pinacolada napísal:cistychov a rytmus..pokial viem taketo nieco take neexistuje.bolo by zaujmave sledovat rozdielnost ich stylov v jednom tracku.mozno by to bola pecka a mozno shit a mozno by sa pri produkovani tracku aj povadili..kto vie.
No mna by velmi potesilo pocut zase Ice Cube-a a Dr.Dre-ho na jednom tracku... Dufam ze sa to aj splni a este by nebolo odveci Brano Mojsej feat. Rytmus
Tak duet... spev by som ani nemusel, ale taka dvojica, ze Slash & Lars Ulrich ...
Pre neznalych:
Slash - gitarovy virtuoz a fenomen, byvaly gitarista Guns&Roses, Slashs Snakepit; sucastny gitarista Velvet Revolver.
Lars Ulrich - doteraz jediny a jedinecny a famozny bubennik sk. Metallica
Ked si uz zacan kindzo tak ...
ja by som si chcel vypocut hru Nuna Bettencourta s Eddiem van halenom a bicie Ian Paice
nuno: gitarista skupiny extreme, teraz dramagods (pan gitarista s bubenickou presnostou skvelou technikou a srdcom.
Van Halen: Polozil zaklady elektrickej gitare tappingu a vymyslel tzv. floyd rose
Ian Paice: bubenik z deep purple ...
mirak2 napísal:pridam este Weird Al Yankovic feat. Peter Marcin & Andy Kraus
Ehh, toto by bol masaker!
Amon amarth+In flames
Graweworm+Symfonicky orchester(no to oni vlastne su)
Bocelli+Elvenking/Hammerfall/hocjaky power
Sarah Brightman+Whitin temptation
MurphY napísal:mojko a povies mi prosim ta kolko hodin by mal mat ten track ?
To je fuk, taky riadny set. Hip hop obec by si isto prisla na svoje. Mne napr. vobec nevadil Buurenov 8 hodinovy set, tak neviem preco by niekomu mala vadit rovnako dlha hip hop pesnicka. Teda preco by mala vadit nejakemu hip hopakovi.
MurphY napísal:mojko a povies mi prosim ta kolko hodin by mal mat ten track ?
S refrénom alebo bez ? Myslím že po odstránení fráz temeraf , sú tu všetci moji ľudia a v neposlednom rade nadávok by sme sa zmestili aj pod desať minút
P3Bo napísal:S refrénom alebo bez ? Myslím že po odstránení fráz temeraf , sú tu všetci moji ľudia a v neposlednom rade nadávok by sme sa zmestili aj pod desať minút
More! Alebo by vsetci mohli naraz nakladat. Temeraf