Nove dievca , novy problem ..... by BabySHAQ
-
midnight_man
Guru
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Lenže ak sú obidvaja neistý v tom čo cíti druhý nemôže dôjsť k tomu že si nájde iného ?ETieNne napísal:No ja si myslím, že ten kto rozmýšľa o chladnutí je pekne vedľa, pretože práve keď ešte žiaden vzťah nezačne tak je tam to čaro nepoznaného, napätie, vzrušenie a ak to cítia, tak nemá čo chladnúť, mali by sa na seba tešiť.![]()
aspoň podľa mňa...
-
Enduro3333
Medium Professional
počuj ja som mu už ponukal niektoru s mojich sexosiek nech ho zaskolia ale akosi sa k tomu nevyjadrilmidnight_man napísal:BabySHAQ pocuj ma...odkial si? ja tam nabehnem a pojdem ti zbalit daku 16 tku..a budes mat pokoj![]()
BabySHAQna toto ti odpovie iba jeden ujo hej a to ujo čas ... a ked pride chladna tak vieš ze by to bolo iba take poblaznenie proste letna laska .. take su mile a pekne ....ale kratkodobe....mi-chau napísal:aby po tych 2och tyzdnoch nevychladla jak krb
-
PACO8
Light Professional
ja berem ak su pekne, neskor ti napisem adresuEnduro3333 napísal:počuj ja som mu už ponukal niektoru s mojich sexosiek nech ho zaskolia ale akosi sa k tomu nevyjadril Laughing
no a BabySHAQ: bolo by dobre ak by si im uz prezradil aj ten vek, vedeli by ti lepsie poradit, ja ho hovorit nebudem ak nechces, a nemusis zufat, ako napisali iny cez tie dva tyzden si moze uvedomit ze jej s tebu byvalo fajn a ze sa jej pacis atd. pockaj si dva tyzdne a cele leto mozes byt len snou
No tak co vam poviem . Ani sme este nezacali a uz ma stihla okabatit .
Ako som vam vravel tak ide prec no a den pred tym sme mali na bike a tak . Povedala ze nemoze lebo ide s rodinou prec a vrati sa az o 19.00 a on 16.30 sa prihlasila na icq a napisala ze sa vratila skor .Ja ze ci ideme teraz a ona ze nie ona sa ide ,, vyspat ,, aby v noci mohla byt na icq . Tak ja ze ok , idem na basket . A co nevidim damy ( ona , dievca z kostola a este jedna baba co vypada ako prefarbene osipane
) sa rehocu a idu okolo . Ona sa na mna ani nekukla tak som hral dalej a ako som sa s kamosom chystal domov tak zrazu idu naspet , ja som si este tricko obliekol a isli sme aj mi , boli sme cca 5-6 m od nich tak som povedal ze Caute ! . Ani jedna nezareagovala . Potom sme ale 300 metrov isli za nimi vo vzdialenosti asi 4 metre a oni akoze nevedia ze ideme za nimi . No a co ma dorazilo uplne najviac tak jak sme rozchadzali ( oni zabocovali ) . tak tam bol mur a jak bola upln e blizko tak sa rychlo na mna pozrela ani len nekyvla hlavou a isla dalej
.
Aby nebolo dost tak som prisiel domov zapol som icq a dostal som takuto spravu od nej : caw..prisiel by si ale o jednej na icq??, ja sa idem teraz vyspat a potom dojdem .
Tak ja samozrejme som jak debil cakal do 01.45 unaveny jak kon . Vdaka Jinovi a Ikeacikovi za to ze cakali so mnou . A ona mila dama sa neuracali prist .
Viete vsetko sa da , ale ked vas niekto oklame , ponizi a potom necha cakat unaveneho na odpadnutie 3 hodiny tak to vie nastvat aj mrtveho .
Nedalo mi to a musel som jej toto napisat : Ahoj Niky , Pocuj mas ma ty za totalneho blbca ? Najskor na oklames ze ides spat ale ides s kamoskami von ( staci povedat ze sa ti nechce so mnou ze chces s kamaratkami a ja to berem )a ked sa vracias tak sa tvaris ze nevies ze idem 5 metrov za vami a nakoniec hodis pohlad a ani len nekyvnes hlavou . Potom mi napises aby som pockal do jednej na teba na icq a nakoniec sa nato vykasles . Co to ma byt ? Prajem prijemnu dovolenku
Ja viem nemal som to napisat ale uz sa stalo .
Podla vas moc som to pokazil
Je sanca ze sa zato nenahneva
Ako som vam vravel tak ide prec no a den pred tym sme mali na bike a tak . Povedala ze nemoze lebo ide s rodinou prec a vrati sa az o 19.00 a on 16.30 sa prihlasila na icq a napisala ze sa vratila skor .Ja ze ci ideme teraz a ona ze nie ona sa ide ,, vyspat ,, aby v noci mohla byt na icq . Tak ja ze ok , idem na basket . A co nevidim damy ( ona , dievca z kostola a este jedna baba co vypada ako prefarbene osipane
Aby nebolo dost tak som prisiel domov zapol som icq a dostal som takuto spravu od nej : caw..prisiel by si ale o jednej na icq??, ja sa idem teraz vyspat a potom dojdem .
Tak ja samozrejme som jak debil cakal do 01.45 unaveny jak kon . Vdaka Jinovi a Ikeacikovi za to ze cakali so mnou . A ona mila dama sa neuracali prist .
Viete vsetko sa da , ale ked vas niekto oklame , ponizi a potom necha cakat unaveneho na odpadnutie 3 hodiny tak to vie nastvat aj mrtveho .
Nedalo mi to a musel som jej toto napisat : Ahoj Niky , Pocuj mas ma ty za totalneho blbca ? Najskor na oklames ze ides spat ale ides s kamoskami von ( staci povedat ze sa ti nechce so mnou ze chces s kamaratkami a ja to berem )a ked sa vracias tak sa tvaris ze nevies ze idem 5 metrov za vami a nakoniec hodis pohlad a ani len nekyvnes hlavou . Potom mi napises aby som pockal do jednej na teba na icq a nakoniec sa nato vykasles . Co to ma byt ? Prajem prijemnu dovolenku
Ja viem nemal som to napisat ale uz sa stalo .
Podla vas moc som to pokazil
-
jin
VIP
Ono oklamať Ťa nemusela a ani všimnúť, aj keď by to bola asi už veľká zhoda náhod. To, že si napísal to, čo si napísal je pravda a nemáš ani najmenší problém si to pred ňou obhájiť! Teraz však už nič nevyriešiš, je gone na 2 týždne a ty to riešiš tak, akoby sa mal zrútiť svet. Počkaj si kým sa vráti a ako zareaguje na tú správu. Uvidíš... 
Pozri, ak je to decko tak sa Ti neospravedlní ale bude sa ďalej vyhovárať, ak o Teba aspoň trochu stojí tak sa Ti ospravedlní.
Ja by som jej to napísal inak ale aspoň uvidí, že nebudeš ku nej ako psíček... v tomto si sa zmenil lebo tej druhej by si odpustil asi hocičo.
Jednoducho Ty máš pravdu a Ty si v práve, oklamala Ťa a Ty si jej napísal že nie si blbec a nech sa k Tebe nechová ako k decku... Ja by som spravil to isté...
No ale možno to je tým že ona ešte decko bude
A možno to je tým že vrana k vrane sadá.. čiže k dievčaťu z kostola
A ešte niečo, ak by bola naozaj taká, tak buď rád že si to zistil včas, proste taká za to nestojí... pozri radšej si budem sám užívať s kamošmi ako chodiť s deckami
Ak chceš môžeš si ju ale vychovať a popritom si aj užiť
Ja by som jej to napísal inak ale aspoň uvidí, že nebudeš ku nej ako psíček... v tomto si sa zmenil lebo tej druhej by si odpustil asi hocičo.
Jednoducho Ty máš pravdu a Ty si v práve, oklamala Ťa a Ty si jej napísal že nie si blbec a nech sa k Tebe nechová ako k decku... Ja by som spravil to isté...
No ale možno to je tým že ona ešte decko bude
A ešte niečo, ak by bola naozaj taká, tak buď rád že si to zistil včas, proste taká za to nestojí... pozri radšej si budem sám užívať s kamošmi ako chodiť s deckami
Ak chceš môžeš si ju ale vychovať a popritom si aj užiť
co ked jej padol net alebo zaspala babyshaq? je to neprijemne, ale aj mne sa obcas stane, ze si pisem s holkou a zrazu pad... no to aspon poslem SMS, ze mi ten net padol
moze to byt zhoda nahod, ale tiez ti tym mozno chcela ukazat, ze ta ma na haku... vyber si jedno z toho a cakaj na jej reakciu
(btw zenska logika je divna... zeny sa na muza, ktory ich pritahuje ani len nepozru
)
moze to byt zhoda nahod, ale tiez ti tym mozno chcela ukazat, ze ta ma na haku... vyber si jedno z toho a cakaj na jej reakciu
nahneva..? Bud chlap je to pi*a. Tie sa nehnevaju.BabySHAQ napísal:Ja viem nemal som to napisat ale uz sa stalo .
Podla vas moc som to pokazil![]()
A aj keby čo ty si hlúposť nespravil. Sú to ešte mladé štence a tie sa rady hrajú pokím im dakto nedrbne po nose. Tvoje sprvanei sa mi začína páčiť treba konať už ako chlap bo inak si z teba budú robiť pár rokov prdel..
na náhody neverím pri opačnom pohlaví. Je to ako ked chodíš s babou a ona otehotnie a tvrdí ti že to má od teba ale pritom nemal si sňou sex. Jednoducho v tomto náhoda neexistuje.jimino napísal:co ked jej padol net alebo zaspala babyshaq? je to neprijemne, ale aj mne sa obcas stane, ze si pisem s holkou a zrazu pad... no to aspon poslem SMS, ze mi ten net padol![]()
moze to byt zhoda nahod, ale tiez ti tym mozno chcela ukazat, ze ta ma na haku... vyber si jedno z toho a cakaj na jej reakciu(btw zenska logika je divna... zeny sa na muza, ktory ich pritahuje ani len nepozru
)
-
krupica_dnb
Medium Professional
SPravil si dobre, že si sa spýtal, ale šiel si na to zle.... Robil si presne to čo robia infantylné ženské. Že chlap povie že si ide kúpiť noviny do obchodu, kamarát naňho zamáva z druhej strany ulice, chlap prejde cez cestu, pozdravia, prehodia pár slov, kúpi noviny, príde domov a ženská spustí ako ju on oje*.áva, na ňu sere, že nech povie rovno že ide za kamarátmi...
Proste sa bojíš, bojíš sa že by mohla byť pravda že ťa má v Péčku a sklamal by si sa, no priznať si to nepriznáš.
Klííííídek, nebuď podozrievavý... Spýtaj sa čo s ňou bola, a dohodni sa na inom stretku, vo co go.... Zhoda náhod najskôr to bola...
Proste sa bojíš, bojíš sa že by mohla byť pravda že ťa má v Péčku a sklamal by si sa, no priznať si to nepriznáš.
Klííííídek, nebuď podozrievavý... Spýtaj sa čo s ňou bola, a dohodni sa na inom stretku, vo co go.... Zhoda náhod najskôr to bola...
Krupica_dnb a ďalší... prečo sa mu nepozdravila? Prečo sa za ním ani neotočila?
Mohlo to byť tak, že ju zavolali a ona išla... a potom jej to prišlo blbé ale keby to aj bolo tak mohla mu to vysvetliť už vtedy a osobne a nie ho ignorovať.
Takže takto to skôr vyzerá že ho oje*kala
A ďalšia vec... "Idem spať, aby som v noci mohla byť na ICQ", no čo ja viem
// edit : zuzuzu : Ak je to kamoška dievčaťa z kostola, tak tipujem okolo 13
Mohlo to byť tak, že ju zavolali a ona išla... a potom jej to prišlo blbé ale keby to aj bolo tak mohla mu to vysvetliť už vtedy a osobne a nie ho ignorovať.
Takže takto to skôr vyzerá že ho oje*kala
// edit : zuzuzu : Ak je to kamoška dievčaťa z kostola, tak tipujem okolo 13
-
zuzuzu
Light Star
No a preto by bolo dobré vedieť koľko má to dievča rokov... Ak je v puberte ešte tak ... sa ani nečudujem...ETieNne napísal:Krupica_dnb a ďalší... prečo sa mu nepozdravila? Prečo sa za ním ani neotočila?
Takže takto to skôr vyzerá že ho oje*kala![]()
Baby nevadí zatiaľ nič nerieš počkaj kým ti odpíše a nemysli na to...
V najhoršom prípade príde iná (a my sa to zasa dozvieme...
Tak diki moc za vase nazory
. Ale teraz tie dva tyzdne co tu neni nemame asi moc co riesit .
To s tou spravou co som jej poslal ani sa neviem ci som dobre spravil alebo zle ( Myslim ze som to mohol aj jemnejsie a inteligentnejsie napisat , ale zas na druhej strane nech si nemysli ze si so mnou moze robit co chce ) .
Este som rozmyslal zeby som jej poslal nejaku spravu tipu : ahoj to co som pisal som nemyslal tak , bol som pod parou pretoze som na teba 3 hodiny cakal ?
Chapete take nieco tak ani moc osprravedlnujucu skor polahcujuce
.
Thx zavtedy
A aby ste nemuseli uz tipovat ten vek : ja 15 , ona 12 tak isto jak dievca z kostola
( ja neviem preco sa mi take pacia ) .
odpustite si poznamky tipu pedofil ok ?
To s tou spravou co som jej poslal ani sa neviem ci som dobre spravil alebo zle ( Myslim ze som to mohol aj jemnejsie a inteligentnejsie napisat , ale zas na druhej strane nech si nemysli ze si so mnou moze robit co chce ) .
Este som rozmyslal zeby som jej poslal nejaku spravu tipu : ahoj to co som pisal som nemyslal tak , bol som pod parou pretoze som na teba 3 hodiny cakal ?
Chapete take nieco tak ani moc osprravedlnujucu skor polahcujuce
Thx zavtedy
A aby ste nemuseli uz tipovat ten vek : ja 15 , ona 12 tak isto jak dievca z kostola
odpustite si poznamky tipu pedofil ok ?