hned je mi lepsie ked viem ze v tom niesom sammidnight_man napísal:nevesaj hlavuje nas tu viac
![]()
![]()
![]()
Zaľúbiť sa do zadaného
Re: Zaľúbiť sa do zadaného
-
midnight_man
Guru
Re: Zaľúbiť sa do zadaného
Presne tak chlapeslavo120 napísal:hned je mi lepsie ked viem ze v tom niesom sam![]()
... aspon ze sa uz na tom vieme aj ako tak zasmiat
to je dobre znamenie ze sme na najlepsej ceste dostat sa z toho
-
Shadow_blaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Te-wei: tak ju napis a prvi vytlacok posli mne lebo ja sa z toho dievcata zblaznim ide vlastne o to ze ona je zadaná ale správa sa ako keby nebola neviem to uplne vysvetlit ale viem ze je schopná so mnou flirtovat aj ked ma to strasne zranuje vies
MS FRANKY: beriem tvoj nazor ale uz som to skusal je to iba chvilkove riesenie
Skaner: to urcite nie toto ja obit nepotrebujem a povedz mi ktorý normálny clovek by sa zavaloval prácou??? to je presa logika ze nikto
AxXis: si stastný clovek nie kazdemu vychádza takýto plán vecsina stroskota no vsak tvoja sucasna ta musela aj chciet ale ona so mnou len flirtuje a ja uz neviem co si o tom mam mysliet
ZHNiLa KaCHNa : nie to by som jej zasa nespravil aj ked ju zduse nenavidim v kutiku duse ju milujem a preto by som to jej nemohol spravit
recberko: ver mi kamarat je to tazke prezivat taketo veci nechci to zazit nikomu to neprajem a najhorsie je ked ty si zadany ona je zadan a páci sati to je uplne na pic*
Aiden: ved to ze jej frajer je chalan ktoreho poznam nieze by som bol s nim kamarat ale z ucty k nemu by som to robit nemal no a vztah k nej mam ti opisat vsetky tie pocity???? na to by nestacil ani cely hojko ver mi
slavo120: mam na to rovnaky nazor proste nechcem si zhorsit povest na skole nechcem aby ma volali rozbijac vztahov ako to uz u nas v skole byva proste je to moc tazke ale co uz:// stava sa
midnight man: my sa pozname ten rozhovor uz neviem presne v akej teme ma prinutil spravit tento krok a inak som si pomôct nevedel tu mame par nazotov ktoe nam teoreticky môzu pomoct
MS FRANKY: beriem tvoj nazor ale uz som to skusal je to iba chvilkove riesenie
Skaner: to urcite nie toto ja obit nepotrebujem a povedz mi ktorý normálny clovek by sa zavaloval prácou??? to je presa logika ze nikto
AxXis: si stastný clovek nie kazdemu vychádza takýto plán vecsina stroskota no vsak tvoja sucasna ta musela aj chciet ale ona so mnou len flirtuje a ja uz neviem co si o tom mam mysliet
ZHNiLa KaCHNa : nie to by som jej zasa nespravil aj ked ju zduse nenavidim v kutiku duse ju milujem a preto by som to jej nemohol spravit
recberko: ver mi kamarat je to tazke prezivat taketo veci nechci to zazit nikomu to neprajem a najhorsie je ked ty si zadany ona je zadan a páci sati to je uplne na pic*
Aiden: ved to ze jej frajer je chalan ktoreho poznam nieze by som bol s nim kamarat ale z ucty k nemu by som to robit nemal no a vztah k nej mam ti opisat vsetky tie pocity???? na to by nestacil ani cely hojko ver mi
slavo120: mam na to rovnaky nazor proste nechcem si zhorsit povest na skole nechcem aby ma volali rozbijac vztahov ako to uz u nas v skole byva proste je to moc tazke ale co uz:// stava sa
midnight man: my sa pozname ten rozhovor uz neviem presne v akej teme ma prinutil spravit tento krok a inak som si pomôct nevedel tu mame par nazotov ktoe nam teoreticky môzu pomoct
myslim ze nemusis...viem presne ako sa citis kedze som na tom rovnako...
a priatel tej mojej je strasne fajn clovek...ale ona pre mna znamena ovela viac...takze niekedy jej o mojich citoch urcite poviem...ale zrejme az vtedy, ked ma uz pri rozhovore s nou nenapadne nic ine...
aby som ti to trochu objasnil...uz sme polu boli nejaky cas...po*ral som to...priatelia sme vela rokov...ale mam pocit, ze nedokazem byt len jej kamarat...
All in all...jeho mam rad...ju milujem...mozem stratit kamaratku, ale ziskat to na com mi naozaj zalezi...
That's me
proste...bud s nou budes nieco riesit a niest nasledky (ci uz to dopadne dobre alebo nie)...alebo nebudes
prebrat niekomu dievca urcite nieje pekne...a dotycnemu to zrejme dost podkope ego...ale budes stastny ty a aj ona..takze nevidim problem
ale zas nechem ti vlievat nadej...nemusi sa to podarit...mozno je stastna a takto jej to vyhovuje...a teba len zmetie z cesty ked s tym zacnes...
je to len na tebe co urobis...kazdopadne GL
a priatel tej mojej je strasne fajn clovek...ale ona pre mna znamena ovela viac...takze niekedy jej o mojich citoch urcite poviem...ale zrejme az vtedy, ked ma uz pri rozhovore s nou nenapadne nic ine...
aby som ti to trochu objasnil...uz sme polu boli nejaky cas...po*ral som to...priatelia sme vela rokov...ale mam pocit, ze nedokazem byt len jej kamarat...
All in all...jeho mam rad...ju milujem...mozem stratit kamaratku, ale ziskat to na com mi naozaj zalezi...
That's me
proste...bud s nou budes nieco riesit a niest nasledky (ci uz to dopadne dobre alebo nie)...alebo nebudes
prebrat niekomu dievca urcite nieje pekne...a dotycnemu to zrejme dost podkope ego...ale budes stastny ty a aj ona..takze nevidim problem
ale zas nechem ti vlievat nadej...nemusi sa to podarit...mozno je stastna a takto jej to vyhovuje...a teba len zmetie z cesty ked s tym zacnes...
je to len na tebe co urobis...kazdopadne GL
-
Shadow_blaster
Light Star
-
Shadow_blaster
Light Star
no tak ked je to takto...tak podla toho co pises kamosi maju zrejme pravdu...aspon z casti...
pozri...ak je to pravda vsetko co pises...tak je mozne, ze by ta neodkopla...mozno prave naopak...ale vydrzalo by to IMHO dost kratko...
myslim ze chces od nej nieco ine ako by chcela ona od teba...teda aspon taky mam pocit...
mozes to vyskusat, ale zrejme hladas nieco ine...
pozri...ak je to pravda vsetko co pises...tak je mozne, ze by ta neodkopla...mozno prave naopak...ale vydrzalo by to IMHO dost kratko...
myslim ze chces od nej nieco ine ako by chcela ona od teba...teda aspon taky mam pocit...
mozes to vyskusat, ale zrejme hladas nieco ine...
-
Shadow_blaster
Light Star
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
shadow...bude to troska tvrde..pises ze ju mad rad a ze ma chalana a ze sa jej do toho nechces pliest...a co ides robit? ide sa jej do toho zamotat..a stale sa do toho motas..ja viem ze to je tazke..ale tak si uvedom ze ma chalana a ma ho rada a ty nemas pravo jej do toho "skakat" (nic v zlom)Shadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no
-
Shadow_blaster
Light Star
to ze sa po kazdom lepi mozno neni uplne tak ako sa ti zda ... ta co sa pacila (trozku este paciShadow_blaster napísal:mozno ma to bude mrziet ak to skusim neviem ma chalana a ja jej to nechcem kazit nechcem ju zatazovat tím pretože viem ze ho ma rada ale neviem co si o nej mam mysliet ked sa po kazdom lepi no
-
midnight_man
Guru
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
kua shadowShadow_blaster napísal:no boys dakuem vam za vase nazory slavo asi mas pravdu midnight je nam to jasne uz viem ako mam reagovat na nu ked sa so mnou bude musiet porozpravat bo ja sa s nou porozpravat chcem a rovno do ocijej poviem ze uz ju nechcem aj ked to bude tazke a budem si musiet zvykat
Hej hej midnight ma pravdu ... ona to nepotrebuje vediet ci ju chces alebo nie ... kasli na to nic nerob nechaj to tak ako to je ... povedz si ze zivot je svina ze preco sa to muselo stat prave mne
... chvila budes zdeptany ale zviknes si uvidis
potom si uz len povies ze je to normalny den
hehe .... a ako sa hovori cas vylieci vsetky rany ... viem ze je to otrepane ze to tu pise kazdy druhy clovek
a uz sa to tu omiela stale dookola ale asi to plati ... casu treba na to dost ale ved cely zivot mas este len predsebou takze ho budes mat dost
a pride niejaka ina to je iste neboj 
-
Shadow_blaster
Light Star
-
midnight_man
Guru
to je pekne ale maximalny ucinok aky s toho bude bude asi to ze budes vyzerat ako magorShadow_blaster napísal:pocuj dobrak))) ja jej to musim povedat lebo ak jej to nepoviem tak odpadnem inak ona sa okolo mna mota taktiez so mnou flirtuje tak ja uz neviem v poodstate musim jej to povedat jednoznacne alebo sa napijem ako doga apojdem za nou a tak jej to vysvetlim alebo jej napisem sms alebo co proste musim