Mercedes-Benz Lorinser
-
uNreal_saTch^
Professional
Mercedes-Benz Lorinser
Lorinser je zrejme najdrahsia a najkvalitnejsia firma ktora tunuje auta znacky Mercedes-Benz. Bol som prekvapeny, ked som videl takto upraveny S-kovy mercedes aj na Slovensku. Videli ste niekto tiez takyto skvost? ak hej upnite foto...
ak nie, vyjadrite aspon svoj nazor ci sa vam takato uprava paci...
Lorinser foto 1
Lorinser foto 2
Lorinser foto 3
Lorinser foto 4
ak nie, vyjadrite aspon svoj nazor ci sa vam takato uprava paci...
Lorinser foto 1
Lorinser foto 2
Lorinser foto 3
Lorinser foto 4
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
na to je zalozena tema...aby si povedal co si myslis...nazor ti neberiem
tu si mozte prezrie pre porovnanie Lorinser, Brabus aj Carlsson...
moj rebricek nasledovny:
1. Lorinser
2. Carlsson
3. Brabus
tu si mozte prezrie pre porovnanie Lorinser, Brabus aj Carlsson...
moj rebricek nasledovny:
1. Lorinser
2. Carlsson
3. Brabus
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
neveim .. od brabusa sa i paci asi najviac ... to je take najvyvazenjsie medzi sportom a zachovanim elegancie
...
... ale by ma zaujimalo, naco si ludia otunia taketo vozitko, ako chapem ze je to odlisenie, ale napr. od toho lorinsera tam tie vyduchy od motora / brzd ? vobec nepasuju ... mozno by pasovali, keby bol na nich pouzity iny tahokov a lepsie spracovany design ..ale takto nie ... za takuto cenu mohol mat dotycny klasicke Sko v dobrej vybave so slabsim konikom a na zabavu si mohol kupit napr. 350Z, alebo aj nejake Porsche ... podla toho, kolko to teda stalo ... ak tych 6 ako bolo avizovane, tak by to mohlo vyjst
...
... ale by ma zaujimalo, naco si ludia otunia taketo vozitko, ako chapem ze je to odlisenie, ale napr. od toho lorinsera tam tie vyduchy od motora / brzd ? vobec nepasuju ... mozno by pasovali, keby bol na nich pouzity iny tahokov a lepsie spracovany design ..ale takto nie ... za takuto cenu mohol mat dotycny klasicke Sko v dobrej vybave so slabsim konikom a na zabavu si mohol kupit napr. 350Z, alebo aj nejake Porsche ... podla toho, kolko to teda stalo ... ak tych 6 ako bolo avizovane, tak by to mohlo vyjst
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
uNreal_saTch^
Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
uNreal_saTch^
Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
uNreal_saTch^
Professional
ano aj tie napr...AMG su skratky mien ludi ktory zacali robit motory...docitas sa to TU v sekcii history
myslim, ze o tom, ze vyrabaju motory niet pochyb, kedze prevazna cast stranky je venovana prave nim...su tam opisane vsetky druhy motorov, ktore sa montuju do mercedesov...
urcite vyrabaju este nieco ine...ale ked sa spomenie AMG, nepride mi na rozum nic ine ako motor...nvm mozno as mylim
myslim, ze o tom, ze vyrabaju motory niet pochyb, kedze prevazna cast stranky je venovana prave nim...su tam opisane vsetky druhy motorov, ktore sa montuju do mercedesov...
urcite vyrabaju este nieco ine...ale ked sa spomenie AMG, nepride mi na rozum nic ine ako motor...nvm mozno as mylim