde ďalšiu stránku.
Väčší problém vidím vo veľkosti operačnej pamäte.. tá Ti asi také množstvo stránok nezvládne..
Väčší problém vidím vo veľkosti operačnej pamäte.. tá Ti asi také množstvo stránok nezvládne..
Ja vlastne potrebujem iba návštevu tej stránky.A ked si nastavím blokovanie obrázkov a tak to pojde aspon rýchlešie.brm napísal:Zaujímavé požiadavky..myslím, že počet okien nie je nijak obmedzovaný, obmedzenie môžeš akurát čakať zo strany windowsu, ktorý má nastavený iba určitý počet pripojení na uvedené stránky, čiže nebude sa Ti naraz naťahovať 5000stránok, ale iba 5, keď dokončí, pôjde ďalšiu stránku.
dik za radu
-
vladino001
Light Professional
Smiem vedieť načo ti to bude?djroco napísal:no a nedá sa v opere nastavit že po načítaní stránky hned stránku vypnút?
A kde sa dá nastavit v opere aby mi z určitej stránky nenačítavalo obrázky?
To pojde rýchlešie načítat tých 200 tisíc stránok
To by sa dalo stihnút aj za noc nie?
ako rýchli máš net a aký druh netu máš?
ak to chceš aspoň čiastočne realizovať tak ramka bude dobre otestovana
-
vladino001
Light Professional
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nie, neda sa. Pri DDoS utoku je tok dat presny, packety idu v pravidelnych intervaloch (zavisi od nastavenia botnetu), preto server nestiha odpovedat a tym padom pada.Andik8 napísal:veď ja ani netvrdím že sa tak udeje , ale dá sa tým narušiť prevádzka nejakého detského severu to mi nepovieš že sa nedá
Pri tomto, o com sa tu bavite je to nerealne z dovodu, ze nech otvoris ktorykolvek browser (kt. to podporuje) s tolkymi tabmi, kazdy jeden, ked das refreshovat okrem ineho bude potrebovat spracovanie cez procesor. Pochybujem, ze ktokolvek z nas tu ma taky rychly procesor, aby spocital v tej istej milisekunde 100 tabov a v rovnakom case ich spracoval, nehovoriac o tom, ze taku linku asi nema doma nikto.