jazdi niekto na monocykli ?
jazdi niekto na monocykli ?
otazka je jasna... kamos spravil asi pred dvoma rokmi jeden monocykel.. tak chodime jazdit sem-tam... teda jazdi niekto? mate mozno aj oridzo od vyroby? kde to zohnat na slovenksu prip. cesku? dajte vase skusenosti...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
LMAOPACO8 napísal:co takto skusit uja googla? je to jednokoleso alebo ako to nazvat, to na com jazdia klauni
ja somt o skusal ale nedopadlo to prilis dobre, lahky otras mozgu, od vtedy som to uz neskusil ani nepoznam niekoho v okolo kto by to mal
K teme: Neskusal som, ale tu v Prahe som to parkrat videl, celkom zaujimave priblizovadlo, len sa pri jazde treba asi velmi sustredit, nie je to zrejme taka pohodicka ako na bicykli.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
nemas pravdu kdesi na nete, myslim na youtube bolo video ako manici na tom skacu taky lahsie biketrialikSovietovic napísal:no na tom moc jazdiť sa extra nedáAkože zo zábavy hej ale kebyže chceš ísť na tom napríklad nejaké 4kiláky do mesta tak by si si to asi moc rýchlo rozmyslel
praveze sa da. su aj monocykle z 28 palcovymi kolesami, inac na stranke
co je jeden obchod tak tam su take mona.. skuste pozriet niektoru az za hranicami fyziky 
Kód: Vybrať všetko
www.unicycle.com