Neviem skoro nič o php ale minule som si nahral redakčný system Wamp.A Chcel by som sa spýtať či sa da spraviť aby som moju stranku ktora je v html nejak prekodoval do php da sa to nejak???
Lebo by to php aj tak nič nerobilo (zobrazil by sa originálny html kód) a spracovanie by trvalo dlhšie. Ak to veľmi chceš, zmeň koncovku z html na php.
chrono napísal:Lebo by to php aj tak nič nerobilo (zobrazil by sa originálny html kód) a spracovanie by trvalo dlhšie. Ak to veľmi chceš, zmeň koncovku z html na php.
.::Dallas::. napísal:Neviem skoro nič o php ale minule som si nahral redakčný system Wamp.A Chcel by som sa spýtať či sa da spraviť aby som moju stranku ktora je v html nejak prekodoval do php da sa to nejak???
nerozumiem co chces, ale wamp nie je redakcny system, ale aplikacia skombinovana z apache, mysql a php
ahojte, zacinam s php a chcem si skusat nejake veci, ale ulozit si ich na disk, nie na stranku. a s akou priponou mam ulozit ten subor? a to mozem pisat v notepade? lebo ak dam .php tak mi nevie otvorit, a .html (blbost ale skusal som) to mi ukaze prazdne okno IE...
Priponu .php (tusim sa daju aj ine..)
Mozes to pisat v notepade. No na to, aby si mohol svoj vysledok "skontrolovat", potrebujes webserver (napr. apache) s php. Odporucam pre teba WAMP (co je apache + PHP + MySQL v jednom).
Jurislav napísal:ahojte, zacinam s php a chcem si skusat nejake veci, ale ulozit si ich na disk, nie na stranku. a s akou priponou mam ulozit ten subor? a to mozem pisat v notepade? lebo ak dam .php tak mi nevie otvorit, a .html (blbost ale skusal som) to mi ukaze prazdne okno IE...
.html nieje blbost - je to standart na ktorom bezi skoro vsetko