Komisionalky
-
websterko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Komisionalky
ahojte zajtra ma cakaju komisionalky z chemie a technologie(kucharcina) sakra ludia poradte daco proti treme a strachu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ucit sa primerane cely rok .. to je najlepsi liek proti treme, strachu, zlej nalade, a stresom ... a ja som to tiez tento rok zanedbal a preto jak fas musim teraz makat na PC od rana do vecera v AutoCADe a vo WORDe
...
... a ked uz chces radu ktora by ti mohla teraz pomoct .. tak ak niesi kkd, tak to spravis aj bez oci .. kamarat tiez studoval kuchar casnik myslim a ked som videl co sa ucia ..POHODA .. ked sa zamyslis nad tym nachvilku a nebudes rozmyslat nad pcvm tak to udelas ...
... a ked uz chces radu ktora by ti mohla teraz pomoct .. tak ak niesi kkd, tak to spravis aj bez oci .. kamarat tiez studoval kuchar casnik myslim a ked som videl co sa ucia ..POHODA .. ked sa zamyslis nad tym nachvilku a nebudes rozmyslat nad pcvm tak to udelas ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
preco to musis zhadzovat na ucitelov ??? ... hladaj chybu inde .. proste povedz ze si sa nato solidne vyj**al ... mam skusenost ze nech je hociako zasadnuty ucitel na teba .. ked o tom vies a ucis sa ..tak nemas horsie ako 4 .. pretoze vies ze ti bude chcet prihorsit ... a tk sa dobre naucis ..a ja ked ti ohodnoti odpovede ustne vsetky na 5 .. tak pisomku musi ohodnotiit objektivne .. a mas aj zastupcu pre ziakov, kteormu mozes povedat co je vo veci ...
.. ale ak si iba taky ten hajzel co robi stale problemy, tak sa nediv
..
.. ale ak si iba taky ten hajzel co robi stale problemy, tak sa nediv
No ja neviem chalani ako vy, ale ja sa učím max. hodinku denne vo vlaku cestou do školy a mám čiste trojky.
-Ale nejdem sa tu ruhať, možno je vo veci niečo ine. Každopadne sa nauč základné veci, čo máte v knihe/zošite, proste si sprav taky výcuc a to na nauč na 100%. Tie komisie to ževraj beru, akoby boli na preskúšani v pomocnej a nechaju prejsť každeho, kto sa tvari, že sa učil (napr. jeden znamy - total vyhulenec spravil chemiu, čo mal z nej 6% na konci roka).
-A čo s trémou? No nič, ak si tremista, tak trema bude. Ide len o to, ako sa k tomu postaviš. Ber to ako zahrievacie kolo pred maturitami.
//Aiden:Nie, skôr som tým chcel povedať niečo na štýl, že sa stačí do toho trocha pozreť a budeš čisto priemerny
-Ale nejdem sa tu ruhať, možno je vo veci niečo ine. Každopadne sa nauč základné veci, čo máte v knihe/zošite, proste si sprav taky výcuc a to na nauč na 100%. Tie komisie to ževraj beru, akoby boli na preskúšani v pomocnej a nechaju prejsť každeho, kto sa tvari, že sa učil (napr. jeden znamy - total vyhulenec spravil chemiu, čo mal z nej 6% na konci roka).
-A čo s trémou? No nič, ak si tremista, tak trema bude. Ide len o to, ako sa k tomu postaviš. Ber to ako zahrievacie kolo pred maturitami.
//Aiden:Nie, skôr som tým chcel povedať niečo na štýl, že sa stačí do toho trocha pozreť a budeš čisto priemerny
a tym sa chvalis ze byvas daleko od skoly alebo tym ze si uplne priemerny?Frikso napísal:...ja sa učím max. hodinku denne vo vlaku cestou do školy a mám čiste trojky.
ako tvoja rada je dobra, ale toto ma dojalo
aby som nebol offtopic...trema je bezna vec...ked si to aspon trochu videl, tak ta nechaju prejst
-
erytrocyt
VIP
No jasne, ucitelia su vinni, rodicia su vinni, spoluziaci su vinni, babka je vinna, domovnik a susedov skrecok detto. Len ty si anjelik, ze? A vsetci ti krivdia, nikto ta nema rad...websterko napísal:jo lenze vy nemate takych ucitelov
Uc sa cely rok, nemal by si tento problem. Ak si chybu nepriznas, skusku nespravis ked rovno zakyves usami a zastrngas vajcami
-
Old Dirty Bastard
Guru
mal si sa normalne učit cely rok alebo aspon na 4ky, to by aj debil dokazal.. neviem na čo do tej školy chodiš.. a povedať že na tebe sedi profak.. OK ale pochybujem že až tak aby si kvoli nemu robil komisionalky!!
//u nas spolužiak prave dostal komisionalky.. ešte sa chlapec aj čudoval.. no ja som z toho nemohol.. a pritom vedel že nebol ani na 30% hodin a mal len jednu znamku
//u nas spolužiak prave dostal komisionalky.. ešte sa chlapec aj čudoval.. no ja som z toho nemohol.. a pritom vedel že nebol ani na 30% hodin a mal len jednu znamku
Websterko poviem ti tak.Ja som na elektro-technickej skole ... Učíme sa tam to čo na gymply + ešte odborné predmety čiže sme najťažšia škola v okrese (vážne).Robil som komisionálky a koho to bola chyba?Iba moja.Keby som chcel tak tie štvorky spravím.Ja som sa celý život neučil ale keby som na strednej dával aspoň pozor na hodine tak to zmáknem.V utorok mám dve dôležité písomky jedna je zo sloviny z polročného učiva a druhá z matiky a bojím sa toho viac ako komisionáliek