no... chapem ze toto sa ti viac paci ako KPpinacolada napísal:no neviem kto je bobby fuller ani o com spieva ale je to taka prijemna hudbicka.take psychobilly,troska inac to znie jak kratky proces
Skinheads
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
len taka mala otazocka... ty si dievca ? alebo si sa len pomylil(a)pinacolada napísal:kamo KP bola jedna z prvych skutocnych kapiel ktore som zacala pocuvat (dovtedy hip hop a techno a podobne pi*ov*** ).hudbu maju naozaj pritazlivu,spev je tiez dobry akurat s textami sa nestotoznujem,ale nikdy nepoviem ze su sracka lebo hraju naozaj dobre
Tak mne bolo jasne, ze "Toto je typicka WP ??" je len provokaciapinacolada napísal:..........
Kvalita v tomto "zanry" urcite je, nemusi to byt ani punk-rock-metal styl, o tomto by si asi nepovedal ze to patri do tejto kategorie.. ;> btw zensky vokal
-
pinacolada
Guru wannabe
KPbocian napísal:no... chapem ze toto sa ti viac paci ako KP... ale mi chces povedat ze KP neni na dobrej hudobnej urovni ?
Ak ti nestaci vypocuj si Ancestors,Biely odpor,Agrese 95 alebo Stoneheads...
Ale moj nazor ze ich hudba stoji zato mi nevyvratis... A nepotvrdis nikdy ani to ze tvoje zacinajuce punk kapely hraju lepsie
![]()
škoda že uz netvoria dalej
-
pinacolada
Guru wannabe
Tak priznam sa ze niektory WP spevaci moc spievat nevedia. Napr Justicia dost dlho mi trvalo kym som mu porozumel co spieva (ale hudba dobra). Niekedy mi tie nahravky s koncertou pripadaju ako keby nemali spevaka a do publika sa pytali ci tam niekto nema nejaky muznejsi hlas a nechce si sit zaspievat.pinacolada napísal:no ale ten spevako keby ho zidia skrtili
-
pinacolada
Guru wannabe
hlavne ze ste sa tu dusovali ze vo WP je viac lepsich kapiel ako v punku.kali520 napísal:Tak priznam sa ze niektory WP spevaci moc spievat nevedia. Napr Justicia dost dlho mi trvalo kym som mu porozumel co spieva (ale hudba dobra). Niekedy mi tie nahravky s koncertou pripadaju ako keby nemali spevaka a do publika sa pytali ci tam niekto nema nejaky muznejsi hlas a nechce si sit zaspievat.
PS ten biely odpor je celkom fajn vec
-
pinacolada
Guru wannabe
vo WP hudbe nemoze byt viac dobrych spevakov. to proste nejde, kedze je punkovych kapiel ako hub po dazdi... aj menej dopravnych nechod zapricinia zeny. tiez preto, lebo ich soferuje menejpinacolada napísal:hlavne ze ste sa tu dusovali ze vo WP je viac lepsich kapiel ako v punku.
PS ten biely odpor je celkom fajn vec
http://nmradio.info - klikni na to NMRADIO LYSSNA! ... neni to net radio, da sa vybrat co pocuvat......pinacolada napísal:kde to zozeniem ??
Ja pokial viem cierne snurky nosia tzv skinehadi "zaciatocnici" alebo obycajny skinheadi. Biele snurky su nieco ako povisenie ziskanie nejakej skusenosti atd a cervene snurky sa davaju uz ked doticny skinhead niekoho zbil. Ale podla mna to je vec vkusu.turtlak69 napísal:trochu zmenim temu... biele snurky, cierne boty. co si o tom myslite? su podla vas biele snurky vyhradne vec "bojovnikov za slobodu slova" ? parkrat sa mi podarilo zazriet bielosnurkoveho a nebol to NS...
-
bocian
Light Professional
neviem,skor zastavam nazor ze cervene snurky znamenaju pripravenost na bojkali520 napísal:Ja pokial viem cierne snurky nosia tzv skinehadi "zaciatocnici" alebo obycajny skinheadi. Biele snurky su nieco ako povisenie ziskanie nejakej skusenosti atd a cervene snurky sa davaju uz ked doticny skinhead niekoho zbil. Ale podla mna to je vec vkusu.