//edit: OPRAVA - FARBA PRI menu_tab MA BYT R229 G25 B25 !!!
Grafici pomoc!
Grafici pomoc!
Caute. Potrebujem aby mi niekto do tychto dvoch malych ,,obrazkov,, dal na miesto ciernej farby cervenu. Na obrazok menu_tab aby bola pouzita cervena farba R229 G25 B25 a na obrazok menu_tab_dark cervena farba R200 G3 B0 (dufam ze to R G B nemusim vysvetlovat co je
). Skusal som tu cervenu farbu dat v Corel PhotoPaint (ktory normalne pouzivam) ale neslo mi to. Prosim aby zostala kvalita obrazku, aby sa nezvysila velkost a format aby bol gif,png alebo jpg. DIKY MOC
- Prílohy
-
- menu_tab_dark.gif
- (145 Bajtov) 350 stiahnutí
-
- menu_tab.gif
- (147 Bajtov) 352 stiahnutí
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
vobec nejde o nastroj a jeho verziu, ale o zvyk a pracu v nom. Fotosop = Gimp so spravnymi pluginmi. Tak isto neurcuje vysledny produkt verzia Creative Suitu, alebo samotneho fotosopu. Proste dobry fotosopar precura sedmickou CS3ku...je to len otazka skusenosti. Tiez by som mozno robil v Gimpe, keby som nezacal s Jascs Paint Shopom a potom nepresedlal po rokoch na fotosopu.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ked niekto pouziva linux, to znamena ze je fascinovany open sorsovymi programami, takze je dost pravdepodobne ze bude pouzivat gimp, ktory sa da vyladit na kvalitnu uroven...ale ano no, dalo sa to pochopit aj tak. Ked si pozriem chronovho avatara, tak v nom vidim Gimp, nemozem si pomoctivoralik napísal:jasne hehe ja sa nehadam,,len designer napisal ze ako riadny linuxak v gimpe,,tak mi to tak vyznelo ze photoshop im nejde,,
heh moze byt,,ja gimp pouzivam cca pol mesiaca,,takze sa v nom moc nevyznam,,ale daco som v nom uz spravil,,len sa mi na nic kresli mysou,,lebo nemam podlozku a este aj mys mam na nic,,takze asi idem kupit raptorkuuplink napísal:ked niekto pouziva linux, to znamena ze je fascinovany open sorsovymi programami, takze je dost pravdepodobne ze bude pouzivat gimp, ktory sa da vyladit na kvalitnu uroven...ale ano no, dalo sa to pochopit aj tak. Ked si pozriem chronovho avatara, tak v nom vidim Gimp, nemozem si pomoct...neviem preco.