Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Ale toto uz je netaky brutal :D Tesim sa na druhe pokracovanie BabySHAQ-ovho zivotneho pribehu. Prvu temu som celu precital, no proste L.O.L.

Ale k veci: Musis vidiet, vytusit ci prejavuje naklonnost aj ona, podla toho treba pritlacit na pilu. Nesmie vycitit nieco hlbsie, lebo by sa mohla zlaknut. Musis na nu postupne. Drzim palce.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

No v prvom rade..hehe necital som odpovede ktore ti tu pisali kolegovia..precital som si iba tvoj prispevok prvy...cize ti bez ohladu na to co tu bolo napisane poviem asi tolko ze nad cim uvazujes? ja viem ze tato tema bola zalozena s toho ani nie ze by spotreboval radu ;) ved ty vies co mas robit..proste z principu ;) chod snou vonka otazka sam? alebo s kamaratmi? mno na to mam jasnu odpoved: SÁM ani nerozmyslaj...kamaratov nechaj tento razh v krcme sediet...orcite ju neber medzi nich ak nevedia kedy dost...chodte spolu na tu pizzu alebo dade do parku sa prejst..urcite to bude lepse ako sedet v dakej krcme ;) a potom ze co by si mal robit? mno ako pravidelny navstevnik hojka by si mal vediet co mas robit :D ....ako ist dalej..chodievajte spolu vonka...ono ani nemusis jej ukazovat svoju "naklonnost" a preco? sak nieje blba ;) ked tak pojdete spolu po parku....skus ist troska blizsie k nej...chyt ju kolo pasa...daco jej povedz..alebo povedz ako je dneska pekne..ja viem hocico..a uvidis ako zareaguje....sadnite si dade na lavicku..a zaver poznas(nemusi to byt hned bozavanie ;) ) to mozes nechat nabuduce...ale ved ty sam vies podla mna co mas robit ...drzim palce aby ti to vyslo...uz len to ze je ochotna ist s tebou vonka..sami dvaja..znaci to ze asi v tom nieco bude..lebo sprosta nebude a vie preco chodia mladi ludia sami vonka :D neboj..aj baby uvazuju...
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

chod s nou na pizzu :-P co ked je ta prava zivotna laska? a kamarati ak su fakt kamarati, tak ta este podporia...

nesiel by som nato hned zhurta, len hadzat zalubene pohlady, spomenut jej, ze sa s nou citis prijemne a rad by si to zopakoval apod... ved ste boli spolu von len 2 hodiny :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Dopadlo to na **** jak vzdy :cry:

Vcera sme si cely vecer v pohode pisali , a aj sme si dohodli cas ze kedy priblizne pojdeme , som jej vravel ze pojdeme samy bez kamaratov , ona ze v pohode . A zrazu mi napisala ze foter jej akurat povedal ze poobede idu prec . :cry: .
Ja viem poviete si vsak co je natom , pojdeme zajtra . Ale najhorsie na vsetko je zajtra skoro rano odchadza na 2 tyzdne na dovolenku :cry: :cry: :cry: , cize ani dnes doobeda nemoze ist lebo bali kufre .

Vsak co niekto smolu musi mat ( ale preco ku.va vzdy ja ??? :cry: )
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ: Klidék chlape, svet sa nezrúti. Musí baliť kufre, čo je pochopiteľné, mohol si to predpokladať, nakoľko si vedel, že sa chystá večer cestovať. A to, že odchádza preč neznamená, že ju už nikdy neuvidíš, veď ona sa z tej dovolenky vráti, iba si počkáš 2 týždne. Čiže teraz prestaň riešiť to, čo neovplyvníš a radšej si premysli, ako ju privítaš :wink:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

heh :)...sak to neni na p*cu...neprehanaj...za 2 tyzdne je spat a mozes ju pozvat von zasa ;)...to uz budu pomaly aj prazdniny...tj viac casu na to byt s nou ;)...
co sa bojis, ze na teba zabudne za 2 tyzdne? :)....navyse ked sa vrati, tak jej mozes ukazat, ze sa tesis ze je spat...resp. podpichnut a spytat sj jej ci si jej chybal :P...
vidis kolko plusov to ma ;)
midnight_man
Guru
Guru

a co ides umriet? aby si 2 tyzdne nepockal? ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

aby po tych 2och tyzdnoch nevychladla jak krb :idea:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

mi-chau napísal:aby po tych 2och tyzdnoch nevychladla jak krb :idea:
Presne tohoto sa obavam . :cry: . Kua nemusel si mi to este aj pripominat :aasmile10:
midnight_man
Guru
Guru

co bojis..neboj...tak ked vychladne ..nakuris znova :D ;)
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

jezis mna z teba porazi:D ty si fakt riadny typ:D:D:D:D:D:D najskor povedz co ti tak vymietlo mozog a potom ti poradim:)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabySHAQ tebe by mali dat ban za prehnanu lasku (joke)
Odchadza na 2 tyzdne na "dovolenku" a co teraz .... nic si neposral nic sa nepojebabralo Zivot ide dalej tak sa skludni ... takymto sposobom sa akurat tak Psichycky znicis
Za 2 tyzdne sa vrati a budete spolu dalej kecat ...
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

BabySHAQ dva tyzdne?? Buď taký dobrý a netráp sa, lebo na to naozaj nemáš dôvod... Ako napísal Shark, nič sa medzi vami nestalo a vráti sa za (pre mňa) smiešnych 14 dní... Tým ťa nechcem zhadzovať, ani vravieť, že si "blbý", ale časom možno zistíš, že mám pravdu - dva týždne sú naozaj nič... Inak vám prajem veľa šťastia keď sa vráti...
midnight_man
Guru
Guru

BabySHAQ pocuj ma...odkial si? ja tam nabehnem a pojdem ti zbalit daku 16 tku..a budes mat pokoj :D :D
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

LOL midnight :lol: ...si mu dal :D...sak ho nechaj...uz ma jednu na rane ;)...pockaj ako to s touto dopadne :D
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

midnight_man napísal:BabySHAQ pocuj ma...odkial si? ja tam nabehnem a pojdem ti zbalit daku 16 tku..a budes mat pokoj :D :D
nechcel by si nabehnut do trnavy :lol: , ja na to nemam cas :(
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No dlho som tu nebol... :) Baby, to baby Ťa vystihuje :D

A teraz k veci:
1. Som veľmi rád, že už sme v inej téme.
2. Vyvíja sa to super.
3. Nestresuj hneď ako malé decko. Za tie 2 týždne, si len uvedomí že rada s Tebou chodila von. A Ty to prežiješ, veď si ju nejdeš brať. :wink: Nemá prečo vychladnúť, ak rada išla s Tebou teraz, rada pôjde aj potom.
4. Situácia sa vyvíja dobre, pretože aj keď ste zatiaľ len kamaráti, tak neodmieta ale súhlasí a chodíte spolu von a nielen s kamošmi ale aj sami.
5. Čo sa týka tej akcie, ja keby som bol Tvoj kamoš, tak na mieste Tvojich kamošov, kebyže si mám vybrať či pôjdeš s nami alebo pôjdeš s babou tak Ťa s nami ísť ani nepustím, asi toľko.
6. Čo sa týka toho oslovenia, vystihol to pinco. Hovor zo začiatku veci, ktoré si myslíš, ktoré sú pravdivé, proste žiadne veľké vyznanie a uvidíš či sa jej to páči alebo či začne cúvať. Ale nemyslím si že by to mala robiť, lebo keď si s Tebou už dlhšie písala a teraz s Tebou chodí von, určite si jej sympatický.
7. Hlavne to neber zase ako osudovú lásku. A ako životnú tragédiu že bude 2 týždne preč.
8. No ale si hlavne uvedom, že žiadna baba sa Ti nikdy nehodí pod nohy, takže budeš pre to niečo musieť urobiť. A zase ak je normálna tak aj ona to potom prejaví neboj.
9. Náhodou, ber to takto... Ona sa vráti a máte celé leto pred sebou.
10. Ak by aj chcela byť len kamarátkou, tak sa nič nedeje, lepšie super kamoška ako keby si nemal mať nikoho. To je stále tak, čím viac báb budeš poznať, tým viac budeš spoznávať aj ďalej :)) Aspoň nebudeš stále len v spoločnosti chlapcov.

Veľa šťastia praje Eti :wink:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

BabySHAQ napísal: ... vacsinou :smt003 . Tak zo slusnosti som sa jej opytal ze ci nechce ist s nami , a na moj podiv povedala ze by sla .
Neskor som si vsak uvedomil ze ci je to dopadne dobre pretoze . Par z tych chalanov fakt nema mieru v tom piti a je to dost divoke . Tak som rozmyslal ze sa tie peniaze co by som prechlastal...
K tomu pitiu, zaujimal by ma tvoj vek, ked to viete s alkoholom tak roztocit.
Co sa tyka temy, dva tyzdne su nic ubehnu ako voda a ak ste si velmi sympaticki, myslim, ze to odlucenie Vas este viac spoji a potom uz vies. :P
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

ja by som sa ho chcel zastat,neviem preco ho odsudzujete ved je uplne normalne,ze bude pomali zomierat od zialu,to je dlhy cas,veeelmi :cry: ja prezivam nieco podobne a u mna ide o den az dva,autorovy tejto temy chcem odkazat,ze s nim sucitim a drzim palce :wink:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

PACO8 napísal:nechcel by si nabehnut do trnavy :lol: , ja na to nemam cas :(
a cestou sa zastav v SNV :D :lol: ... budem ti vdacny :D
Zamknuté