Bol môj najlepší kamoš, ale teraz....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Bol môj najlepší kamoš, ale teraz....

Príspevok od používateľa DonLuca »

Dlhšiu dobu som sa rozhodoval, či to tu mám dať, ale nakoniec som sa rozhodol, že áno. Môj problém sa týka môjho naj kamoša (ďalej už len brat). Chodíme spolu do triedy už od 5. triedy základnej školy. Dokonca sme sa zišli aj v tej istej triede na strednej škole. Naše kamarátske puto v minulosti prerástlo do veľkých rozmerov. Boli sme ako bratia. Vždy, keď niečo potreboval, bol som v pohotovosti. Lenže keď sme začali chodiť na tú strednú školu, spoznali sme sa s novými spolužiakmi. No jeden s nich bol iný. Môj brat a ten ďalší spolužiak si čoraz viac a viac začali rozumieť. A ten náš spolužiak začal pomaly ale isto zastavať moju funkciu naj kamoša. Sám neviem, kde som urobil chybu?? V poslednej dobe sa už z mojim bratom nemam ani com porozpravať. Vidíme sa len toľko, čo sme spolu v škole. A keď sú nejaké piatkové akcie, už ma ani nezavolá. Pomaly si začínam myslieť, že už je po našom kamarátsve.....Čo si myslíte vy??? Skúste sa vyjadriť.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Neviem či ti to pomôže ale skús si pozrieť túto tému možno zistíš dôvod prečo je tomu tak

:arrow: http://www.hojko.com/existuje-naj-kamar ... 0kamar%E1t
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:Neviem či ti to pomôže ale skús si pozrieť túto tému možno zistíš dôvod prečo je tomu tak

:arrow: http://www.hojko.com/existuje-naj-kamar ... 0kamar%E1t
Dik za link, no vieš, ale čo si mysliš ty o tom, čo som ja napísal, ako to vidiš ty??? a čo si o tom mysliš, že ako to asi dopadne???
J.O.S.E
King
King

Re: Bol môj najlepší kamoš, ale teraz....

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

DonLuca napísal:Dlhšiu dobu som sa rozhodoval, či to tu mám dať, ale nakoniec som sa rozhodol, že áno. Môj problém sa týka môjho naj kamoša (ďalej už len brat). Chodíme spolu do triedy už od 5. triedy základnej školy. Dokonca sme sa zišli aj v tej istej triede na strednej škole. Naše kamarátske puto v minulosti prerástlo do veľkých rozmerov. Boli sme ako bratia. Vždy, keď niečo potreboval, bol som v pohotovosti. Lenže keď sme začali chodiť na tú strednú školu, spoznali sme sa s novými spolužiakmi. No jeden s nich bol iný. Môj brat a ten ďalší spolužiak si čoraz viac a viac začali rozumieť. A ten náš spolužiak začal pomaly ale isto zastavať moju funkciu naj kamoša. Sám neviem, kde som urobil chybu?? V poslednej dobe sa už z mojim bratom nemam ani com porozpravať. Vidíme sa len toľko, čo sme spolu v škole. A keď sú nejaké piatkové akcie, už ma ani nezavolá. Pomaly si začínam myslieť, že už je po našom kamarátsve.....Čo si myslíte vy??? Skúste sa vyjadriť.
V dnešnej dobe býva dosť časte, že ak niekto príde do nového kolektívu, kde je možno 30 nových ľudí tak aj tí kamaráti, ktorí sú ako bratia si nájdu ľudí, ktorí sú ich krvnou skupinou ak by sa tak dalo povedať.
Ked ste taký dobrí priatelia až bratia ako to tu píšeš určite to priateľstvo pretrváva len sa pomenej to priateľstvo prejavuje - a to je možno to čo ti vadí, že nevidíš na tom svojom kamošovi také nadšenie a tu oporu, že aj ty sa môžeš na neho spoľahnúť.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je to aspon priklad ze nie len partnerstvo ale aj kamaratstvo niesu navzdy mozno je pre neho lepsi spolocnik ako ty chybu si spravit nemusel vobec len sa mu zda ze sa snim asi viac nenudi alebo je to neico nove neber to tak mozno sa vrati :)
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

Stalo sa mi :) no casy sa menia, zvyknes si, a zariadis sa podla toho - a niekedy sa stane, ze clovek si uvedomi chybu neskoro ....aspon tu chybu som nespravila ja:D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

DonLuca napísal:Dik za link, no vieš, ale čo si mysliš ty o tom, čo som ja napísal, ako to vidiš ty??? a čo si o tom mysliš, že ako to asi dopadne???
Ste príliš odlišný zmenili ste svoje postoje a stratili možno spoločné záujmy neznamená to však že ťa nemá rád , tiež si rád zaspomína na časy minulé avšak nič už nemôže spraviť s terajším kamarátstvom . Ak sa fakt nemáte o čom rozprávať tak naňho zbytočne netlač =nevtieraj sa mu nemá to zmysel - iba si to pokazíš. Hľadaj nových kamošov. To je moja rada pre teba
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Bol môj najlepší kamoš, ale teraz....

J.O.S.E napísal:V dnešnej dobe býva dosť časte, že ak niekto príde do nového kolektívu, kde je možno 30 nových ľudí tak aj tí kamaráti, ktorí sú ako bratia si nájdu ľudí, ktorí sú ich krvnou skupinou ak by sa tak dalo povedať.
Ked ste taký dobrí priatelia až bratia ako to tu píšeš určite to priateľstvo pretrváva len sa pomenej to priateľstvo prejavuje - a to je možno to čo ti vadí, že nevidíš na tom svojom kamošovi také nadšenie a tu oporu, že aj ty sa môžeš na neho spoľahnúť.
To si vystihol, že až ani neviem, či sa na neho môžem spoľahnúť, keď by som niečo potreboval???... :(
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Presunute z "Volna diskusia".

Medziludske vztahy sa riesia v "Erotika a vztahy".
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

DonLuca, je to kruté, ale takého veci sa v živote bežne stávajú... Poznáte sa dlho, trávite spolu všetok voľný čas a veľmi dobre si spolu rozumiete... ale počas života sa človek niekoľkokrát dostane do nového kolektívu a či chce alebo nie, zrazu je okolo neho mnoho nových ľudí a je celkom vysoká pravdepodobnosť, že sa medzi nimi nájde niekto, kto je na rovnakej vlnovej dĺžke.
Ste mladí a stále si formujete nové názory, postoje, dostávate sa do nových situácií... Práve preto sa stalo to, že tvoj kamarát si našiel iného kamaráta... Nie je to preto, že by si ho omrzel, alebo že by si urobil niekde chybu. Jednoducho si s tým druhým tiež veľmi dobre rozumie. To neznamená, že musíte teraz úplne prerušiť kontakty. Keď máš pocit, že by si s ním chcel byť viac, tak ti nič nebráni robiť si s ním spoločný program. A nikto nevraví, že je niečo zlé na tom, ak by ste boli aj traja naj-kamoši... Môžete zažiť ešte viac srandy a zároveň ti to otvorí možnosti spoznať cez toho tretieho ďalších nových ľudí...

Neboj, uvidíš, že aj ty postupne budeš spoznávať nových ľudí a zrazu sám zistíš, že dokážeš tráviť čas aj s niekym iným, ako s tým tvojim naj-kamošom. Každopádne, ak ti na ňom záleží, tak s ním udržuj kontakt. Možno spolu nebudete každý deň, ale dôležité je, že sa sem tam stretnete, zavoláte si, pokecáte... Kamarátstva z detstva môžu vydržať naozaj veľmi dlho, i keď nemusia byť také intenzívne.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:.....
Dík za tvoj postoj, ale vieš ja by som tiež nemal nič proti tomu, aby sme boli 3 naj-kamoši, len mi to tak pripadá, akoby si to neželal ten môj naj-kamoš. Vieš napríklad, ja ho niekedy zavolám vonku niekam si sadnúť, ale on mi povie, že už ma plán a odstupom času sa dozviem že si sadnúť bol ale s tým druhým. A si myslím, že keď tak, tak mohol povedať,.."veď poď spolu s nami", ale ani to sa nestalo...
//erytrocyt: Necituj príspevok, ktorý je nad tým tvojim.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

neukamenujte ma za to, je to len jedna z moznosti. co ked je ten tvoj kamarat homosexual?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:neukamenujte ma za to, je to len jedna z moznosti. co ked je ten tvoj kamarat homosexual?
Neboj neukameňujeme ťa za to, ale môžem ťa uistiť, že nie je... :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja si naozaj myslím, že je to jednoducho tým, že si proste s tým novým "sadli". Nemusí to robiť úmyselne, že ťa nezavolá von. Jednoducho mu ten nový zatienil myseľ a on zabúda na ostatných kamarátov. Ak máš pocit, že sa ti nevenuje, tak mu zavolaj a vtipnou formou mu daj najavo, že ste dávno nikde spolu neboli a že ťa zanedbáva :) . Hlavne nehraj urazeného ani nešťastného... Ste chlapi, toto musíte zvládnuť ľavou zadnou predsa... Baby by sa už vyplakávali ostatným kamarátkam a robili by z toho tragédiu :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

zuzkazuzka napísal:Ja si naozaj myslím, že je to jednoducho tým, že si proste s tým novým "sadli". Nemusí to robiť úmyselne, že ťa nezavolá von. Jednoducho mu ten nový zatienil myseľ a on zabúda na ostatných kamarátov. Ak máš pocit, že sa ti nevenuje, tak mu zavolaj a vtipnou formou mu daj najavo, že ste dávno nikde spolu neboli a že ťa zanedbáva :) . Hlavne nehraj urazeného ani nešťastného... Ste chlapi, toto musíte zvládnuť ľavou zadnou predsa... Baby by sa už vyplakávali ostatným kamarátkam a robili by z toho tragédiu :)
Vieš kočka, ja už som sa mu aj pokúšal naznačovať, že sme už veľmi dlho neboli takto spolu niekde posedieť, a zabaviť sa a aj keď sa ho to spýtam, tak vždy odvrkne, že má iné plány.....
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Vieš, toto je celkom normálne, ľudia sa v našich životoch objavujú náhodne, na určitý čas alebo sú tu aj taký ktorí sú na celý život... Možno to bol "len" priateľ ktorý ti mal niečo ukázať, alebo ťa sprevádzať len určitý čas.. no možno je to ten na celý život, len to chce čas a možno sa k tebe vráti (to znelo akoby to bol tvoj chalan hehe)... takže good luck
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

kedze vas vsetkych troch poznam a viem aj kto je ta nahrada za tvojho brata idem s ak tomu vyjadrit: DonLuca..mozno je naozaj prave chyba v tebe..ved ten tvoj brat si asi naozaj sadol s tou nahradou...ludia sa menia...ak chces menit svoje okolie musis sa najprv zmenit ty..nevravim nepoznam ta az tak dobre,ale skus nad tym pouvazovat a hlavne mal si sa so svojim bratom o tom porozpravat a nie hned zakladat o tom temu ked si vedel,ze si ju precita aj jeden aj druhy....

nic v zlom.. :) ...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

pancuska26 napísal:kedze vas vsetkych troch poznam a viem aj kto je ta nahrada za tvojho brata idem s ak tomu vyjadrit: DonLuca..mozno je naozaj prave chyba v tebe..ved ten tvoj brat si asi naozaj sadol s tou nahradou...ludia sa menia...ak chces menit svoje okolie musis sa najprv zmenit ty..nevravim nepoznam ta az tak dobre,ale skus nad tym pouvazovat a hlavne mal si sa so svojim bratom o tom porozpravat a nie hned zakladat o tom temu ked si vedel,ze si ju precita aj jeden aj druhy....

nic v zlom.. :) ...
Pozri moja, mne je úplne jedno či si ju prečíta jeden aj druhý. Keby som nechel, aby si ju prečítali, tak by som túto tému ani nezakladal. A po ďalšie ja sa som sa s ním o tom rozprával, ale k ničomu to neviedlo....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

recberko napísal:Vieš, toto je celkom normálne, ľudia sa v našich životoch objavujú náhodne, na určitý čas alebo sú tu aj taký ktorí sú na celý život... Možno to bol "len" priateľ ktorý ti mal niečo ukázať, alebo ťa sprevádzať len určitý čas.. no možno je to ten na celý život, len to chce čas a možno sa k tebe vráti (to znelo akoby to bol tvoj chalan hehe)... takže good luck
Neboj sa nie som orientovaný na to isté pohlavie :wink:
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

kamo ... skúsim sa k tomu vyjadriť JA. nechápem, prečo hľadáš stále chybu iba v tom druhom (v bráchovi či ako si to písal). zamyslel si sa niekedy nad tým, či si nespravil chybu ktorá nastala z tvojej strany? ok dobre zamyslel. berme to tak, že OK zamyslel si sa, a povedal si si, že "ja som nespravil v ničom chybu. nechoval som sa k nemu tak, aby on mal dôvod sa odo mňa "oddeliť" a správať ku mne tak, ako sa momentálne ku mne správa". a teraz píšem ja:"EJ ch*j NEMAL?". Laky :). nechcem byť sviňa ani nič :), ale začni niekedy myslieť aj na druhých a nielen na seba a hľadať chyby v sebe a nielen v druhých OK? :) ... potešil by si ma. a ešte niečo :) ... keď sa naučíš vypočuť človeka, tak sa ozvi :wink: vtedy môžeme spolu začať komunikovať ako ľudia a nie ako opice. uvedom si to :wink:. takže iba toľko som k tomu chcel povedať :) ... dík ta vyjadrenie :)

(potešil si ma tým, že si sa dal vyjadriť aj druhým a nielen seba :wink:)

edit/Laky :). a písal si niečo, že prečo ťa nevoláme vonku. že ťa "klamem" či čo, že chodím s niekým iným vonku ako s Tebou. ta čo ti mám k tomu napísať. Laky sorry nič proti Tebe, a nemám si s Tebou čo povedať. asi tak. ako som písal. možno aj preto skončilo to naše "kamarátstvo" či čo. nebudem tu písať dôvody ani nič, budem radšej, keď si to uvedomíš sám :wink:. to by bolo najlepšie. ...

a dorazila ma ešte jedna vec z Tvojej strany. ... tvoj príspevok. písal si, ako keby som Ti nikdy nepomohol ani nič. toto sa patrí? hm?!. akože nikdy som Ti nebol k dispozícií?! hm? :) "ALE NO BRášKO :)". ty vieš sám :wink:.
Zamknuté