zive linky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
susenejablko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

zive linky

Príspevok od používateľa susenejablko »

mam na vas jednu otazku...prosim nepiste prispevky typu: ty spammer a pod. ja tomu fakt nerozumiem...

k veci.: velmi rad by som bol, keby mi niekto napisal, preco sa nemozu davat zive linky do for...lebo ja ako obycajny uzivatel bez znalosti programovania takeho fora uplne netusim preco je to tak ako to je...

fakt srry, ak si budu modi mysliet, ze je to somarska otazka hodna basy, ale fakt by som chcel vediet... (ja viem, som lama :lol: )
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ehm? vsak aj tu je plno zivych linkov :) .. neviem asi sa jedna skorej o obmedzenie na konkretne forum. Napr warforum ma toto obmedzenie kvoli tomu, ze obsahuje warez. Ak sa na nejaku stranku dostanes kliknutim na zivy odkaz z inej stranky, da sa urcit odkial si bol presmerovany na nu. Tj ak je na stranke warez, autori nechcu aby sa dalo forum takto lahko vystopovat a jednoznacne tak urcit ze na tento warez bolo odkazovane prave odtial. Tot je moj nazor. U tohto fora je pouzitie zivych linkov v pohode.
susenejablko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa susenejablko »

aha...hm...to je pekne vysvetlenie (nenapadlo ma...)
pytal som sa samozrejme na fora na kt. su zive linky zakazane (cize vacsina wz for...)

takze otazka je uz asi aj zodpovedana... ked ma niekto ine vysvetlenie, piste... ak sa nebude pisat, dajte lock...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Pokiaľ sem príde nejaký " warez mega super majster " , že K1 :D

vysvetlím , ako to chápem ja a ako by som Ti to vysvetlil v krčme pri poldeci :

" Živá linka " ( t.j. bez linku v Code ) - stlačíš a okamžite Ťa presmeruje na onen Nelegálny obsah , čo je samozrejme protiprávne

" linky v Code " - je to pouho pouhý textový dokument , alebo ako sa to presne nazýva , ktorý Ťa nenabáda na nič
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Skor ako o refferala sa v nasom pripade jednalo o legislativnu zalezitost a verim, ze aj na inych forach su dovody podobne :-) proste zadne dvierka.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

v skratke: ked je na fore len text, tak to protipravne nie je. nelegalne je len link na software. cize ked je vo fore link v code, tak BSA a iny humus nic nezmoze. samozrejme ze linky na bezne stranky su povolene. btw mam taky pocit, ze kedysi davno boli aj zive linky povolene. tusim vtedy platilo kredo: "odkazuj hockde, len nie na svoj server". napriklad na mojom fore su dokonca zive linky povolene. registracia je len pre nasu triedu, kde si vymiename materialy a obcas trosku warezu. kedze registracia uz nie je, tak je to teraz jedno :D to si samozreme nemozu dovolit fora, kde sa moze hockto prihlasit
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

turtlak69: Co s tym ma BSA spolocne???
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hojko napísal:turtlak69: Co s tym ma BSA spolocne???
skus pestovat na svojom serveri warez so zivymi linkami :) mozno sa mylim, ale oni oni su to od toho :) keby nieco, tak pls PM, bo sekciu ostatne citam velmi zriedka (neviem preco)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

turtlak69 napísal:skus pestovat na svojom serveri warez so zivymi linkami :) mozno sa mylim, ale oni oni su to od toho :) keby nieco, tak pls PM, bo sekciu ostatne citam velmi zriedka (neviem preco)
admin za obsah stranok uverejneny inymi uzivatelmi nenesie zodpovednost
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

len dovtedy, kym o nom nevie (pr.: nie je nan niekym upozorneny)
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

... napísal:len dovtedy, kym o nom nevie (pr.: nie je nan niekym upozorneny)
presne, potom musi obsah vymazat (na tomto funguje aj bonzovacia sluzba na Rapidshare, Megaupload a pod.)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:skus pestovat na svojom serveri warez so zivymi linkami :) mozno sa mylim, ale oni oni su to od toho :) keby nieco, tak pls PM, bo sekciu ostatne citam velmi zriedka (neviem preco)
A??? Mal som take dva servre, takze mi o tom nemusis nic hovorit. Navyse BSA nie je organizacia, ktora sa takymito vecami zaobera, ocividne si to myslis s MPAA a RIA.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

dohodnime sa asi na tom ze keby tu bol povoleny warez a linky nan...tak by to, toto forum mohlo zabalit..kedze ho navstevuje pocetna skupina ludi niekdo by si to vsimol..a bolo by..samozrejme ze spravca nenesie zodpovednost za prispevky uverejnene uzivatelmi...ale pokial o nich vie a je na ne upozorneny a nic s tym nerobi....potom nastava problem
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

midnight_man: Aky konkretny problem???
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hojko napísal:midnight_man: Aky konkretny problem???
myslis to ze potom nastava problem?..myslel som to ze by forum mohlo mat problemi ze vedie warez...
Napísať odpoveď