Potreboval by som zistit nazov svojej siete pripajam sa cez AP-cko ale heslo a ani meno do AP newiem potreboval by som zistit nazov siete alebo popripade ako sa da dostat do AP-cka dakujem
jeep18 napísal:Potreboval by som zistit nazov svojej siete pripajam sa cez AP-cko ale heslo a ani meno do AP newiem potreboval by som zistit nazov siete alebo popripade ako sa da dostat do AP-cka dakujem
skus meno a heslo admin...aj meno aj heslo daj admin myslim ze ty chces zistit SSID? asi jo ak sa nedostanes do ap zavolaj chlapovi co ta pripajal...alebo si zozen ine ap..pripoj ho na antenu a oscanuj dostupne siete a bude to jedna z tych...
whisper napísal:Ak je tá Wi-Fi šifrovaná (čo asi je, keďže potrebuješ na pripojenie heslo, resp. SSID), tak si tie údaje musíš získať od admina siete, good luck
hojko napísal:Vsak si daj vyhladat siete a hotovo, kde je problem??? .
problem je ze nema pristup do AP ..nevie meno a heslo... pocuj jeep a to admin admin neslo?
pHysIQ napísal:Domain-IP Locator
Skus tam zadat svoju IP adresu. Ze co to da. Alebo si tam pohladaj nejaky podobny program.
to mu asi nepomoze..a ani ziadny iny program..ak si nepocul pripaja sa cez AP cize ten soft ti asi bude nanic... keby mal v PC wifi kartu a antenu priamo do PC tak by ti soft aj pomohol ale v tomto pripade 0 bodov
jeep18 napísal:sdmin admin nejde oni mi tu dali svoje meno a heslo taqze pravdepodobne z toho nic nevimyslim taq aj taq dakujem vsetkym
chod si resetovat AP...potom oscanuj ..a odpis si SSID ale resetom ti vypadne WEP ..zavolas adminovy ze ti vypadlo ap nech ti pride nastavit..a mas vybavene
midnight_man napísal:chod si resetovat AP...potom oscanuj ..a odpis si SSID ale resetom ti vypadne WEP ..zavolas adminovy ze ti vypadlo ap nech ti pride nastavit..a mas vybavene