po 1.) pls moc dobre newiem ako to funguje....napr.mam n95 a nemam aktivovane ziadne datowe prenosy(orange world)...a ak sa mi podari najst wolnu odomknutu wifi siet , napr.niekde v bare , tak mozem surfowat po nete zadara ???? ak ano akou cca rychlostou ???
po 2. )ak si k telefonu kupim externy gps prijimac tak sa mi k samtelitom nebude pripajat tak dlho ???
je to tak ako hovoris . ked si vo wifi zone a mas pristup k tej sieti ze vies heslo alebo ekd to je voln mozes zadara surfovat . a rychlost ? podla toho aka je nastavena v onom sak . no kasli an to proste takou aku ma napr. ten bar nastavenu
rychlost bude podla toho ako bude nastavene AP kedze n95 ma B/G tak budes moct ist maximalne 54Mbit ...
GPS bude pomale / rychle podla toho aky bude vyhlad ci nebude nieco branit signalu od satelitov. Ale ja co som pouzival GPS tak to bolo schopne navigovat tak cca do 2/3 minut.
ale keby mali napr. v tom bare 2 mega net,tak surfujem 2 mega?? ked budem u kamosa kt. ma 40 mega tak ficim 400 mega ??? ...... a musim mat teda tie datove baliky ci nie ???
low-rider napísal:ale keby mali napr. v tom bare 2 mega net,tak surfujem 2 mega?? ked budem u kamosa kt. ma 40 mega tak ficim 400 mega ??? ...... a musim mat teda tie datove baliky ci nie ???
ak budu mat povolenu taku rychlost tak ano budes samozrejme nepojdes podla mna naplne pretoze ten telefon no neviem ako by zvladal rychlost ale na surfovanie ti to bude bohate stacit. (podotykam ze telefon ma pomerne male pokrytie wifi cize niekde kde chyti niekto na notase wifi ty chytit nemusis)
a nie datove baliky nepotrebujes
achaa,uz to zacinam chapat......a wacsinou tie wifi siete bywaju odomknute,ci nie ???...a newiete kedy ma wist tomtom s podporou pre interny gps prijimac ???............a este na n95 je moznost ze internetowe volanie(myslim ze to je cez wifi) neobjasnil by mi to niekto ?? ake to ma vyhody a nevyhody ???
low-rider napísal:achaa,uz to zacinam chapat......a wacsinou tie wifi siete bywaju odomknute,ci nie ???...a newiete kedy ma wist tomtom s podporou pre interny gps prijimac ???............a este na n95 je moznost ze internetowe volanie(myslim ze to je cez wifi) neobjasnil by mi to niekto ?? ake to ma vyhody a nevyhody ???
no odomknute wifi siete su vacsinou v obchodnych strediskach, kaviarnach ...
Myslim ze kazdy soft ci uz TomTom alebo IGO maju podporu vstavanch GPS ...
Internetove volanie predpokladam ze je to volanie cez Skype to znamena ze ked mas v dosahu wifi tak mozes telefonovat "zadarmo"
zadarmo to ale nebude pretoze za volanie zo skype na pevnu / mobilnu siet sa plati (treba mat kupene kredity)
low-rider napísal:vdaka o3l1x , ja ta len doopravym ze tomtom 6-ka este nema podporu vstavanych gps prijimacov....
sak ked si to vedel albo vedel zitit tak naco si sa piatal .. btw ty ms tu n95-ku, lebo ja si ju planujem kupit ale moc sa mi nepaci ten display (rozlisenie)
ja som wedel ze neni,ale pytal som sa ze kedy bude...nie ja,ale ujo ju ma....ten display je aj napriek rozlisenie fakt fakt dobry...sam by som neweril keby som newidel...
low-rider napísal:ja som wedel ze neni,ale pytal som sa ze kedy bude...nie ja,ale ujo ju ma....ten display je aj napriek rozlisenie fakt fakt dobry...sam by som neweril keby som newidel...
len to ze bohuzial aj ja som ho videl a mna moc neocaril ale aj tak tento foun asi idem kupit