jj ja si to pamätam bol na skuskach v spanielsku a v nemecku v druhych ligach tusim ale neviem ako to skoncilo nic extra z toho nebolokali520 napísal:Tie obmedzenia platia pre hracov ktory nie su z krajiny ktora je clenom EU(aspon pred rokom to tak fungovalo).
To ze su u nas dobry hraci s tym suhlasim, lenze bohuzial ty ktory su schudobnejsich rodin resp nemaju nejaku protekciu im je to prd platne. Napr ten futbalista tusim Stevko sa volal, raz na media povedal ze jeho rodicia su obycajny robotnici tak preto ho nechceli dat hrat do SR 21, no aspon on to tak odvovodnil. Ale v tej dobe bol v Ruzomberku a aj v celej lige najlepsim strelcom a hovorilo sa o nom ako o velkom talente. A po tejto afere som o nom co raz menej pocul ani neviem kde vlastne hraje ak vobec hraje.
Novým trénerom AS Trenčín bude Rob McDonald
-
Sagittarius
Guru
Re: Robino
No ale to už nemusí trénovať McDonald a Trenčín hrať Corgoň ligu a vôbec nemusí mať ani holandských majiteľov...ProfionQQ napísal:drzim Trencinu palce ale zatial Robino a Trencin nic pekne nukazali...akurat dostavaju pekne goly :-/
ale mozno o par rokov to bude ok
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
aj tak si myslim ze sa im to nepodarii...trencin na to asi este nemaSagittarius napísal:No ale to už musí trénovať McDonald a Trenčín hrať Corgoň ligu a vôbec nemusí mať ani holandských majiteľov...
-
Sagittarius
Guru
Sorry, som všimol až teraz, že som sa preklepol. Opravil som to. Teraz to už vyzerá lepšie.ProfionQQ napísal:aj tak si myslim ze sa im to nepodarii...trencin na to asi este nema
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nj...ale kedy hral Trencin velky futbal??? vzdy hraju nanajvys o stred tabulky...a tuto sezonu hraju o zachranu...naozaj nevemSagittarius napísal:Sorry, som všimol až teraz, že som sa preklepol. Opravil som to. Teraz to už vyzerá lepšie.