este by som chcel dodat len, ze dakedy ked som nemal net, pc ma nezaujimalo (aj ked som ho mal) tak som pri telke stravil vela casu. holt cas ide dopredu.
TV pozerám skoro každý deň vrámci oddychu pri jedle alebo len tak že si ľahnem na gauč a zapnem si ako background TV Niekedy je to vhodná alternatíva na oddych od PC lebo TV si nevyžaduje ani malú dávky interakcií
cez tyzden ked vstavam do skoly pozeravam rano spravy pocasie sport a oggy a švaby inak skoro nic, mozno daky futbalovy prenos, vynimocne daky film a samozrejme kazdy tyzden Volaju ma Earl
pozerám keď nemám čo robiť alebo dávajú niečo dobré to zn. asi 2 hodiny denne od 20:00 až kým nie som unavený a idem spať. Nie som vtedy na PC lebo je brat...
TV pozerám minimálne. Keď to tak rátam, tak možno 15 minút denne. Správy si prečítam na nete, filmy pozerám na DVD alebo v kine a všetky seriály a reality show idú totálne mimo mňa... Okrem toho, aj keby som mala čas na TV, tak pri pohľade do televízneho programu môžem akurát tak zaplakať...
Ja mam telku aj monitor v jednom, cize pozerat TV neni problem, ale absolutne ma to nebavi... cize tyzdenne telku pozeram tak 1-2 hodiny. Pravidelne si pozrem 112-ku na markize a Tele tele na nove...
uz je to veru dlho co som zvykol aspon sem tam pozerat.. Ked uz sa mi konecne najde ten volny cas, zabijem ho pri compe. Co si chcem pozriet, pozriem na dvdckach, ked potrebujem informacie ako spravy, pocasie atd, vsetko je na webe.. A ked je nejaka relacia ktora vraj stala za to, pozriem si ju neskor v TV archive.. A samozrejme je pre mna vyssou prioritou byt online a v kontakte s ludmi, nez sedenie pred TV kde bezia vacsinu casu serialy (a tie vazne nemusim), alebo xkrat videne filmy...