AMD Athlon 3500 Mhz(neni vylucene ze sa bude trocha taktovat) 2x512 MB ram(neni vylucene ze pribudne 2x1Gb) 200GB HDD
DVD-RW
a bude tam aj tuning nejaky ako WATER PUMP (ale aj vetraky tam budu)
ja si myslim ze mi uplne staci nejaky 450w zdroj na to aj ked osobne by som bral tento:
z karmanu nic neber a hlavne neplat dopredu.
Ludi ktori zaplatili dopredu a nedostali tovar a zlozito vymahali peniaze uz bolo dost , skus si zadat do googlu karman a uvidis
Najlepsi zdroj za este prijatelnu cenu aky poznam Je Seasonic 430W , da sa zohnat aj v OEM baleni
z karmanu som bral dost vela veci nikdy som neplatil dopred vzdy som tam prisiel(teda nie ja no sak viete..... )povedal som co som chcel do tyzdna to tam bolo a jak som zaplatil tak tam som to aj hned dostal.....jedine co pytali bola zaloha lenze tu som im nechcel dat a tak som to hned zaplatil.......
hottenttott napísal:hmm....500w a to zere vela nie?
To je o ucinnosti napr:
Kvalitny 600 ci 700W zdroj ti vdaka vyzsej ucinnosti a kvalitnejsiemu prevedeniu zdroja bude zrat celkove menej ako smejdovy 400w s nizkou ucinnostou.
nevie niekto ci mi utiahne 350W zdroj pc ak dokupim disk 250-320Gb a 1Gb ram??? teraz mam 1Gb ram, 250Gb disk, grafika radeon x1600 a amd dual core 3600 65W