Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
...prosiim vaas..maam velky problem.. da sa nieco spravit..ak no mam CS 1.6 a pred preisntalowanim OS XP mi to krasne slapalo ...zbran v pravej ruke...ale ako som si preinstalowala Wnidows...tak proste od tedy mi to dava stale do lavej le nozik mam v pravej..ja to tak vobec neviem hrat....proste pistolka a aj normlana zbran v lavej,..skusala som to prestavit v options...dat righthanded...a nic stale v lavej len nozik v pravej..aj cez H v priebehu hry..no nic...prosim vas poradte..ja som z toho taka...lama...da sa s tym nieco spravit?

-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
*****HERO*****
Guru wannabe
..no dakujem, lenze mne sa neda prepnut....iba software mi ide....nechapem uz som skusala prepnut a pred tym mi to v poho slapalo na Open3gl...
....aisk si uz nezahram

//edit: Vlastne ide do D3D....ci ako to je..ale ide mi len na rozliseni...600x400 ci ako...a pred ty m mi to slapalo na najvacsom....kuwa..mna je*ne....to rozlisenie....je uuplne male...nada sa to inak?...teda ze by mi to slo apson na 800x... neviem ake to je ozlsenie..ale aspon vascie od tej 600...preotze to je strasne malee.....

//edit: Vlastne ide do D3D....ci ako to je..ale ide mi len na rozliseni...600x400 ci ako...a pred ty m mi to slapalo na najvacsom....kuwa..mna je*ne....to rozlisenie....je uuplne male...nada sa to inak?...teda ze by mi to slo apson na 800x... neviem ake to je ozlsenie..ale aspon vascie od tej 600...preotze to je strasne malee.....
..Šu-Do napísal:aku mas VGA ?
nooo lenze nejahorsie je...ze mne to preinstalovaval jeden maniik....a ten nema vela casu a byva odo mna dost dalej....tak teraz newiim on mi aj skladal PC.....to znamena....ze ani newim ze by mi dal nejake CD-=wolf=- napísal:ako citam tak viem kde je problem....si preinstalovala Win XP a zabudla si naistalovat ovladace od grafickej karty tak si nieake nove stiahni z internetu alebo najdi CD od grafickej
-
kukiak
Addict
aku mas grafiku kartu.. ati? nvidia? Podla toho si navol ich stranku a v sekcii downloads stiahni ovladace pre svoju kartu...Bunny444 napísal:nooo lenze nejahorsie je...ze mne to preinstalovaval jeden maniik....a ten nema vela casu a byva odo mna dost dalej....tak teraz newiim on mi aj skladal PC.....to znamena....ze ani newim ze by mi dal nejake CD![]()
-
Šu-Do
Redeemer
ak sa nevyznas kasli na to... ale ked nemas ovladace tak vlastne graficka karta je ti v bedni na nic..Bunny444 napísal:..a keď si to stiahnem..anhodou nieco zle..tak nepose*em nieco s grafikou?...bo mam z toho strach....ze nahodu to doje*em
ovladace ti neposeru nic... ale vazne ak newies vobec o co ide nehaj to na niekoho ineho.. snad mas niekoho v okoli kto by ti to spravil
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
BIG PROBLEM
No mám jeden problém vždy keď sa teraz idem pripojiť na nejaký server vždy ma vyhodí alebo mi to sekne. Začne načítavať hru a koniec došiel som. Tento problém mam aj keď spustím New Game to iste mi spraví. Skúšal som aj iné CS a aj nový ovládač na VGA ba dokonca aj reinstall systému, ale nepomohlo nič. (robí mi to iba pri tejto hre ostatné ide O.K). Dúfam že mi poradíte lebo som zúfalý.
No mám jeden problém vždy keď sa teraz idem pripojiť na nejaký server vždy ma vyhodí alebo mi to sekne. Začne načítavať hru a koniec došiel som. Tento problém mam aj keď spustím New Game to iste mi spraví. Skúšal som aj iné CS a aj nový ovládač na VGA ba dokonca aj reinstall systému, ale nepomohlo nič. (robí mi to iba pri tejto hre ostatné ide O.K). Dúfam že mi poradíte lebo som zúfalý.
-
Hannibal
Medium Star
tak sa potom radsej vykaslik3ndr0s napísal:BIG PROBLEM