Plato - repraky v zadu auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Plato - repraky v zadu auta

Príspevok od používateľa R1k1nko »

caute mam taku haluz dal som si spravit dosku do zadu na repraky ale doska je kratka a kufor favorita nieje rovny napr : l l ale je takto : / \
a plato ( doska ) je rovna ( obdlznik )
a neviem co mam dat do tych krajoch aj z jednej a druhej strany aky material ?
Drevo nemozem dat ze napr : dat tam 5 cm dreveny pasik a z klincami pribuchat k doske s reprakmy ( doska je pazderova cize sa doje*** ) jedine ak by som na tie kraje dal nieco .... ale co ?
+ foto :

btw: dosku menit nebudem inu nemam a mala je preto lebo sa robila podla jedneho vzoru moje auto tam nebolo aby sa mohlo odmerat ci to sedi ...
Prílohy
2.JPG
1.JPG
zly.JPG
Bez názvu.JPG
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

to mas daku anomaliu, lebo ten plast kam davas plato je rovny, bud mas tie plasty skrivene od tepla, zle namontovane alebo mas krivo urezanu dosku, podla tej poslednej fotky to vyzera, ze kludne mohla byt ta doska sirsia o centi mozno viac a ze by sa tam vtesnala. otazka nastava, ci chces, aby to plato plnilo funkciu ako predtym, vyklapalo sa spolu s dverami, ked nie, tak tam daj sirsiu dosku alebo to zatlac silikonom, aspon ti tam bude drzat.
inac dost ma pobavilo, ze dal som si spravit dosku :lol: neber to zle, ale ked si odmerias rozmery na jednom konci, na druhom konci, tak doska nemoze byt kratka, jedine ze by to dotycny meral uplne inde. ja ti poviem, ze ked som si to nameral, zasiel s rozmermi do baumaxu, tak aj s materialom a rezanim ma ta doska stala 87 Sk a sadne uplne presne, akurat som si este vyrezal otvory na repro a parada. takze skus premerat este raz a myslim ze dakych 100 Sk este najdes ak ti tato verzia nevyhovuje :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ale chalan co to robil nic nemerel odoka to robil bolo to na rychlo ja som sa ponahlal do roboty a on prec... skusim ten silikon ale ten je drahy :(
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To nema cenu, silikon sa ti predraži a navyše to budeš potrebovať dať preč tak posereš aj ten..
-Daj si spraviť novu, je to lacnejšie a kvalitnejšie, toto vyzera, akoby si zobral poličku zo starej vitríny.
-Ozaj, keď už to vyzera ako vitrína, tak to potiahni nejakym kancelarskym kobercom alebo poťahom (co dům dá) alev ravim - ja by som si nechal spraviť novu. Vyrezať tie otvory na repro nemôže byť až tolka robota :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

silikon v tescu 119 sk ak sa nemylim univerzal a vznikne ti nadherny blivajz v kufri, alebo najprv premerat, spisat a vyrezat novu, tak ci tak ta to bude stat okolo 100 sk. ten silikon som tam napisal v prvom prispevku len tak co ma napadlo, nepovazoval som to za radu nad zlato :wink:
a nemusis ho kupovat, to nikto na okoli nema trocha silikonu alebo tmelu? zas nepotrebujes toho pol kila
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

musí to byť tesné kvôli akustickémuskratu... a tá fúga je dosť veľká, takže 2 možnosti: Najlepšie vyrobiť novú, alebo prilaminovať kus..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

myslim ze akusticky skrat mu tam nehrozi a ked nevie spravit dosku, ze si ju musi dat vyrobit, laminovat urcite nebude vediet, cize riesenie - nova doska - ale najprv odmerat, potom rezat :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:myslim ze akusticky skrat mu tam nehrozi a ked nevie spravit dosku, ze si ju musi dat vyrobit, laminovat urcite nebude vediet, cize riesenie - nova doska - ale najprv odmerat, potom rezat :)
že nehrozí!? Šak tam musí byť jako sviňa, .....keď tam pľasne akurátnu dosku tak zistí..
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:že nehrozí!? Šak tam musí byť jako sviňa, .....keď tam pľasne akurátnu dosku tak zistí..
sorry, pomylil som si pojmy, jasne, ved hentam sa nemaju tie repra do coho opriet :oops:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:sorry, pomylil som si pojmy, jasne, ved hentam sa nemaju tie repra do coho opriet :oops:
veď toto, že tam je asi najzložitejšie nechať oddelené časti z opačnými fázami.. to radšej zainvestovať to zaizolovania afta a hlavne dvere, strecha
Napísať odpoveď