pomoc s programom

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
FuAh
Novice
Novice

pomoc s programom

Príspevok od používateľa FuAh »

Potrebujem pomoct s jednym programom - viem ze to nie je drobnost ale skutocne ide o stav nudze :cry:

Jedna sa o program ktory by robil rozpis sluzieb na dany mesiac, cize najprv by sa opytal otazku ze aky je aktualny mesiac, pripadne rok a nacital pocet pracovnych dni a vikendov (a vikendy by neskor v rozpise oznacil).

Potom by mal mat zoznam 25 mien ktory by sa mal dat aj upravovat a z tychto by zostavil zoznam na dany mesiac - pricom kazdy den sluzia 2 a pri kazdom mene by sa dala urcit podmienka kedy ma volno .

A ak by sa dalo tak na konci by mohla byt aj nejaka moznost spat/upravit ak by doslo v zadavani k omylu.

Pomohol by mi aj link na nejaky podobny program alebo hocico . :(
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neppo »

nenapisal si v com to chces
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

zabalené v krabičke s peknou mašličkou,

pravdepodobne FuAh nemá ani šajnu o programovaní, tak mu to sprav v čom len chceš, jemu ide určite o samotnú funkčnosť,
na druhej strane, predsa len to mohol upresniť bližšie, no ale keď nevie ako to beží, na akom servery to bude, a aký skript je tam povolený/podporovaný,
ja si myslím, že už zrovna mohol objednať vytvorenie web stránky s tými parametrami, o pomoc sa žiada v prípade, že niečo o tom vie, ale nechce mu to fungovať dobre, tak potrebuje poradiť, ale takto? objednať a zaplatiť,
samozrejme ochotným programátorom nebránim aby mu to vytvorili gratis, len mne by to zabralo možno aj mesiac, kým by som niečo také zbastlil, takže gratis by som to rozhodne nerobil, ale sú na svete aj skúsenejší a šikovnejší

len tak na okraj, jedná sa o dosť špecifický problém, tak len ťažko nájde hotový skript, čo i len podobný tým jeho požiadavkom
FuAh
Novice
Novice

Jedine v com som programoval bol pascal ale s tym co viem som sa na toto moc nechytil, cize moze to byt v hocicom .

Viem ze to nie je nic lahke ale skutocne by mi to velmi pomohlo.
len tak na okraj, jedná sa o dosť špecifický problém, tak len ťažko nájde hotový skript, čo i len podobný tým jeho požiadavkom
Na druhej strane, existuje predsa mnozstvo institucii, firiem ktore maju podobny problem a maju na to pravdepodobne podobny program.
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

tymi pracovnymi dnami myslis aj sviatky?
FuAH napísal:so sviatkami si nemusis lamat hlavu. Kludne ich mozes brat ako pracovne dni.
hh..musim sa priznat ze ja si s tym hlavu teda nelamem
FuAh
Novice
Novice

so sviatkami si nemusis lamat hlavu. Kludne ich moze brat ako pracovne dni.
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

FuAh napísal:...Na druhej strane, existuje predsa mnozstvo institucii, firiem ktore maju podobny problem a maju na to pravdepodobne podobny program.
a určite ti ten program aj s radosťou poskytnú,
týmto smerom nemá cenu postupovať, lebo aj toto je o peniazoch, firma, inštitúcia, ti to prinajlepšom predá a to ešte dosť draho, radšej hľadaj šikovného mladíka, ktorý to zvládne a bude zároveň aj ochotný,

prepáč, že ti nedávam konkrétnu ponuku na vytvorenie toho čo chceš, ale ja som veľmi špatný programátor, a snažím sa tu len podoktnúť, ako sa môže táto záležitosť riešiť
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

a ty to chces fakt na prakticke vyuzivanie?..a nie niekam do skoly alebo len tak .. ? pretoze je zbytocne to potom robit cez dos .takze pascal,c,c++ prec a
{c++builder, delphi, php }vitazi
FuAh
Novice
Novice

nie nie. ako som povedal tak to moze byt v hocicom, ide hlavne o to aby to bolo funkcne, v com ti je to najpohodlnejsie. strednu som prave odmaturoval takze taketo problemy chvilu mat nebudem :)
Napísať odpoveď