CREATIVE ZEN nano plus

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

CREATIVE ZEN nano plus

Príspevok od používateľa triple »

nazdar alll pred časom som zakladal tému podla čoho si kúpiť v phode player ..na príspevok v tej téme mi nikto neodpovedá tak to riešim takto...
Teda rozhodol som sa kúpiť si tento Creativik.. som s ním nad mieru spokojný hlavne s tým že baterka vydrí strašne dlho a je pomerne jednoduchý na obsluhu.. jediné čo by som vytkol je to že sa vo vrecku hocikedy sám zapne ale to nič...
Ale otázka znie načo je tam to MP3 encoding? netuším..
a ešte by som cel vedieť ako z neho vymáčknuť čo najviac teda ako upraviť mp3jky aby to ešte player a slúchatka kossy porta pro zvládali?
thx. všem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pokial ti hraju na tvoj vkus potichu, staci ich v nejakom editore, napr. k Neru je dodavany nejaky, zvysit hlasitost o par decibelov. MP3 encoding sluzi na nahravanie signalu do mp3, pretoze prehravac disponuje aj audio vstupom. Tzn. z nejakeho zariadenia mozes poslat zvukcez audio-out a na creative ho nahras cez ten audio-in.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jo skúšal som ich prerobiť ale neviem presne ako? vieš.. ked som to vypargal na max tak to nezvládal a skúšať sa mi to veľmi nechce že koľko decibelov to znesie.. som myslel že budeš vedieť .. ale ak ni tak si dám tu námahu vyskúšať
Napísať odpoveď