1. produkt: Kofola 2 litre = cca 40sk
2. produkt: Šofocola 2 litre = cca 20sk
Je zaujimave neviem ako vy ale ja rozdiely v chuti tychto dvoch napojov necitim ovsem rozdiely v cene. Avsak je zaujimave ako niekto moze niekto predavat nieco co obsah je skoro rovnaky teda v chuti neviem ako chemia len pod inou znackou.
Kofola bez akcie cca 32 SK.. Sofocola 23 SK..cize to taky rozdiel nie je .. My to bereme na striedacku raz balik kofoly potom sofocolu.. ale radsej mam kofolu, vychladena chuti ovela lepsie a rozdiel v chuti tam teda citim.
Zaujimave, ze sofocola nejak nikomu doteraz nechutila, az kym nezacali robit obrovsku reklamnu kampan .. vsetci naokolo, predtym ze hnuus.a teraz to v pohode piju.
CouldNEX napísal:ked uz tak aj napiste v com citite tie rozdiely som zvedavy na vase nazory
v com? neviem, nemam basnicke crevo nedokazem textom vyjadrit chut . Kofola bola prva, sofocola ako povedal para napodobenina, nic originalne, len si zaplatili reklamu a teraz z toho tazia.. akonahle reklama zmizne, alebo im dojdu peniaze, sofocola sa prestane pit..
takze....nemozem to riadne posudit pretoze Sofokolu som mal raz v zivote ale nieake extra to nebolo...citil som tam ako keby vodu...na Kofolu chodim pravidelne kazdy den si sadnut a ak nie tak doma vzdy nieaku tu flasu mame...cize u mna vyhrava Kofola lebo ma vyraznu chut ktora ma vie osviezit
chrono napísal:Ja som pil Šofokolu prvý krát pred niekoľkými rokmi a až taký rozdiel to oproti Kofole nie je (ale je pravda, že kofeínové nápoje nemusím).
Ja tiez, ale to stala vtedy v Jednote 14SK! a je to mozno 1-2 roky dozadu.. ale ked sa porovna pocet drinkerov pred a po reklamnej kampani, je to aj desatkrat viac.. nuz ale o tom reklama je. Stryko toho podnikatela dokonca vraj pozna.. vyraba sa to v jednej malej dedinke, kde je tato firma jedinym zamestnavatelom
Sofocola obsahuje nejaky jablcny extrakt, nie..? Takze jednoznacny rozdiel v chuti.. tym nehovorim, ze je to zle, pit sa to da.. ale viac mi chuti kofola
makaveli napísal:Sofocola obsahuje nejaky jablcny extrakt, nie..? Takze jednoznacny rozdiel v chuti.. tym nehovorim, ze je to zle, pit sa to da.. ale viac mi chuti kofola
je to mozne lebo su 2 druhy...Sofocola Friut a Sofocola Classic...ja som pil tu klasik a moze byt ze ta fruit ma v sebe jablcny extrakt ako to uz z nazvu hovori ze tam bude nieake ovocie...ale kedze my nechutila ani Classic pochybujem ze by mi chutila Fruit