Ja som na Kofole pravdepodobne uz zavisly, takze niekomu ako ja je uz asi tazko vysvetlovat, ze v tom rozdiel nie jeP3Bo napísal:Imidž je nanič počúvam smäd - (pijem) sprite
Nevidím v tom rozdiel a pil som už obidve vybral by som si podľa ceny
Kofola vs Šofocola
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pokus pekny, ale mozno pre toho co ju nepije kazdy den.. proste po kofole ostane taka specificka "pachut", zda sa mi ostrejsia. bezproblemov ju rozoznam. Spravim vecer so sestrou pokus so zaviazanymi ocamipinco napísal:dal by som do fľaše od originál kofoly šofokolu a necítil by nikto žiadny rozdiel.
//všetci znalci poďte do mňa.
pinco mas pravdu takito testik by bol zaujimavy. Dnes som si dal sofokolu krasne pohar 0,3 litra fajna studena. OK dobre v tom bolo citit citron a na to som si dal 0,3 litra ale kofolu ta kofola bola menej citronova ale moze byt. Skuste si dat 1 den pauzu a poproste niekoho z rodiny nech vam do jedneho pohara maleho naleje sofokolu a do druheho kofolu a nech zamiesa a zaviaze vam oci.
vysledky poprosim
i ked moze byt nahoda ze ste sa trafili. Skuste to spravit tak ze nehadat a vycitit tu specificku chut. Tie flase musia byt uzatvorene aby boli fungel nove.
mne chutila aj davnejsiekukiak napísal:Zaujimave, ze sofocola nejak nikomu doteraz nechutila, az kym nezacali robit obrovsku reklamnu kampan.. vsetci naokolo, predtym ze hnuus.a teraz to v pohode piju.
Mne sa pacia obidve... je mi jedno ci mame doma kofolu, alebo sofokolu...
inak ti, ci pisu ze sofokola je sracka, by tak nepisali keby bola skor na trhu ako Kofola a s rovnakou reklamou ako kofola...
A keby to bolo tak, tak by ste pisali vsetci ze Sofola rulez hh..
to je moj nazor... ste proste zvyknuti na kofolu
-
cORP.
Addict
ja mozem len dodat k tym co tu ospevuju ze capovana kofola je najlepsia tak nech sa dobre pozru co piju skoro nikde sa kofola necapuje v pajzloch ako krcma niekde v meste urcite nie pozrite sa lepsie napr jakkola ap odobne blbosti kofolu som ja zatial v beznej krcme nevidel capovat takze tak znalci neznalci ani nevedia co piju no kofola to nieje
hej aj kofola sa capuje ale stoji ovela viac nez 0.5l za 15sk to vam mozem povedat kludne 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Kibo
Hardcore addict
kofola je proste original, milujem ju a nie je co riesit, ziadne odrody typu sofola, sofocola, jukola, kolca a ine pre mna nemaju cenu, chutovo sa nedaju porovnat, su o dve az tri kategorie inde. mam peknu historku s jukolou, bol som s kamaratom v auparku v jednej kaviarni si sadnut, a kedze nepijem kavu tak som si chcel dat kofolu. ale kedze nemali ani flaskovu ani capovanu, tak ze co maju ako alternativu - vraj Jukolu. obaja zavislaci od kofoly sme sa zacali smiat a casnicky sa pytame, vraj ci ju pila a ci jej chutila, ale nech vravi pravdu. povedala ze ju pila dva krat za dobu co tam robi. vraj tam robi tri roky
takze to si myslim k teme staci 
Pijem bud pivo alebo kofolu a rozdiel medzi kofolou a sofocolou jednoznacky...presne jak s tym pivom citim ked mi nacapuju patok
a mam to aj odskusane...kvoli tejto teme som si kupil sofocolu a aj kofolu...mal som zaviazane oci a sestra mi ich davala ochutnavat v lubovolnom poradi...uspesnost 100%
...cize citil by som keby mi dakto dal do flase od kofoli sofocolu. Nevedel by som ze je to sofocola ale poznamka ze tato kofola je daaka cudna by urcite odznela 
a mam to aj odskusane...kvoli tejto teme som si kupil sofocolu a aj kofolu...mal som zaviazane oci a sestra mi ich davala ochutnavat v lubovolnom poradi...uspesnost 100%