USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ale toto vsetko uz predsa davno vieme
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

dair napísal:LOL, fakt hanba toho sudcu a este vecsia bude toho kto tych ryzakov fakt na zaplatenie tej "UJMY" (sorry za sedlacinu ale to je fakt qoqot) 52melonov fakt odsudi..
Ale v USA maju blby sudny system, myslim ze tam je to tak ze obvinenemu nemaju dokazat ze trestny cin spravil ale ze on ma dokazat ze ho nespravil (opravte ma ak sa mylim som to niekde len pocul)a jak budu dokazovat v cistiarni ze nestratili gate.
Inac ja som raz v radiu pocul ze nejaky tipas si kupil auto s tempomatom a zapol si ho a presadol si na miesto spolujazdca a oblial sa kavou alebo co sa mu stalo, a chcel zalovat predajcov ze to nenapisali ze sa tam nema sadat ked je zapnuty tempomat.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

kali520 napísal:Inac ja som raz v radiu pocul ze nejaky tipas si kupil auto s tempomatom a zapol si ho a presadol si na miesto spolujazdca a oblial sa kavou alebo co sa mu stalo, a chcel zalovat predajcov ze to nenapisali ze sa tam nema sadat ked je zapnuty tempomat.
LOL tak toto sa fakt môže stať len v Amerike asi :smt082 :smt082 :smt082
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

raz som cital ze jedna americka "panička" mala psa a ten jej na prechadzke zmokol no a ona ho dala do mikrovlnky aby sa osušil no a čo sa nestalo psa roztrhalo :lol: :lol: tak zažalovala tu firmu vysudila tušim dva miliony za psychicku ujmu a teraz v USA musia davat na ten typ mikrovlniek taku tu nalepku s napisom nevkladajte psov alebo niečo v takom zmysle :lol: alebo na na motorovej pile istej značky je v USA napisane :nesnažte sa motorovu pilu zabrzdiť vlastnymi genitaliami.zaujimalo by ma co nejaky chlapik musel urobit ze to tam museli vypisat :lol:
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Par podobnych american idiot
North Carolina Democrat Gazette): Dva místní muži byli zraněni, když jejich pickup opustil silnicic a narazil do stromu poblíž Cotton Patche na státní silnici 38 v pondělí po ránu. Zástupce Woodruff County, Dovey Snyder oznámil událost krátce po pondělní půlnoci. Thuston Poole, 33 let, z Des Arc a Billy Ray Wallis, 38 let, z Little Rock, se vraceli oblačnou nocí do Des Arc z "lovu žab", když Pooleho pickupu selhala světla. Oba muži se shodli na tom, že postaršímu pickupu vyhořela pojistka světel. Neměli po ruce náhradní pojistku, ale Wallis si všimnul, že náboj do jeho pistole kalibru .22 se svou velikostí dokonale hodil do objímky pojisky, která byla umístěna vedle sloupku řízení. Po instalaci náboje na místo pojistky světla opět začala
pracovat. Muži pokračovali na východ k mostu na White River. Po ujetí přibližně 35 kilometrů, a těsně před překročením řeky, se náboj pravděpodobně přehřál, vystřelil a zasáhl Poolovy genitálie. Vůz se stočil ostře do prava, vyjel ze silnice a narazil do stromu. Poole utrpěl jen dorbné oděrky a škrábance, ale potřeboval rozsáhlou operaci,
při které se podařilo zachovat jeho genitálie, které však již nikdy nebudou plnit jejich zamýšlenou funkci. Wallis utrpěl zlomeninu klíční kosti, byl ošetřen a propuštěn. "Díky
bohu, že jsme ještě nebyli na tom mostě, když si Thuston ustřelil koule, jinak jsme mohli být oba mrtví," prohlásil Wallis. "Jsem vojákem deset let, ale tohle vidím poprvé. Nemohu uvěřit tomu, že tihle dva přiznali, jak se to stalo", řekl Snyder. Když byla zpravena o nehodě, zeptala se Pooleova žena Lavinia, kolik žab chlapi ulovili, a jestli je někdo může vyzvednout z vraku.
dajte do googlu darwin awards, je to prestizna sutaz, ale len pre ANJ
kali520
Darca
Darca

JV napísal:raz som cital ze jedna americka "panička" mala psa a ten jej na prechadzke zmokol no a ona ho dala do mikrovlnky aby sa osušil no a čo sa nestalo psa roztrhalo :lol: :lol: tak zažalovala tu firmu vysudila tušim dva miliony za psychicku ujmu a teraz v USA musia davat na ten typ mikrovlniek taku tu nalepku s napisom nevkladajte psov alebo niečo v takom zmysle :lol: alebo na na motorovej pile istej značky je v USA napisane :nesnažte sa motorovu pilu zabrzdiť vlastnymi genitaliami.zaujimalo by ma co nejaky chlapik musel urobit ze to tam museli vypisat :lol:
Podobny pripad sompocul aj ja to bolo prezmenu s mackou. Ale uprimne myslite si ze je to pravda? Snad az taky blbi nie su.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:Podobny pripad sompocul aj ja to bolo prezmenu s mackou. Ale uprimne myslite si ze je to pravda? Snad az taky blbi nie su.
co by nie :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

kali520 napísal:Podobny pripad sompocul aj ja to bolo prezmenu s mackou. Ale uprimne myslite si ze je to pravda? Snad az taky blbi nie su.
Je to pravda. O tom pripade sa dokonca prednasa na niektorych pravnickych fakultach.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

p4ra napísal:Urcite suhlasim. Ale to nie je tym, ze velke mesta pritahuju idiotov, ide o to, ze tym, ze je tam vacsia populacia, je to viditelnejsie.
presne, ved je vacsia pravdepodobnost, ze sa najde cvok cvokov v tokiu nez dajme tomu v terchovej

btw aj v kanade sa strielaju negri na ulici (sorry za "hanlivejsi" vyraz, ale je to tak)
Tomasito
VIP
VIP

jimino napísal:btw aj v kanade sa strielaju negri na ulici (sorry za "hanlivejsi" vyraz, ale je to tak)
"Negri" sa strielaju napr. aj vo Francuzsku, no zjavne si nepochopil o co tu ide. Poukazovalo sa totiz na mieru tohto problemu. BTW. tu nejde o nejakych "negrov", ale o mnozstvo vrazd strelnou zbranou na pocet obyvatelstva + porovnanie tychto cisel s inymi demokratickymi, ci ak chces, tak "demokratickymi" krajinami. USA v tomto jednoducho hraju samostatnu ligu. That´s it
kali520
Darca
Darca

Podaj prst a vezmú ti hodinky, alebo ako Bush medzi svojich zavítal
Prezident USA George Bush konečne našiel na svojom európskom turné priateľov. V Albánsku. Všade kam Bush prišiel, vítali ho davy demonštrantov a odporcov. V Albánsku to však bolo inak. Davy ho oslavovali ako prezidenta, či kráľa sveta – a jasot bol priam frenetický. Nič to na tom, že albánske bezpečnostné zložky sa k nemu nesmeli ani priblížiť, americkí ochrankári si vystačili sami. Bush, očarený takým privítaním, svojim hostiteľom nezabudol pripomenúť, že je za samostatnosť Kosova a kadejaké iné medové motúziky.

No zlatým klincom návštevy bola aj tak situácia, keď rozvášnený Bush pribehol k albánskemu davu, pričom sa ho chopilo hneď niekoľko párov rúk. Keď sa mu z ich „srdečného“ zovretia podarilo dostať – televízne kamery odhalili neuveriteľné – Bushovi chýbali hodinky na predlaktí v cene 3 000 USD. Na toto sa však prišlo až neskôr vďaka vnímavým pozorovateľom.

Biely dom teraz tvrdí, že ku krádeži nedošlo, ale, že Bush si dal hodinky dole sám predtým. Tak či onak – je prinajmenšom hlúpe „dôverovať“ natoľko svojim „priateľom“, aby bolo potrebné pred nimi chrániť svoje hodinky. Bush sa cítil v Albánsku až priveľmi dobre, ako medzi svojimi najlepšími priateľmi. Veď i slovenské príslovie vraví: Vrana k vrane sadá... Nuž a vrahovia nemajú až tak ďaleko od zlodejov...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

kali520 napísal:
Fasaaaaaa K+ a video nemate ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Enduro3333 napísal:Fasaaaaaa K+ a video nemate ?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=619093#619093

Dole..
Tomasito
VIP
VIP

Washington dlží OSN skoro jednu miliardu dolárov

V čase, keď USA naliehajú na Bezpečnostnú radu uskutočniť množstvo mierových misií
Washington – Vláda USA dlží v súčasnosti Spojeným národom 1 miliardu dolárov (753 mil. EUR). To oznámil prezident Nadácie OSN Timothy Wirth v stredu vo Washingtone. „Tento mimoriadne vysoký deficit vo fonde pre mierotvorné operácie vzniká v čase, keď USA tlačia na Bezpečnostnú radu uskutočniť početné mierové operácie“, povedal Wirth pred jedným z parlamentných výborov USA. Bývalý americký senátor Wirth vyzval Americký kongres, aby tento dlžné čiastky obratom uvoľnil. (APA)

Zdroj : www.derstandard.at/druck/?id=2918180
kali520
Darca
Darca

Pochybujem ze ten dlh niekedy vratia. Sak OSN skace tak ako USA piska.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ohladom OSN by som si na vasom mieste precital myslim, ze predposledne cislo casopisu Tyzden a potom by som sa vyjadroval na adresu OSN. :)
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Ohladom OSN by som si na vasom mieste precital myslim, ze predposledne cislo casopisu Tyzden a potom by som sa vyjadroval na adresu OSN. :)
Na tvojom mieste by som caspois Tyzden radsej necital je znami svojimi neobjektynvimi clankami a dezinformaciou ale to skorej patri do temy Kto za koho kope
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Pre mna je Frantisek Sebej jeden z najlepsich zurnalistov na Slovensku a prave on ma na svedomi clanok, na kt. som v casopise narazal.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kali520 napísal:Na tvojom mieste by som caspois Tyzden radsej necital je znami svojimi neobjektynvimi clankami a dezinformaciou ale to skorej patri do temy Kto za koho kope
Týždeň je jedno z najlepších periodík aké na Slovensku vychádzajú a píše doňho množstvo kvalitných žurnalistov. Aj keď je pravda že je dosť pravicovo zameraný... Ale k tej OSN by som tiež povedal že USA ten dlh ´odpustí´
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Pre mna je Frantisek Sebej jeden z najlepsich zurnalistov na Slovensku a prave on ma na svedomi clanok, na kt. som v casopise narazal.
Vidis, pre mna je Frantisek Sebej jeden z najneobjektivnejsich radobyzurnalistov (naviac poznaceny politikou, v ktorej je stale aktivny), tak ako je Tyzden jeden z najneobjektivnejsich mienkotvornych casopisov. Avsak ako uz bolo spomenute, toto patri skor do temy Kto za koho kope (media a politika). Uznaval som ho jedine ako trenera Karate, tie casy su vsak davno prec.

Pokial ide o dlh USA vo vztahu k OSN, je to len dalsi priklad toho, ako maju USA system OSN daleko na spicke kkta. Naposledy to elegantne predviedli pri invazii do Iraku, ktoru BR OSN neschvalila, no USA si ako spravny agresor aj tak urobili po svojom.
Napísať odpoveď