PS3, XBOX360 VS PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
ado19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

PS3, XBOX360 VS PC

Príspevok od používateľa ado19 »

Zdravým. Mám počítač : athlon 3600+, 64bit, Ati Radeon GTO 800, a 1GB ram, len tak v skratke. Viem mi niekto, kto má skúsenosti s nextgen konzolami povedať ako to vlastne oproti PC vyzerá s grafikou? Niake prirovnanie? Má to vobec význam kupovať? Je to naozaj niečo nové alebo je to len niečo čo sme na výkonných PC už videli? Ďakujem :?:
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

to ti ide len o grafiku? ked ide naozaj len o to tak potom si myslim ze na PS3 budu vychadzat naozaj graficke pecky, a ked si to pustis v HD tak potom sa bude naozaj asi na co pozerat. Inak si myslim ze je dobre mat PC na pracu a konzolu na zabavu(do dalekej buducnosti by som to tak rad poriesil). Keby som mal fakt dost penazi asi idem do toho PS3. To je moj osobny nazor.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na hry jednoznacne konzolu... na vseobecne veci PC
i ked PS3 uz dokaze pomaly vsetko to co PC...
a grafiku maju tieto dve konzoly urcite lepsiu ako ked mas nejaky PC... na PC ti to bude sekat a grafika je aj tak na p*cu... ale tiez aj na tych konzolach zavisi od TV
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

konzoly ani nie su o grafike ale o svojej ucelovosti. Pichnes hru, nestaras sa ze ci na to mas masinu a hras sa... Konfiguracia je (az na vynimky bez HDD) jednaka takze hry su tomu prisposobene tak aby na tom lietali.

Ale nezastavam ten nazor, ze na hry jednoznacne len konzoly. Som nazoru toho ze konzoly herny svet nikdy plne neovladnu, aj ked uz ho do znacnej miery mimoriadne obmedzuju. Na FPS, alebo arkady ci zavody budu dobre, ale na RPG, RTS a podobne zanre budu VZDY lepsie PC. Resp su RPG aj na PC aj na konzole, ale doslo u nich k patrnemu zjednoduseniu co celkovo ubera hre na originalite a vynimocnosti. Skoda
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Viac menej som veci z PC predal, a chystam sa kúpiť PS3 alebo XBOX360 - nebaví ma stále upgradovať PC 8)

Konecne si sa rozhodol :wink:
//Joker
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Konzola ma aj vela navyhod...
Ale uz to musia priznat aj vsetci PCckary ze na hry je lepsia proste konzola...

Aj ked si musis uvedomyt ze budes musie kupovat hry,alebo si dat konzolu nejako ochipovat,nezahras si tak dobre niektore strategie,tie FPS niesu to prave ako na PC aj ked si ku konzole mozes pripojit mys...

Keby som mal teraz 50 000,- a chcel by som nieco na hry tak jednoznacne konzola + dobra telka,a k tomu by som si z bazaru kupil nejake PC typu 3000+,1GB,7600GT to je najlepsia volba
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no za 50000neviem ci by si toho moc nakupil
ked si to tak vezmes dobry TV na PS3/XBOX360 stoji takych min.25-30000.PS3 ak by si mal stastie da sa zohnat za takych 18000 prip.XboX360 14000 a peniaze na Pc ti ani nezostanu kebyze si vezmeme do uvahy ze by si chcel este konzolu ochipovat porp.kupit nejake tie hry ktore tiez niesu lacna zalezitost :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

konzolu by som rozhodne necipoval - aspon pokial je v zaruke... Viem, hry nie su zrovna najlacnejsie, ale tak zameraj sa na tie ktore ti padnu do oka a vies ze su dobre (recenzie, oblubeny zaner atd ti vopred prezradia dost + k dispozicii su aj dema). Radsej mat par originalok a 100percentnu konzolu, ako mrte vela hier napalenych z ktorych polku ani neprejdes, a drahu konzolu bud zabanovanu pre online hru.. alebo spoplatneny reklamacny servis...
Napísať odpoveď